Шторки сонцезахисні - бережи салон!

02.08.2013

Літо в розпалі! І в спекотні дні багато водіїв усвідомлюють, що сонцезахисні шторки - це зовсім не марна ганчірочка, а дуже важливий і потрібний аксесуар. Наприклад, в ситуації, коли ви залишаєте автомобіль на сонці, а через деякий час повертаєтеся в жаркий задушливий салон. І це ще пів біди, адже у багатьох є кондиціонер, який швидко виправить ситуацію. Але сонце згубно впливає на дорогу оббивку, і салон під палючими променями дуже швидко вигорає. Тому гарне розв'язання двох проблем - покупка правильних автомобільних шторок. Які ж переваги вони дають?

Шторки бережуть від сонця і прикривають від цікавих поглядів. Якщо у вас немає тонування, шторки можуть бути дуже корисні, здатні підкреслити ваш неповторний стиль і створити в салоні затишок. Для цих цілей є спеціальні дизайнерські шторки, виготовлені під марку вашого авто, а то і під ваш салон індивідуально. А кому ці навороти не потрібні, користуються звичайними шторками-екранами на присосках, і вельми задоволені життям. Принцип дії сонцезахисних шторок заснований на блокуванні ультрафіолетового випромінювання, таким чином салон захищений від зайвого нагрівання. Це дає наступні плюси:

1) Захист від вигорання, що, безумовно, дуже корисно і економить ваші гроші.

2) Шторки здатні уберегти вас від опіку. Наприклад, в шкіряному салоні температура сидінь може бути настільки висока, що ви ризикуєте обпектися.

3) При перегріві дуже багато електроприладів в салоні можуть вийти з ладу - наприклад, дорога електроніка, радіо, ТБ та інші програвачі. Купуючи шторки, ви вкладаєте кошти у своє здоров'я і довговічність автомобіля, а також в затишок і комфорт свого салону.

Є кілька основних видів шторок зі своїми унікальними особливостями. Найпопулярніші - це екрани на присосках. Такі шторки коштують недорого, дуже зручні у використанні - їх легко прикріпити та легко зняти зі скла. Але за своїми розмірами вони досить невеликі, і не завжди виглядають красиво. Другий популярний тип шторок - універсальні. Вони закривають всю площу віконного скла, і досить привабливо виглядають. Якщо є бажання шторки можна відкривати та закривати, але повністю зняти їх досить важко, тому, що вони кріпляться до віконного отвору. Якщо ці два варіанти вас не влаштовують, можна замовити індивідуальні шторки під вашу модель авто і з забарвленням, що гармонує з салоном. Такі шторки повністю закривають скло, володіють всіма необхідними функціями, в загальному, ідеальні для конкретного авто. Але якщо ви вирішили змінити залізного коня, до нової машини старі шторки не підійдуть. Крім того, вони коштують недешево.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено