Поради щодо вибору накидки з підігрівом на автомобільне сидіння

26.10.2020
Повсякденне життя водія може бути дуже стресовим, особливо перед майбутнім похолоданням. Мало того, що потрібно встигнути повністю підготувати автомобіль до приходу зими, ще й зібрати купу речей у машину. Про те, що краще возити з собою у морози і як підготуватися, ми вже розповідали у статті про сезонний догляд за автомобілем і підготовці до зими . Адже, якщо вам доводилося сідати у холодну машину, то знаєте, що крижані сидіння можуть викликати напругу у тілі і з таким відчуттям не зовсім приємно водити. Тому, прийшла пора поговорити про обігрів і зручність за кермом. У цій статті ми розповімо про накидки з підігрівом, які здатні значно підвищити комфорт за кермом у холодні зимові місяці.


Як працюють накидки з підігрівом?


По суті, це м'які накладки для автомобільних сидінь, що дозволяють підігрівати автомобільне крісло у холодну пору року і зробити поїздки більш приємними. Накидки на автомобільні сидіння з підігрівом працюють так само, як сидіння з підігрівом у розкішних автомобілях, тільки за набагато нижчою ціною і без необхідності трудомісткої установки. Дроти проходять через внутрішню частину підігрівається подушки сидіння, відому, як резистори. Чинячи опір проходженню електричного струму, створюється тертя а, отже, і тепло.

Коли подушка нагрівача стає дуже гарячою, спрацьовує термостат і вимикає нагрівальний елемент. Коли подушка остигає, термостат знову включає елемент, що підтримує температуру на бажаному рівні. Накидки на сидіння працюють від прикурювача, тобто від джерела постійного струму 12В, який є в переважній більшості автомобілів. Але існують і більш потужні моделі, які пропонуються зі спеціальними адаптерами, що дозволяють їм працювати від джерела живлення 220В для використання вдома або в офісі від звичайної електромережі.

Переваги автокрісла з підігрівом


Автомобільні сидіння з підігрівом можуть дати автомобілістам кілька переваг. По-перше, що найбільш очевидно, це те, що вони роблять салон вашого автомобіля більш приємним у холодні зимові місяці. Крім того, нагрівання тіла може принести користь вашому здоров'ю у вигляді поліпшення кровообігу і полегшення м'язового болю, болю у спині і суглобах. Деякі виробники пропонують використовувати накидки сидінь з обігрівом не тільки у машині, але і як джерело тепла під час походів.


Для автовласників, які постійно мерзнуть, у авто яких немає штатного обігріву сидінь, накидки з підігрівом стануть справжньою знахідкою і полегшенням у зимові місяці. Ті, у кого біль у спині посилюється через напругу м'язів від холоду, можуть переконатися, що накидка на сидіння з підігрівом допомагає розслабити хронічно напружені м'язи і зменшити болі у спині. Для інших відчуття обігріву сидіння може заспокоювати під час довгих і напружених поїздок.

Чи може обігрівач автокрісла бути небезпечним?


Обігрів автокрісла може бути так само небезпечний, як і будь-який інший електроприлад у вашій у машині. При неправильному поводженні проводка може швидко зношуватися або вигоряти, тому будьте обережні, щоб не перегрівати пристрій протягом тривалого часу. Важливо і правильне зберігання пристрою, сильний холод може привести до того, що зовнішня ізоляція проводу стане крихкою і розтріскається у місцях перегину. Оголені дроти у деяких випадках можуть привести до іскри, що супроводжується різними ризиками. Ви повинні постійно перевіряти, що видима вам проводка знаходиться у хорошому стані, ізоляція не зношена і немає місць зламу дроти.

Несправний термостат теж може стати причиною сильного перегріву і виходу нагрівача з ладу. На щастя, вимкнути обігрівач так само просто, як підключити його до мережі. Порти на 12 В постійного струму, які є у більшості автомобілів, зазвичай знаходяться у доступному місці. Якщо навіть Ви відчуєте, що підігрів працює дуже інтенсивно, вимкнути його завжди легко і швидко. Неухильне правило, якого слід дотримуватися, - вимикати обігрівач кожні 30-45 хвилин і давати йому охолонути не менше 20 хвилин, перш ніж знову включати його. При цьому ви можете виявити, що нагрівальний елемент прослужить набагато довше.

Керівництво щодо купівлі накидки з підігрівом для сидінь авто


Часи, коли підігрів сидінь був розкішшю пройшли. Завдяки широкому асортименту, обігрів сидінь, тепер привілей не тільки власників дорогих авто. Але, не всі доступні накидки на автомобільні сидіння з підігрівом створені однаково. Деякі з них перестають працювати набагато швидше, ніж інші. Щоб не помилитися, вибирайте перевірені варіанти, які мають хороші оцінки у 5 зірок і відгуки від користувачів. В інтернет-магаізні Авторадості в каталозі накидок для автомобільних сидінь доступний широкий вибір від хутряних накидок без опцій, до моделей з повним набором функцій - з підігрівом , з функцією масажу і подушками комфорту спини .

Після того, як ви почнете регулярно користуватися такою автомобільної грілкою, Ви здивуєтеся, наскільки приємним може бути водіння взимку, коли ви будете відчувати максимум комфорту і затишку від підігрітого сидіння. Переконайтеся, що накидки на сидіння автомобіля , які ви доглядаєте, мають гарантію і відповідають заявленій якості. Хоча ви ніколи не можете бути впевнені на 100% у продукті, перевірте відгуки про товар від наших покупців перед покупкою. Бажаємо вдалих придбань і приємних поїздок!


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено