Обираємо розгалужувач прикурювача

12.08.2013

Автомобільний салон дуже часто стає для водія другою домівкою, і саме тому автолюбителі прагнуть обладнати його великою кількістю корисних аксесуарів; наприклад, чайником, холодильником, портативним плеєром. Крім того, маса авто оснащена відеореєстратором, навігатором і навіть антирадаром. І кожен з цих приладів потребують постійної зарядки. Виручити автовласника в цій ситуації може тільки автомобільний розгалужувач прикурювача. Якщо провести просту аналогію, розгалужувач працює як звичайний побутового трійника, який дає можливість під'єднати до електричної розетки не один, а відразу кілька електроприладів.

При виборі розгалужувача прикурювача звертайте увагу на такі деталі:

- Кількість гнізд. Мінімальна кількість - 2, а оптимальне - 3 або 4 виходу. Моделі з 5 і більше гніздами недоцільні. На деяких моделях є USB-виходи для зарядки різноманітних гаджетів.

- Спосіб підключення до прикурювача. Є два основних типи підключення - жорстке зчеплення, при якому розгалужувач можна переміщати по салону; і мобільне підключення, коли в прикурювач підключається тільки штекер, а сам прикурювач поєднаний з ним проводом (в різних моделях - різної довжини).

- Максимальний робочий струм, значення змінюється в межах від 5 до 14 ампер.

- Наявність запобіжника. Дуже бажано з точки зору вимог безпеки, адже може запобігти замикання або перегорання обладнання.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено