Новини

29.10.2020
Як у вас справи з графіком технічного обслуговування вашого автомобіля? А що на рахунок сезонної зміни шин - готові? Осінь - відмінний час, щоб запланувати візит до свого перевіреного автомобільного техніка і записатися на перевзування шин. Але, тепла осінь 2020 року зрушила графік сезонної заміни гуми вже на кілька тижнів. Стає ясно, що багатьом доведеться змінити шини в екстреному режимі, так як більшість все ще їздить на літній гумі. Поточна погода не дає ясності, коли нагрянуть реальні морози. У цій статті ми розповімо, чи варто у цьому році поставити всесезонний комплект шин або краще відразу встановити зимові шини раніше, ніж пізніше? Чи настав час установки зимових шин? Не впевнені, чи потрібні вам зараз зимові шини? Підготуйтеся до осіннього і зимового сезонів, переконавшись, що у вас є відповідні шини для вашого автомобіля - будь то всесезонні шини для дощу і м'якої зими або спеціальні зимові шини, якщо буде снігопад і низькі температури.
26.10.2020
Повсякденне життя водія може бути дуже стресовим, особливо перед майбутнім похолоданням. Мало того, що потрібно встигнути повністю підготувати автомобіль до приходу зими, ще й зібрати купу речей у машину. Про те, що краще возити з собою у морози і як підготуватися, ми вже розповідали у статті про сезонний догляд за автомобілем і підготовці до зими . Адже, якщо вам доводилося сідати у холодну машину, то знаєте, що крижані сидіння можуть викликати напругу у тілі і з таким відчуттям не зовсім приємно водити. Тому, прийшла пора поговорити про обігрів і зручність за кермом. У цій статті ми розповімо про накидки з підігрівом, які здатні значно підвищити комфорт за кермом у холодні зимові місяці.
23.10.2020
У каталозі нашого інтернет-магазину з'явилися металеві підп'ятники для автомобіля. Це спеціальна рельєфна пластина, що надає килимкам унікальний зовнішній вигляд. Але, найголовніша перевага установки підп'ятника не тільки в стилі. Він допомагає зберігати зчеплення взуття з підлогою при натисканні на педаль, захищаючи при цьому килимок в місці найбільшого зносу. При правильному монтажі робить автомобільні килимки «вічними». Дані підп'ятники виготовлені з високоякісного алюмінієвого сплаву і нековзкого термостійкого пластика. Встановлюється за допомогою комплекту з чотирьох болтів з гайками, які йдуть разом із захисною пластиною.
22.10.2020
Двигун вашого автомобіля містить набір ущільнень і прокладок, кожна з яких призначена для заповнення простору між двома з’єднувальними поверхнями. Більшість ущільнень і прокладок виготовлені з матеріалу (наприклад, гуми або пробки), який з часом псується. І коли це відбувається, відбувається небажанний витік мастила. Витоку мастила можуть забруднити ваш двигун, заплямувати під'їзну доріжку і перетворити вашу машину в драндулет. Дійсно, проблема - це та проблема, яку ви захочете вирішити якомога швидше. Але спочатку необхідно визначити причину витоку. Виток мастила може статися через те, що з плином часу зношуються сальники і прокладки автомобіля.
19.10.2020
Науково доведено, що восени практично кожна людина відчуває - меланхолійність і легку депресію. Поряд з яскравими осінніми барвами осінь приносить з собою вогкість, тумани і дощі - неодмінно впливають на уважність і швидкість реакції у водія. У цій статті ми розповімо, на що потрібно звернути увагу, водіям для безпечної їзди в осінній період. Обережно, осінь! Туман, вітер і часом слизька дорога можуть створювати проблему для водіїв. Пізні світанки і ранні заходи, поряд з туманом і опадами обмежують видимість і багаторазово збільшують ризик нещасних випадків на дорозі. Опале листя також може нести за собою якісь небезпеки.
15.10.2020
Водії, які знають, як правильно доглядати за своїм автомобілем, регулярно проводити догляд і технічне обслуговування, а також володіють належної технікою водіння, заощадять набагато більше, ніж ті, хто цього не робить. Швидка зміна сезону, похолодання і зимові морози виявляються важким випробуванням для всіх автомобілів. Щоб захистити машину від складних умов експлуатації, велике значення має підготовка. Ми збираємося поділитися рекомендаціями, які допоможуть продовжити термін служби вашого автомобіля. У цій статті ми дамо важливі поради по сезонної підготовки автомобілів , які допоможуть захистити його від складних умов експлуатації взимку.
13.10.2020
Шановні клієнти! Вітаємо Вас з наступаючим святом - Днем Захисника України та Покров Пресвятої Богородиці! Зверніть увагу, що в святкові дні магазин працює в такому режимі: 14.10.2020 - Пункт видачі замовлень і колл-центр працюють з 10:00 до 17:00. 15.10.2020 - Магазин продовжує роботу за стандартним графіком. Прохання враховувати дану інформацію при плануванні візитів до нас. Хороших свят!
12.10.2020
З настанням холодів кожному автовласнику обов'язково слід звернути увагу на стан акумуляторної батареї автомобіля та підготувати її до зимової експлуатації. На здоров'я акумулятора, в першу чергу забезпечує постійним струмом надійний запуск двигуна, може впливати чимало факторів. Читайте в цій статті про те, що є запорукою стабільної роботи всіх бортових електронних систем. А також дізнайтеся про підтримку і своєчасному обслуговуванні АКБ автомобіля в холодний сезон. Причини, за якими АКБ виходить з ладу Використання низько зарядженої батареї Хороший автомобільний акумулятор повинен стабільно приймати і утримувати заряд.
05.10.2020
Ваш автомобіль був вірним помічником протягом багатьох років, але раптом ви помітили сторонні звуки при його роботі. Що може означати зайвий шум? Прийшов час для покупки нового автомобіля? Або цю проблему легко виправити? У більшості випадків, якщо ви зіткнулися з детонацією двигуна, гарного доводиться чекати рідко. Але бувають моменти, коли вам може посміхнутися удача і на усунення проблеми потрібно відносно небагато коштів і зусиль. На що схожий звук в двигуні? Якщо стукіт двигуна не схожий на стукіт у двері з дружнім візитом вашого сусіда, а має металевий брязкітливий характер.
05.10.2020
Літо вже минуло, настав час подумати про вибір килимка в багажник для холодного сезону. Щоб полегшити вам це завдання ми вирішили порівняти два види килимів в багажник. Для порівняння ми обрали два кардинально різних килимка, але в той же час це одні з найпопулярніших килимів у нас в магазині. Це ЭВА килимок Кинетик і гумовий килимок Автогумм. Матеріал Килимки Кинетик виготовлені з єва полімерного матеріалу. Він м'який, еластичний і в достатній мірі зносостійкий. Такий матеріал зовсім не має неприємного запаху і не втрачає еластичність навіть при низьких температурах. Килимок з єва полімеру виглядає дуже стильно, до того ж використання такого матеріалу дозволяє використовувати широку гаму кольорів.
01.10.2020
Кожен автовласник навіть при самій дбайливої ​​експлуатації стикається з проблемою появи подряпин і пошкодження лакофарбового покриття в нижній частині дверних прорізів свого автомобіля. Причому це неприємне явище стосується абсолютно всіх автомобілів, будь то бюджетне авто або продукт іменитого бренду. Звичайно багато що тут залежить від якості лакофарбових матеріалів і їх здатності протистояти фізичним або механічним впливам і агресивному середовищі. У цій статті ми поговоримо про причини потертостей, подряпин і відколів внизу дверних прорізів, і розповімо про те, як попередити проблему проіржавілих порогів автомобіля? Причини пошкоджень внутрішніх порогів Перша причина пошкоджень - це постійний контакт з взуттям при посадці і висадці.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено