Новинка! Металевий підп'ятник для килимків Kinetic

23.10.2020
У каталозі нашого інтернет-магазину з'явилися металеві підп'ятники для автомобіля. Це спеціальна рельєфна пластина, що надає килимкам унікальний зовнішній вигляд. Але, найголовніша перевага установки підп'ятника не тільки в стилі. Він допомагає зберігати зчеплення взуття з підлогою при натисканні на педаль, захищаючи при цьому килимок в місці найбільшого зносу. При правильному монтажі робить автомобільні килимки «вічними».

Дані підп'ятники виготовлені з високоякісного алюмінієвого сплаву і нековзкого термостійкого пластика. Встановлюється за допомогою комплекту з чотирьох болтів з гайками, які йдуть разом із захисною пластиною. Добре підходять для установки на текстильні автомобільні килимки з невисоким ворсом (до 6-7мм). Ще краще дані підп’ятники виглядають на автомобыльних ковриках Кинетик – автомобільних килимках з матеріалу EVA. Накладка для автомобільних килимків виконує одразу декілька функцій. Захищає ділянку під п'ятою водія, виконує роль опори для ніг, що запобігає ковзанню і служить прикрасою, покращуючи естетику килима.


Купити металевий підп'ятник Ви можете, як окремо, так і в інтеграції з автомобільними килимками. Накладки для водійського килимка доступні для придбання у чотирьох кольорах: чорний, синій, золотистий і сріблястий. Ви можете замовити накладку для водійського килимка і самостійно встановити її на свій килим. Або, якщо вирішили оновити салонні килими, то зможете створити свій комплект з підп'ятником, використовуючи конструктор килимків Kinetic .



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено