Новини

30.07.2020
Якщо ви введете в Google фразу «найдешевші машини для обслуговування», ви обов'язково отримаєте безліч відповідей з різних сайтів. Більшість, якщо не всі з цих джерел, будують мати свої списки з наборів даних і цифр, що змушує задуматися: чому списки так відрізняються один від одного? Ми провели опитування сертифікованих майстрів-техніків з 15-річним досвідом роботи і зібрали для Вас список з 5 найдешевших автомобілів для обслуговування на основі досвіду фахівців. У цій статті ми розповімо, які автомобілі вимагають мінімального обслуговування, а які є грошовими ямами. Найдешевші машини для обслуговування.
27.07.2020
Оскільки тепла погода протримається ще кілька місяців, автомобілі як і раніше будуть піддаватися впливу сонця і екстремальних температур. Будь-які сигнали і побоювання з приводу порушень роботи автомобіля в спеку довго ігнорувати не можна. У цій статті ми розповідаємо про правильну роботу авто влітку і застерігаємо від проблем, які можуть виникнути при експлуатації автомобіля в умовах високих температур. Читайте докладніше про ТОП-5 потенційні проблеми літньої експлуатації авто, а також ознайомтеся з практичними порадами щодо їх профілактики. 1. Система кондиціювання повітря (A/C) недостатньо швидко охолоджує автомобіль Коли система кондиціонування працює нормально, автомобілі швидко остигають.
23.07.2020
Економічна техніка водіння може заощадити водієві кілька тисяч гривень на рік і підвищити безпеку дорожнього руху, запобігаючи знос автомобіля. Існує кілька способів, які дозволяють контролювати і заощаджувати споживання палива. У цій статті ми поговоримо про методи економічного водіння, а також розповімо про всілякі способи зменшити витрату палива в автомобілі. 1. Прискорюватися плавно Чим сильніше ви прискорюєтеся, тим більше пального ви використовуєте. З обережним і плавним рухом, розгін набирається м'яко, і так, Ви реально зможе використовувати менше палива. Щоб максимально економити, витратьте 5 секунд, щоб розігнати автомобіль до 20 кілометрів і поступово збільшуйте передачу.
20.07.2020
А у Вашого автомобіля досить охолоджуючої рідини на це літо? Водії зазвичай не приділяють час вивченню охолоджуючих рідин, і часто недооцінюють важливість наявності надійного антифризу в системі охолодження свого механічного друга. У цій статті ми підготували докладний посібник про те, що таке антифриз, як вибрати правильну охолоджуючу рідину, а також зібрали корисну інформацію, як для досвідчених водіїв, так і для новачків. Що робить охолоджуюча рідина або антифриз? Охолоджуюча рідина містить хімічну речовину - етиленгліколь. Саме цей компонент дозволяє уникнути замерзання рідини взимку і запобігає кипіння при екстремально високих температурах влітку.
16.07.2020
Коли хороша погода допомагає прискорити процес сушіння, приходить кращий момент для очищення обшивки салону автомобіля і сидінь. Сидіння автомобіля можуть бути виконані з різних матеріалів із застосуванням автотканини, замші і шкіри. Для кожного з типів потрібен спеціальний догляд і використовуються певні способи чистки. Що найкраще підходить для усунення неприємних плям з автомобільних крісел і обшивки? У цій статті ми поговоримо про чистку обшивки і розповімо про декілька топових засобів для видалення плям і запаху з автомобільних сидінь. Як самостійно очистити автомобільні сидіння? Інтер'єр автомобіля може легко забруднитися і виглядати потертим, так як це добре використовувана зона.
13.07.2020
Ви коли-небудь помічали якісь дивні звуки, коли повертали кермо вашого автомобіля? Ці шуми можуть не здатися чимось незначним, але ви повинні розуміти, що незвичайні звуки, які виходять від керма, не є нормальним явищем. Здоровий автомобіль не повинен видавати шум рульового колеса. Тож, якщо Ви чуєте шум при повороті - не варто ігнорувати це занадто довго, адже ймовірно, що з одним або декількома компонентами автомобіля щось не так. Щоб точно визначити проблему "галасливого" рульового колеса, ви повинні спочатку дізнатися про головні причини. У цій статті ми розповімо Вам про сім найбільш поширених причин, через які кермо шумить при поворотах.
09.07.2020
Щоденний контакт із взуттям неминуче призводить до появи в салоні автомобіля пилу, камінців і іншого бруду. Іноді, навіть нешкідливі крихти і розливи можуть негативно позначитися на стані оригінального покриття підлоги. Брудна пляма на рідному килимі, без сумнівів, дратує, але найсумніше, що поганий стан підлоги може знизити вартість перепродажу автомобіля. Тому, покупка комплекту хороших килимків для автомобіля - це відмінна інвестиція, яка обов'язково окупитися. У цій статті ми розберемо переваги Єва-полімерних килимів, а також розповімо про новий інструмент на сайті Авторадості, завдяки якому Ви зможете створити свій варіант виробів, які точно стануть найкращим придбанням для захисту салону вашого автомобіля.
06.07.2020
Сьогоднішньої спеки може й не дуже, щоб підсмажити яєчню на тротуарі, але цілком вистачить, щоб порушити нормальну роботу автомобіля. Тепла погода, жаркі дороги, тривалі поїздки і сухе повітря створюють не саму сприятливу робочу середу деяких компонентів авто. У цій статті ми поговоримо про головні чинники, які впливають на зміни в роботі автомобіля влітку, а також розповімо, як уберегти деталі від перегріву, а кузов і салон - від вигорання. Спека, сонце, розігріті дороги, тривалі поїздки і сухе повітря Ось кілька речей, які потрібно враховувати, коли ви відправляєтеся в дорогу в період спекотних літніх місяців: Двигун втрачає продуктивність Як це можливо? Занадто велика кількість тепла призводить до того, що надходить кисень стає менш концентрованим.
02.07.2020
Технології гальмівних систем розвивалися протягом всієї історії автомобілебудування і продовжують удосконалюватися сьогодні. Коли справа доходить до вибору гальм, власники автомобілів повинні вирішити питання, які впливають на вартість і продуктивність - а саме обрати дискові або барабанні гальма. Барабанні і дискові гальма хоч і мають багато спільного, але функціонують по-різному. У цій статті ми розповімо про відмінності і особливості гальмівних систем і порівняти барабанні гальма проти дискових гальм. Порівняння дискових і барабанних гальм: функціональні відмінності Яка система краще? Дискові гальма або барабанні гальма? C точки зору продуктивності, немає ніякої різниці.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено