Накладки на пороги як простий спосіб економити гроші

21.08.2013

Накладки на автомобільні пороги - досить корисний автоаксесуар. Вони являють собою металевий профіль, дизайн якого розроблений під пороги конкретного авто, ідеально повторює всі геометричні особливості рідного порога.

Головне призначення накладок на пороги - захист автомобільного ЛКП від пошкоджень. Адже на пороги припадає велике навантаження при посадці та висадці, і необережний дотик взуттям цілком може пошкодити фарбу. В першу чергу це стосується жіночого взуття на металевих підметки, які можуть безнадійно зіпсувати лакофарбове покриття.

Деякі виробники використовують в базовій комплектації пластикові накладки, але річ у тому, що їх конструкція не здатна прикрити найбільш часто пошкоджується частина порога - його кут. Там найчастіше зустрічаються подряпини та відколи. Такі пошкодження, безумовно, можна зустріти та на старих автомобілях, але дуже часто на авто не старше 3 років покриття штатного порога вимагає негайної реставрації. Адже повернення до первісного вигляду вимагає немаленьких грошових вкладень. Саме тому металеві накладки на пороги так корисні. Вони закривають і плоску частину порога, і кут, дуже щільно прилягають до поверхні порога, тому під них не потрапить ні бруд, ні волога. Найчастіше накладки роблять з нержавійки з високим вмістом хрому, а це гарантує повну відсутність іржі.

Установка накладок виконується за допомогою йде в комплекті спеціального двостороннього скотчу, цей процес займає не більше як годину на все пороги. Перед установкою обов'язково зніміть пластикову накладку, якщо вона у вас є, і знежирте поверхню за допомогою спирту або горілки.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено