За що народ обирає інструмент ALLOID

25.06.2012

При роботі на станціях техобслуговування завжди використовують різноманітний ручний інструмент, та й автомеханікам-любителям без хорошого обладнання не обійтися! Професійний інструмент радикально полегшує роботу, адже багато операцій можна виконати набагато швидше і з набагато меншою витратою сил. Придбавши набір інструментів, Ви отримаєте все, що може стати в пригоді для установки або демонтажу будь-якої деталі.



Набори"Alloid"дуже популярні серед автомобілістів в першу чергу внаслідок високої якості інструменту. Вони виконані з хром-ванадієвою сталі та дуже міцні. Різьба багатьох торцевих головок і біт може легко стесати, але судячи з відгуків покупців, інструменту Аллоідах це не властиво. Крім того, це обладнання здатне впоратися з завданнями, непосильними для багатьох інших інструментів - наприклад, робота з деформованими та стесаними деталями.



Багато користувачів відзначають зручність і ергономічність інструменту "Аллоід". Наприклад, обтічна форма рукоятки, завдяки чому інструмент тримається в руці, як влитий. Також творці явно думали про те, наскільки комфортно буде користуватися інструментів у важкодоступних місцях і постаралися максимально полегшити роботу автомеханіків.




Набори найчастіше спеціалізовані під конкретну роботу, і в одному ви знайдете головки та біти, а в іншому різноманітні ключі. Вам не доведеться віддавати гроші за те, що не знадобиться. Але, зрозуміло, є кілька охоплюють весь асортимент інструментів універсальних наборів.



Інструменти Аллоідах прості та невибагливі в догляді, робочі поверхні гладко відполіровані та бруд з них видаляється легко. Зберігаються в зручному і міцному кейсі з надійними замками. Ознайомитися з асортиментом професійних інструментів Аллоідах і вибрати відповідний набір Ви можете в розділі Набори інструментів на сайті avtoradosti.com.ua



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено