Ефективний захист колісних арок

27.06.2012

Багато автолюбителів не бачать сенсу в установці підкрилки (локеров) на авто. Але як показує практика, забезпечити колісні арки додатковим захистом дуже важливо, причому не тільки на вітчизняних авто, а й на іномарках. А ті, хто залишає колісні арки беззахисними при тісному контакті з навколишнім середовищем, найчастіше усвідомлюють свою помилку при появі перших проблем.


Підкрилки є максимально ефективним захистом від піскоструминного впливу. Незважаючи на той факт, що на заводах при виготовленні машин проводиться оцинковка кузова, локери вибудовують додатковий пластиковий шар цієї захисту і надійно оберігають колісні арки від абразивного впливу.

Крім того, підкрилки здатні витримати сильні удари, що відлітають від шин каменів. Як Ви прекрасно знаєте, це досить часто трапляється на наших вітчизняних дорогах і забезпечити авто захистом від подібних неприємностей дуже важливо. Також не хочеться допускати контакту колісних арок з агресивними хімічними речовинами, які повсюдно використовуються в Антігололеднимі сумішах, і, звичайно ж, з нафтопродуктами. У цьому теж допоможуть локери.

Виготовляються ці захисні елементи з сучасних полімерних матеріалів, чиїми основними перевагами є легкість і міцність, а також зносостійкість. Їх дуже зручно кріпити на авто, адже підкрилки виготовляються під конкретну модель авто і дуже точно підганяються під особливості рельєфу. Найчастіше не потрібно навіть нічого свердлити, локери лягають в нішу дуже щільно і не вимагають додаткового кріплення. Все, що від Вас потрібно - вибрати підкрилки саме на свою модель.

Перед установкою рекомендується вимити колісні арки і дати їм висохнути. Якщо ж підкрилки встановлюються не на новий автомобіль, краще попередньо провести антикорозійну обробку поверхні.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено