Новини

27.06.2012
Багато автолюбителів не бачать сенсу в установці підкрилки (локеров) на авто. Але як показує практика, забезпечити колісні арки додатковим захистом дуже важливо, причому не тільки на вітчизняних авто, а й на іномарках. А ті, хто залишає колісні арки беззахисними при тісному контакті з навколишнім середовищем, найчастіше усвідомлюють свою помилку при появі перших проблем. Підкрилки є максимально ефективним захистом від піскоструминного впливу. Незважаючи на той факт, що на заводах при виготовленні машин проводиться оцинковка кузова, локери вибудовують додатковий пластиковий шар цієї захисту і надійно оберігають колісні арки від абразивного впливу.
25.06.2012
При роботі на станціях техобслуговування завжди використовують різноманітний ручний інструмент, та й автомеханікам-любителям без хорошого обладнання не обійтися! Професійний інструмент радикально полегшує роботу, адже багато операцій можна виконати набагато швидше і з набагато меншою витратою сил. Придбавши набір інструментів, Ви отримаєте все, що може стати в пригоді для установки або демонтажу будь-якої деталі. Набори"Alloid"дуже популярні серед автомобілістів в першу чергу внаслідок високої якості інструменту. Вони виконані з хром-ванадієвою сталі та дуже міцні. Різьба багатьох торцевих головок і біт може легко стесати, але судячи з відгуків покупців, інструменту Аллоідах це не властиво.
25.06.2012
Торгова марка HANS зовсім не новачок на ринку професійного інструменту. Вона з'явилася на ринку ще в 1973 році в Тайвані. Люди в темі знають, що ця країна традиційно славиться виробництвом якісного і надійного інструменту. HANS виробляє високоякісні набори інструменту з хромомолібденових і хромванадієва сплавів, що гарантує міцність і зносостійкість інструменту, довгий термін служби і зручність в експлуатації. Фахівці HANS ретельно контролюють все, що відбувається на кожному з етапів виробництва інструменту. Запорукою успіху є не тільки правильний вибір якісного матеріалу, а й злагоджена робота професіоналів в процесі виготовлення.
21.06.2012
Чехол-тент на автомобиль - отличный вариант, если приходится парковать авто на улице. А поскольку места на закрытых стоянках хватает далеко не на всех, настоятельно рекомендуем изучить характеристики этой нехитрой, но очень эффективной защиты авто.   Хороший тент никогда не удастся заменить простой тканью. Ведь материал, из которого изготовляют чехлы, дышит, пропускает воздух. А значит, на капоте не образуется конденсат.   От чего защищает чехол? в первую очередь от грязи, пыли и песка. Эти мелкие частицы царапают краску, и когда на нее попадает вода, под слоем краски начинает образовываться ржавчина.
20.06.2012
Сьогодні ми розповімо, як же правильно вибирати окуляри для водіння. Добре підібрані водійські окуляри дуже виручають на дорозі. Багато водіїв вже переконалися в цьому на власному досвіді, і тепер рекомендують їх друзям і знайомим. на жаль, універсальні окуляри на всі випадки життя ще не придумані, тому в ідеалі потрібно мати 2 пари, наприклад для нічної їзди та сонячної погоди. Звернемо увагу на деякі особливості конструкції очок, важливі в експлуатації. Перш за все придивіться до оправи. Зрозуміло, Вам повинно бути зручно - ніяких неприємних відчуттів, дискомфорту або подразнення шкіри.
18.06.2012
Автомобільні бокси дозволяють комфортно перевозити будь-які вантажі поза штатного багажника, не турбуючись за їх стан. Вони герметичні та надійно захищають вміст від зовнішніх впливів. Найбільш універсальним способом перевезення спортінвентарю, туристичного спорядження та іншого вантажу, який не поміщається в багажне, є саме вантажні бокси. Бокси встановлюються на дах, монтуються на поперечки автомобільного багажника. Розрізняються вони в основному довжиною і корисним об'ємом; само собою, місткість - головна характеристика. Бокси довжиною до 185 зазвичай використовують для транспортування туристичного спорядження, а довші - для змішаних вантажів.
14.06.2012
Багажник для автомобиля – это способ крепления и перевозки грузов не в салоне и не в штатном багажнике автомобиля, а на крыше. Автомобильный багажник представляет собой поперечины, которые могут быть закреплены на крыше машины несколькими способами.       Выбор способа крепления зависит по большей части от модели авто. Часть автомобилей оснащены штатными крепёжными местами, и установить автобагажник на них значительно проще. Также на многих моделях присутствуют рейлинги, которые также облегчают монтаж. Если же крыша Вашей машины имеет обтекаемую форму, есть возможность прикрепить багажник прямо к дверным проёмам.
13.06.2012
Покупать огнетушитель в авто приходилось многим из нас. И покупали мы его не заморачиваясь - брали самый маленький и дешёвый, лишь бы он в машине был. Но огнетушитель должен лежать в автомобиле не для того, чтобы Вы прошли техосмотр или уехали без штрафа с поста ГАИ. Это вовсе не балласт, а реальное средство борьбы с возгоранием, которое способно спасти человеческую жизнь. Поэтому отнеситесь к выбору огнетушителя более ответственно, а мы снабдим Вас необходимой информацией.   Огнетушители бывают трёх типов: хладоновые, порошковые и углекислотные. Про первые можете сразу забыть, так как в силу токсичности использовать такие в авто категорически запрещено.
12.06.2012
Навіть власники дорогих і статусних авто часто хочуть замінити або доповнити наявний комплект дзеркал. Що вже говорити про пересічних автолюбителів! Як свідчать правила дорожнього руху, в авто має бути мінімум 2 дзеркала заднього виду. А конструкція кожного автомобіля передбачає можливість установки бокового зовнішнього дзеркала з кожного боку. При цьому обладнати машину внутрішнім оглядовим дзеркалом вдається не завжди. В такому випадку логіка установки дзеркал досить проста. Якщо що-небудь заважає встановити внутрішнє дзеркало заднього виду, у Вас обов'язково повинні бути обидва зовнішніх.
11.06.2012
Водії, часто пересуваються в дощ або густий туман, та знають, що світла звичайних фар при складних погодних умовах недостатньо. Зате дуже ефективні протитуманні фари, що забезпечують необхідний рівень освітлення і полегшують орієнтацію в просторі. Вони також висвітлюють дорожню розмітку, покажчики та раптово з'являються перешкоди. У перші автомобільні фари ставили пропанові або газові лампи. У процесі технологічної еволюції з'являлися спершу вакуумні лампи розжарювання, потім лампи газозаповнення і галогенові. Зараз в моді ксенонові лампи, або HID-Lamp. Вони являють собою газорозрядну колбу, яка наповнена сумішшю газів і хлоридів металів.
09.06.2012
Правильно підібраний спойлер здатний змінювати аеродинаміку авто в кращу сторону. Плюс це стильний і сучасний спосіб тюнінгу, який здатний прикрасити будь-який автомобіль. Спойлер гарантує стійкість, хорошу керованість, впевнене проходження крутих поворотів і виключає передчасний занос машини. У деяких ситуаціях спойлер може оберігати скло від раптового потрапляння бруду і води завдяки здатності змінювати характеристики повітряного потоку під час руху. З точки зору стайлінгу спойлер завершує образ машини, роблячи її більш спортивною. Фахівці кажуть, що при швидкості понад 80 км/год починається дія аеродинамічної сили на автомобіль, і саме тоді починає працювати правильно встановлений спойлер.
08.06.2012
Каждый автолюбитель обеспокоен состоянием своего автомобиля. Среди многих манипуляций, связанных с диагностикой состояния машины, особенно важен уход за резиной её колёс.       Сегодня мы будем делиться с Вами разнообразными советами, которые смогут продлить колёсам срок жизни.   Во-первых, перед отправкой в дальнюю дорогу следует осмотреть автомобиль со всех сторон и проверить колёса на наличие выщербин, вмятин и прочих неисправностей. Хорошо, если Вы не найдёте на шинах мелкого мусора и пыли. Внимательно оцените уровень износа колёс. Не забывайте регулярно проверять уровень давления в шинах.   Нужно вовремя очищать шины от мусора, который, безусловно, портит резину.
06.06.2012
Для мандрівників минулого головним орієнтиром були зірки. У минулому столітті були дуже популярні карти та атласи. Сучасні мандрівники воліють використовувати GPS-навігатор. Це невелике і зручний пристрій цілком може замінити повну сумку карт, компас, путівник і гіда. Щоб почати користуватися навігатором, потрібно встановити в нього правильну карту. Карти можуть бути спочатку інтегровані в пристрій, встановлені при покупці або докуплено пізніше. Вибір карт залежить від того, де Ви збираєтеся користуватися навігатором: на території одного міста, регіону, або ж по всій країні та навіть по всьому світу.
05.06.2012
Летняя жара может стать губительной для Вашего авто, ведь высокая температура оказывает разрушительное воздействие на аккумулятор, повышает давление в шинах, вызывает перегрузку системы охлаждения и много других проблем. Нужно тщательно следить за своим автомобилем и вовремя выявлять возможные проблемы. Иначе машина рискует отказать в любой момент.       Слишком высокая температура и возрастающие дополнительные нагрузки делают жизнь аккумуляторной батареи значительно короче. Жидкость испаряется из-за жары, что приводит к разрушению внутренней структуры батареи. Если регулятор напряжения работает со сбоями,  выдаваемый им зарядный ток будет слишком высок и в итоге разрушит батарею.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено