Порівняння гумових і ЕВА килимків в багажник

05.10.2020
Літо вже минуло, настав час подумати про вибір килимка в багажник для холодного сезону. Щоб полегшити вам це завдання ми вирішили порівняти два види килимів в багажник. Для порівняння ми обрали два кардинально різних килимка, але в той же час це одні з найпопулярніших килимів у нас в магазині.
Це ЭВА килимок Кинетик і гумовий килимок Автогумм.

Матеріал


Килимки Кинетик виготовлені з єва полімерного матеріалу. Він м'який, еластичний і в достатній мірі зносостійкий. Такий матеріал зовсім не має неприємного запаху і не втрачає еластичність навіть при низьких температурах. Килимок з єва полімеру виглядає дуже стильно, до того ж використання такого матеріалу дозволяє використовувати широку гаму кольорів. Килимки Автогумм виготовляються і з міцної гуми, яка, незважаючи на невелику товщину добре захистів пiдлогу вашого багажника. За рахунок такого матеріалу килимок має велику міцність в порівняння з єва полімерним. На жаль, про кастомізації таких килимів говорити не доводяться, гумові килимки АВТОГУМ доступні тільки в одному кольорі.



Конструкція килимків


Ще важлива частина порівняння - це конструкція килимків. Єва килимки кінетик мають глибоку рельєфну структурою. Така особливість дозволяє їм надійно утримувати бруд і воду, рівномірно розподіляючи її по ячейках килима. А також така фактура перешкоджає ковзанню вантажу по багажнику. Також на нижній частині передбачені спеціальні липучки, для фіксації самого килимка в багажнику. Поверхня килимки АВТОГУМ також покрита в свого роду рельєфом, але суть яких не стільки утримання бруду, скільки перешкоджання переміщенню вантажів. А для захисту підлоги в такому килимку передбачені високі бортики, які можу утримати навіть значна кількість води і бруду, не допустивши її потрапляння на обшивку багажника.

Що вибрати?


Що ми отримуємо в підсумку: обидва килимка хороші, вони виготовлені з точних лекал і є відмінними кандидатами при виборі килима для холодного сезону. Якщо ви більше цінуєте практичність і економність, то раджу вам звернути увагу на АВТОГУМ, такий килимок має дуже простий дизайн, але добре захистить ваш багажник, до того ж такий матеріал достатньо стійкий до пошкоджень. Єва килимки Кинетик хоч і трохи поступаюся в практичності, але зате заповнюють це за рахунок свого дизайну. Такий килимок підкреслить дизайн вашого автомобіля завдяки своєму стильному зовнішньому вигляду. До того ж ви можете підібрати килимки по колір під будь-який колір автомобіля або його інтер'єру. По при це килими Кинетик все ще залишаються відмінним захистом підлоги багажника.

Детальніше в нашому відео: Порівняння гумових і ЕВА килимків в багажник



Вибрати килимок для свого авто ви можете за посиланням.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено