Новини

29.07.2021
Трапляються ситуації, коли через випнуте назовні колесо автомобіль не у змозі пересуватися, та доводиться викликати евакуатор. Це відбувається тому, що виходить з ладу кульова опора, яка є одним із найважливіших вузлів підвіски. Тому дуже важливо стежити за станом кульової та вміти вчасно розпізнавати її можливий вихід з ладу. Для цього необхідно періодично проводити діагностику опор та при перших же ознаках несправності, наприклад, стукоту під час руху та входження у поворот, звертатися за допомогою. До речі, стукіт – не єдина ознака ламання опори. Як розпізнати несправність кульової опори Якщо розуміти, як саме поводиться автомобіль, коли кульова потребує ремонту або заміни, можна завчасно уникнути більш серйозних поломок.
26.07.2021
Паркування у міських умовах – складний процес навіть для досвідчених автомобілістів. Простір обмежений, тому є ризик завдати шкоди своєму транспортному засобу або тому, що стоїть поряд. Маневреність автомобіля значно зменшена, тому доцільно застосовувати спецпристрої. Основний із них – паркувальний радар або парктронік. Для підбору підходящої моделі необхідно ознайомитися з основними видами. Що таке парктронік Парктроніком називається пристрій, спеціально створений для спрощення процесу паркування автомобіля. У його основі лежить радар, який працює з використанням ультразвуку. Він займається скануванням зони поруч з автомобілем.
22.07.2021
Салонний фільтр вважається одним з елементів транспортного засобу, який водії можуть замінити самостійно. У порівнянні з іншими фільтрами в автомобілі їх заміна потрібна набагато рідше. Більш того, власники авто замість його заміни частіше проводять звичайну механічну очистку за допомогою стиснутого повітря. Однак це велика помилка, адже вони ризикують здоров'ям оточуючих. Конструкція фільтра Багато хто помилково вважає, що тільки паливні фільтри складаються з складних елементів. У салонного фільтра теж є своя специфіка. Найбільш важливою його частиною вважається фільтруючий матеріал. Від чого захищають салонні фільтри Від чого захищають салонні фільтри Безумовно, хороші салонні фільтри повинні пропускати в салон виключно чисте повітря.
19.07.2021
Ключова складова автомобільних систем гальмування - це гальмівна рідина. Базовими компонентами синтетичної гальмівної рідини є гліколі, а також антиокислювачі і речовини, що пригнічують корозію. У неї високий поріг закипання (і в "сухому" варіанті, і з домішками води). Ця властивість допомагає уникати появи парових пробок. Гідравлічна рідина поглинає відсоток тепла, що виникає в процесі передачі зусилля від циліндра до механізмів при гальмуванні, через це її властивості повинні відповідати ряду величин, затверджених вимогам: суха точка кипіння, °C; волога точка кипіння, °C; показник pH (концентрація іонів водню).
15.07.2021
Кузов вважається найдорожчою частиною автомобіля. Навіть найдбайливіший догляд не врятує його від негативного впливу навколишнього середовища та інших механічних пошкоджень. Стан кузова не тільки вказує на технічний стан транспортного засобу, а й визначає його вартість на вторинному ринку. Насамперед, покупці звертають увагу на технічні характеристики, але і кузов грає важливу роль. Як показує практика, відмінні зовнішні характеристики підвищують вартість автомобіля відсотків на п'ятнадцять на ринку транспорту б/у. Уникнути передчасного зносу лакофарбового покриття легко, якщо дотримуватися деяких правил.
12.07.2021
Антифриз - охолоджуюча рідна, яку потрібно постійно додавати. Правда, багато власників авто про це забувають. Насправді, додавання антифризу стоїть на одному ряду з заміною рідини для склоочисника або заміною (доливом) моторного масла. Все це прості кроки технічного обслуговування будь-якого транспортного засобу. Поради при заміні антифризу Нічого складного в цьому немає. Долити антифриз можна самостійного без додаткового звернення до фахівців. При цьому слід дотримуватися особливих правил: Перед тим, як доливати антифриз, слід переконатися в тому, що це дійсно потрібно. Допоможе в цьому питанні відмітка на стінці резервуара.
08.07.2021
При використанні газових двигунів автомобіля на свічки запалювання доводиться підвищене навантаження. Вони піддаються інтенсивному температурному і хімічного впливу. Тому до покупки цього елемента потрібно підійти з усією серйозністю, враховуючи ряд рекомендацій. Свічка запалювання є ключовою деталлю системи, оскільки вона безпосередньо приймає гарячі гази згоряння. У моторах на зрідженому паливі умови створюються максимально неприємні. Тепловий коефіцієнт - ключова характеристика При покупці свічок запалювання основний параметр, на який звертають увагу, це тепловий коефіцієнт для конкретного двигуна.
05.07.2021
Незалежно від типу коробки передач перевірка рівня трансмісійної оливи необхідна. Механіка, автомат, гідромеханічна або роботизована коробка передач - всі вони для коректної роботи потребують достатньої кількості мастильного матеріалу. Автоматичні коробки передач складніше з технічного боку, ніж механічні, тому потребують особливої уваги стосовно обслуговування. Поломка АКПП, по більшій частині, відбувається через недостатню кількість трансмісійної рідини або її надлишку. У коробках подібного типу олива відіграє не тільки роль мастила, але і дозволяє керувати перемиканням передач. Виробниками передбачений рекомендований рівень рідини в коробці передач і необхідно його дотримуватися.
02.07.2021
Шановні клієнти! Зверніть увагу! У цю суботу 3 липня у нас вихідний! Ми будемо недоступні, і на жаль, не зможемо приймати ваші дзвінки.Також не буде працювати пункт відправлень та видачі замовлень. Враховуйте цю інформацію при плануванні візитів до нас. Бажаємо і вам хороших вихідних! У неділю магазин працює з 10:00 до 17:00 і далі ми продовжуємо роботуза стандартним графіком з 10:00 до 20:00 з понеділка по суботу. .a1 img {width:55%;padding: 5px 10px 0px 10px;float:center} .a1 img:nth-child(2n) {float:left} @media (max-width:500px) { .a1 img {width:100%;padding: 0;cle...
01.07.2021
У літню пору кондиціонер в автомобілі є необхідною складовою для комфортного пересування. Більшість автовласників, побоюючись дорогого ремонту, намагаються не звертати уваги несправну систему охолодження. Але не варто забувати, що кондиціонер - це не тільки про комфорт, але і про безпеку. Влітку, у спекотний період, в автомобілі без охолодження, у водія може значно погіршитися самопочуття і втрата концентрації неминуча, що здатне привести до сумних наслідків. У даній статті ми розповімо про основні несправності в системі охолодження автомобіля, які впливають на працездатність кондиціонера.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено