Органайзер багажника наведе порядок!

13.08.2013

Органайзер в багажник призначений для більш ефективного використання простору багажника, або для того, щоб нарешті просто навести там порядок. Є два основних типи органайзерів: сітка і сумка. Еластична сітка покликана зібрати весь вміст багажника в одному місці та надійно зафіксувати. Розміри таких сіток можуть варіюватися.

Сумка-органайзер може вмістити абсолютно весь вміст багажника. Вона виконана з міцного немаркого матеріалу, який має яскраво вираженими водовідштовхувальними властивостями. Найчастіше сумка складається з двох об'ємних і містких кишень. Один з них часто можна розділити перегородкою на ще дві частини. Всередині є гумки, якими можна зафіксувати різні предмети різного розміру всередині відсіку. Збоку ж є додаткові кишені, які зручно використовувати для зберігання інструментів і дрібниць. Обсяг сумки легко змінити: якщо вам не потрібен повний розмах органайзера, можна стягнути його спеціальними застібками і зафіксувати в меншому розмірі. А якщо в певний момент органайзер вам не потрібен зовсім, його легко скласти до стану плоскої пластини та заховати. Місця, як ви розумієте, займає зовсім мало. На дні органайзера часто є липучки або інші протиковзні елементи, які не дозволяють сумці переміщатися по багажнику.

Купивши органайзер, спочатку ви отримуєте плоский складена валізка, який зовсім не схожий на містку ємність для зберігання речей. Наведіть порядок у багажнику і розмістіть там органайзер, а потім розташуйте речі в його відсіках. Насправді в записнику дуже багато вільного місця, і там легко поміститься все необхідне автомобілісту в дорозі: компресор, аптечка, знак, ліхтар, робочі рукавички, вогнегасник, трос, всіляка автохімія й косметика, а також речі, що не мають відношення до автомобіля, наприклад снасті або туристичне спорядження. Найголовніший плюс використання органайзера - це постійний порядок в багажнику й те, що в кінці шляху всі предмети лежать там, де ви їх поклали, а не розкидані по підлозі.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено