Блог

25.08.2016
Кожен автовласник хоче захистити свою машину від потенційних пошкоджень. А зробити це можна за допомогою спеціального автомобільного намету. Чохол може бути зроблений з різних матеріалів, а також призначений для одноразового та багаторазового використання. Автомобільні тенти захищають транспортний засіб від несприятливих погодних умов, негативного впливу сонячних променів. Ці фактори погано впливають на лакофарбове покриття кузова. За рахунок чого воно може потьмяніти, пожовтіти або потріскати. Ще однією перевагою чохлів є те, що вони не дозволяють автомобілю сильно розжарюватися на сонці. Якщо у вас є гараж, вам пощастило.
18.08.2016
Амортизатор є дуже важливою частиною автомобіля. Без цієї деталі неможливо буде керувати транспортним засобом під час їзди. Дані пристрої знижують коливання пружин, що виникають під час руху. Це дозволяє водієві плавно та комфортно переміщається на автомобілі. Усі амортизатори діляться на масляні (гідравлічні) та газові (газонаповнені). Однозначної відповіді питання: «Які з них краще?» - Ні. Кожна група має свої переваги та недоліки. Розглянемо й ті та інші. Олійні амортизатори гасять коливання завдяки тому, що масло не сильно стискається, а також перетікає з однієї камери в іншу. Але енергія нікуди не подіється, тому мастильна рідина нагрівається.
12.08.2016
Універсальні автомобільні килимки підійдуть для будь-якої марки та моделі авто. Їх недолік полягає в тому, що вони не будуть ідеально відповідати конфігурації підлоги, навіть якщо акуратно вирізати. Ці моделі, як правило, не мають бортів, що також погано. Переваги універсальних автокилимків у тому, що їх можна купити майже в кожному автомобільному магазині і коштують вони недорого. Модельні килимки в салон виготовляються спеціально під конкретну модель та марку машини. Для цього використовуються заводські лекали. Тому вони ідеально впишуться в салон автомобіля. Як матеріал може використовуватися гума або текстиль.
22.04.2016
Заряд автомобільного акумулятора для багатьох автомобілістів є важливим питанням. Тому коли автомобілісти починають стикатися з тим, що їхній акумулятор починає досить швидко втрачати ємність вони хочуть знати відповідь чому так трапляється. Загалом існує кілька основних причин, чому знижується ємність автомобільного акумулятора. Розглянемо їх. Нерідко причина проста та зрозуміла – бажання заощадити. Як наслідок автомобілісти набувають бюджетних варіантів автомобільних варанів, найчастіше китайського виробництва. Рейтинг авто акумуляторів дозволить потенційним покупцям з'ясувати які саме автоакумулятори вважаються найкращими, щоб зрозуміти яку модель варто купити.
22.04.2016
Починаючи вибирати автомобільне колесо, ви спочатку повинні звернути увагу на правильний протектор або малюнок автомобільної шини. Тому настав час раз і назавжди розібратися з цим питанням. Умовно ми можемо розділити всі автомобільні шини на кілька різновидів: з асиметричним малюнком, симетричним та спрямованим. У кожного цього є свої переваги, особливості і недоліки. Розглянемо їх. Почнемо, мабуть, з асиметричного типу протектора. Відмінною здатністю такої гуми є відмінність між зовнішньою та внутрішньою стороною шини. Завдяки такій особливості малюнка забезпечується відмінне, ідеальне зчеплення з дорожнім полотном.
19.04.2016
Автомобіль Smart завжди виділяється на дорозі. Його мініатюрні розміри нерідко піддаються глузуванням з боку власників габаритних позашляховиків. З іншого боку, юркощі цього автомобіля можуть позаздрити навіть власники мотоциклів. Не виникає проблем і з паркуванням. Завдяки невеликим розмірам, машинка юрко проникає навіть у найменші місця. Не забудемо згадати і про можливість бюджетної витрати палива. Зважаючи на нинішні ціни на бензин, це величезний плюс. Машинка "нашпигована" різного роду корисною електронікою, а для ваших іграшок, що вже існують, не забудьте купити автомобільний інвертор. Ціни на автомобільні перетворювачі напруги 12 у 220 доступні у нас в інтернет магазині.
19.04.2016
Багато автомобілістів із захопленням чекали на вихід оновленої лінійки роторних двигунів від компанії Mazda. Роторно-поршневі моделі радували своїх шанувальників упродовж сорока п'яти років. Однак чотири роки тому був випущений останній автомобіль із таким типом двигуна. Тому для багатьох автомобілістів став несподіванкою концепт Mazda RX Vision. Саме в ньому знову було використано роторні двигуни. Це стало новою точкою відліку. Автомобіль отримав чудові відгуки, але на жаль далі цього нічого не пішло. Нещодавно виконавчий директор Юдзі Накемін заявив про те, що найближчим часом повернення роторних двигунів не варто чекати.
12.04.2016
Автомобіль вважається досить дорогим придбанням. Багато водіїв, купуючи автомобіль у кредит, забувають про те, що придбання автомобіля не обмежується виключно покупкою самого транспортного засобу. Важливо розуміти, що придбання транспортного засобу покладе він ще низку певних зобов'язань. До них ми можемо віднести придбання найрізноманітніших товарів, а також оплату деяких послуг. Отже, насамперед це витрати, пов'язані з паливом. Паливо мастильні матеріали сьогодні у нас в країні обходяться дуже дорого. Постійне подорожчання бензину змушує багатьох наших автомобілістів пересідати на безпечний газ.
08.04.2016
Під час водіння на тіло автомобіліста йде суттєве навантаження. Насамперед це стосується навантаження на хребет. Навіть незначна сутулість протягом тривалого часу швидко призведе до появи втоми та неприємних больових відчуттів. Доведено, що більшість автомобілістів просто неправильно сидять за кермом. Насамперед ви повинні подбати про комфорт. Не скупіться і купіть в інтернет магазині авточохли . Вони мають бути зручними та комфортними для вас. Для цього ви повинні правильно вибрати матеріал, а також переконатися в точному збігу розміру чохлів і сидіння. Під час поїздки ваша спина повинна торкатися спинки сидіння.
24.03.2016
Автомобільні чохли вже давно визнані одним з найпопулярніших і найпопулярніших автомобільних аксесуарів. Відносна простота їх виготовлення та широка затребуваність у всьому світі призводить до того, що багато компаній активно займаються виготовленням автомобільних чохлів. Виділимо найпопулярніші та найвідоміші. Автомобільні чохли MW Brothers вважаються одними із найпопулярніших в Україні. Їхньою перевагою вважається використання висококласної фурнітури та матеріалів, які нерідко застосовуються у виготовленні оббивки провідних світових виробників. Залежно від ваших фінансових можливостей, а також переваг, ви можете підібрати одну з трьох груп, що відрізняються за якістю та технічними параметрами: Classic Style, Premium Style, Leather Style.
22.03.2016
Автомобільні килимки вже давно стали обов'язковим аксесуаром у машині. Вони одночасно виконують захисну функцію, також є елементом дизайну. Безліч компаній виробляє цей необхідний автомобільний аксесуар. Давайте виділимо основних. Автомобільні килимки Novline виробляються у сусідній Росії. При цьому за якістю вони можуть посоперничати навіть із найвідомішими та передовими європейськими та американськими виробниками. Це також підтверджується і тим фактом, що багато відомих брендів таких як Lexus, Toyota, Opel, Subaru, Ford замовляють у цього виробника різноманітні аксесуари. Процес виробництва цих автомобільних килимків починається з використання 3D сканерів, завданням якого є сканування салону транспортного засобу для отримання максимально точної картинки, з урахуванням усіх вигинів салону.
22.03.2016
Поліуретан сьогодні вважається одним із найпрогресивніших матеріалів. Він наділений величезною кількістю передових технологій. Використання цього матеріалу дозволило позбутися різноманітних недоліків, властивих гумовим моделям. Величезна кількість виробників автомобільних килимків все частіше переходить на цей матеріал. Вага поліуретану набагато менша порівняно з гумою. Саме тому килимки з поліуретану будуть у рази легшими порівняно з гумою. Поліуретанові автокилимки в машину, так само як і гумові мають додаткові захисні борти. Додаткові захисні килимки призначені для захисту від просочування води за межі килимка.
18.03.2016
Одним із перших елементів тюнінгу вашого транспортного засобу, а також для захисту коліс вашого автомобіля, багато автомобілістів використовують ковпаки на колеса. Сьогодні можна знайти широкий вибір найрізноманітніших моделей ковпаків на колеса. Ми допоможемо вам розібратися в різних моделях і здійснити правильну покупку. Починати процес вибору необхідно з розміру ковпака. Звичайно ж, він буде строго прив'язаний до розміру вашого колеса. Розмір колеса ви можете побачити на самій шині. Наступний параметр – матеріал виготовлення. Насправді всі ковпаки виготовляють із пластику. Однак пластик може відрізнятись в залежності від своєї твердості.
18.03.2016
Серед величезної кількості найрізноманітніших аксесуарів можна виділити кілька життєво необхідних. Ковпаки на диски в першу чергу виконують захисні функції. При щоденній експлуатації колеса автомобіля піддаються щоденному впливу різних факторів: солоний розчин, сніг, дощ, пісок, дрібний гравій, пил, комахи. Все це, осідаючи на вашому колесі, негативно вплине на його експлуатаційні характеристики. Друга, не менш важлива функція – дизайнерська. Багато автомобілістів розпочинали тюнінг свого транспортного засобу безпосередньо з ковпаків на колеса. Цей аксесуар автоматично змінює зовнішній вигляд транспортного засобу.

Сторінки:   1-15   16-30   31-42  


У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено