Новини

30.08.2013
З кожним роком винаходити різноманітні способи прикраси життя, і автомобілів в тому числі стає все складніше. Ми намагаємося експериментувати з новими образами, формами, фактурою і квітами, в спробах створити щось новіше та ефектне, яким можна здивувати інших і здивуватися самому. Наприклад, таке, як декоративні накладки для автомобіля, які вражають незвичайною простотою, але при цьому дають неповторний ефект! За допомогою такого, здавалося б, примітивні винаходи, можна зробити свого залізного коня незмірно більш яскравим, індивідуальним, стильним і респектабельним; створити абсолютно новий образ автомобіля, що втілює саме ваші бажання, а не ідеї виробника.
30.08.2013
Коврики в багажник – незаменимые автомобильные аксессуары, которые весьма надёжно страхуют водителя от возможных неожиданностей и помогают без особых усилий содержать багажник в чистоте и порядке. Багажные ковры, подобранные под вашу модель авто, способны стать надёжной защитой от проблем в виде мусора, пыли и внезапных протечек. Популярный материал для изготовления ковриков в багажник – полиуретан. Значимое достоинство полиуретанового коврика – он лёгкий! Его можно без усилий вынуть из багажника и положить назад, с этим справится даже девушка-водитель.   Коврики из полиуретана отлично эксплуатируются в любом климате и при этом их характеристики не меняются в зависимости от температуры.
21.08.2013
Накладки на автомобільні пороги - досить корисний автоаксесуар. Вони являють собою металевий профіль, дизайн якого розроблений під пороги конкретного авто, ідеально повторює всі геометричні особливості рідного порога. Головне призначення накладок на пороги - захист автомобільного ЛКП від пошкоджень. Адже на пороги припадає велике навантаження при посадці та висадці, і необережний дотик взуттям цілком може пошкодити фарбу. В першу чергу це стосується жіночого взуття на металевих підметки, які можуть безнадійно зіпсувати лакофарбове покриття. Деякі виробники використовують в базовій комплектації пластикові накладки, але річ у тому, що їх конструкція не здатна прикрити найбільш часто пошкоджується частина порога - його кут.
15.08.2013
Загальновідомо, що буксирувальний трос обов'язково повинен бути присутнім в кожному автомобілі. І не тільки тому, що це диктують нам Правила. Адже ніколи не знаєш, коли зламається твій автомобіль. Такі складні механізми, як сучасні авто, просто не можуть не давати збоїв час від часу. І бути готовим до будь-якої несподіванки часом життєво важливо. Навіть якщо трос ніколи не стане в пригоді для транспортування Вашого авто, допомога може знадобитися іншим учасникам руху. Буксирувальний трос пройшов досить довгий шлях у своєму розвитку. Спочатку це була проста мотузка, яка могла заплутатися, порватися, потрапити під колеса і т.
13.08.2013
Органайзер в багажник призначений для більш ефективного використання простору багажника, або для того, щоб нарешті просто навести там порядок. Є два основних типи органайзерів: сітка і сумка. Еластична сітка покликана зібрати весь вміст багажника в одному місці та надійно зафіксувати. Розміри таких сіток можуть варіюватися. Сумка-органайзер може вмістити абсолютно весь вміст багажника. Вона виконана з міцного немаркого матеріалу, який має яскраво вираженими водовідштовхувальними властивостями. Найчастіше сумка складається з двох об'ємних і містких кишень. Один з них часто можна розділити перегородкою на ще дві частини.
12.08.2013
Автомобільний салон дуже часто стає для водія другою домівкою, і саме тому автолюбителі прагнуть обладнати його великою кількістю корисних аксесуарів; наприклад, чайником, холодильником, портативним плеєром. Крім того, маса авто оснащена відеореєстратором, навігатором і навіть антирадаром. І кожен з цих приладів потребують постійної зарядки. Виручити автовласника в цій ситуації може тільки автомобільний розгалужувач прикурювача. Якщо провести просту аналогію, розгалужувач працює як звичайний побутового трійника, який дає можливість під'єднати до електричної розетки не один, а відразу кілька електроприладів.
09.08.2013
Стоимость бензина растет ежедневно, и многие автолюбители бьют тревогу, так как их авто расходует слишком много бензина. Но не каждый водитель знает, что есть очень простые способы существенно понизить расход топлива. Чем большему количеству наших советов вы станете следовать, тем больше бензина сэкономите – всё просто!   1. Проверьте чистоту воздушного фильтра. Забитый фильтр ограничивает поток поступающего в двигатель воздуха, и вызывает больший расход топлива, так как двигатель вынужден работать в довольно-таки неблагоприятных условиях. Если посмотреть через фильтр на источник света – и не увидеть просвета – фильтр нужно менять.
08.08.2013
Абсолютна більшість автолюбителів не готові миритися з неприємним запахом у своєму автомобілі. На жаль, запахи бензину, сигаретного диму, або перевозяться в салоні речей з різкими запахами здатні міцно вбиратися в обшивку салону, і позбутися від них зовсім не так просто, як їх дістати. Допомогти в такій ситуації можуть автомобільні ароматизатори. Вони не можуть знищити сам запах, але цілком здатні перебити сморід своїм власним ароматом. Звичайно, дуже важливо підібрати ароматизатор так, щоб його запах був для вас дійсно приємним, і знаходження в машині не перетворилося на катування. В першу чергу, зрозуміло, треба орієнтуватися на свої смаки, але розуміння основних особливостей різних типів ароматизаторів ще нікому не шкодило.
07.08.2013
Старт-кабель являє собою два ізольованих проводи з фіксаторами-крокодилами та призначений для запуску розрядженого акумулятора від іншого джерела живлення, наприклад, від акумулятора іншого авто. У побуті називається проводами прикурювання або просто «прикурювачами». Залежно від діаметра дроту, кабель розраховується на конкретні значення навантаження. Наприклад, при перетині 6 мм2 кабель витримує до 250 А, а при 25 мм2 - до 600 А. Звертайте увагу на ці значення при покупці. Дуже важливо для проводів прикурювання якість ізоляції, адже від цього безпосередньо залежить ваша безпека. Дуже добре, коли кабель морозостійкий.
06.08.2013
Автомобильные подлокотники – довольно многофункциональный аксессуар для салона. Подлокотник способен снимать напряжение с мышц плеч, разгружать локтевой сустав, позволяет уставшим рукам отдыхать. Как говорится, комфорта много не бывает. Используя автоподлокотник, вы можете вести машину гораздо дольше, и у вас не возникнет неприятных ощущений! Опираясь рукой на подлокотник, вы многократно снижаете нагрузку на позвоночник, так как она распределяется равномерно между локтем и спиной. Но помимо очевидной функции комфорта, подлокотник очень часто служит для хранения сотен нужных и не очень нужных мелочей, которые без него оказываются разбросаны по салону, создавая беспорядок и хаос.
05.08.2013
Думаю, всім нашим читачам добре відомо, що при русі по будь-якій дорозі існує певний швидкісний режим, який регламентує, з якою швидкістю можна рухатися на тій чи іншій ділянці траси. Наприклад, в місті швидкість повинна бути не вище 60 км/г, а на трасі це значення може досягати 110. Але коли на дорогах вільно, багато водіїв усвідомлюють, що їх авто цілком може їхати швидше, набагато швидше, і збільшують швидкість. За статистикою, так надходять до 99 відсотків водіїв. І звичайно ж, порушників в масовому порядку ловлять інспектори ДАІ, використовуючи для фіксації порушення радари. І звичайно ж, любителі швидкості не намагаються дотримуватися правил, а намагаються всіма силами уникнути відповідальності, а то і зовсім не потрапити в зону дії радара.
02.08.2013
Літо в розпалі! І в спекотні дні багато водіїв усвідомлюють, що сонцезахисні шторки - це зовсім не марна ганчірочка, а дуже важливий і потрібний аксесуар. Наприклад, в ситуації, коли ви залишаєте автомобіль на сонці, а через деякий час повертаєтеся в жаркий задушливий салон. І це ще пів біди, адже у багатьох є кондиціонер, який швидко виправить ситуацію. Але сонце згубно впливає на дорогу оббивку, і салон під палючими променями дуже швидко вигорає. Тому гарне розв'язання двох проблем - покупка правильних автомобільних шторок. Які ж переваги вони дають? Шторки бережуть від сонця і прикривають від цікавих поглядів.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено