Інструменти HANS. Надійність - це головне!

25.06.2012

Торгова марка HANS зовсім не новачок на ринку професійного інструменту. Вона з'явилася на ринку ще в 1973 році в Тайвані. Люди в темі знають, що ця країна традиційно славиться виробництвом якісного і надійного інструменту. HANS виробляє високоякісні набори інструменту з хромомолібденових і хромванадієва сплавів, що гарантує міцність і зносостійкість інструменту, довгий термін служби і зручність в експлуатації.




Фахівці HANS ретельно контролюють все, що відбувається на кожному з етапів виробництва інструменту. Запорукою успіху є не тільки правильний вибір якісного матеріалу, а й злагоджена робота професіоналів в процесі виготовлення. Дуже велике значення приділяється проектування. З скурпулезно точністю фахівці підходять і до вивірки розмірів кожної деталі. Зрозуміло, всі інструменти виробляються за стандартами DIN і ISO, і можуть витримувати підвищені навантаження. Таким чином, можете не сумніватися - інструмент HANS не підведе Вас ні в якій ситуації.



У виробництві використовується холодна та гаряче штампування. При цьому точно дотримуються термічні режими, майстри використовують спеціальні підвищують міцність сплави. При цьому фахівці не зупиняються на раніше досягнутому і весь час займаються розробкою нових, все більш досконалих зразків інструментів та обладнання.





У виробництві інструменту HANS орієнтується на американських і європейських споживачів. дуже велике значення приділяється створенню ергономічного дизайну і сучасного стильного виду інструменту. Важка робота великої та дружної команди HANS і їх партнерів по всьому світу дозволяє користуватися інструментів найвищої якості та бути впевненим в стабільності та завтрашньому дні.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено