Способи очищення салону: хімчистка сидінь своїми руками

16.07.2020
Коли хороша погода допомагає прискорити процес сушіння, приходить кращий момент для очищення обшивки салону автомобіля і сидінь. Сидіння автомобіля можуть бути виконані з різних матеріалів із застосуванням автотканини, замші і шкіри. Для кожного з типів потрібен спеціальний догляд і використовуються певні способи чистки. Що найкраще підходить для усунення неприємних плям з автомобільних крісел і обшивки? У цій статті ми поговоримо про чистку обшивки і розповімо про декілька топових засобів для видалення плям і запаху з автомобільних сидінь.

Як самостійно очистити автомобільні сидіння?


Інтер'єр автомобіля може легко забруднитися і виглядати потертим, так як це добре використовувана зона. Якщо ви продаєте свій автомобіль, бруд і подряпини можуть знизити вартість і зробити автомобіль дешевшим. По-перше, при очищенні салону автомобіля використовуйте пилосос, щоб позбутися від усіх поверхневих забруднень. Плями можна обробляти миючими спреями, які підходять для оброблюваної області.

Частка автомобільних сидінь не є занадто вимогливою, провести її самостійно досить просто. Ви можете легко очистити забруднені сидіння за лічені хвилини, використовуючи спеціальні засоби очищення автомобільної оббивки.

При використанні аерозолю важливо використовувати і мікрофібру, оскільки бруд і жир, який проявиться після обробки, необхідно буде видалити без залишку. Спеціалізовані засоби мають захисні властивості для тканини, що запобігає повторному утворенню забруднень. Доцільно обприскувати очищену область захисним спреєм, щоб мінімізувати подальші забруднення.

Рекомендації


Чистка салону і регулярне миття вашого автомобіля допоможе зберегти зовнішній вигляд інтер'єру. Для цього знадобляться: очищуючий аерозоль, щітка, губка і мікрофібра. При сильних плямах і забрудненнях на сидінні, може знадобитися кілька підходів чистки. Безумовно, процес може зайняти вас на деякий час, але результат того вартий.

Підказки


Позбавляйтесь плям, як тільки вони утворюються, оскільки чим старше плями, тим складніше їх видалити. Якщо ви часто стикаєтеся з плямами всередині підстаканників, подумайте про те, щоб покрити їх серветками, щоб вловити зайву рідину.

Попередження


Якщо ви використовуєте сильнодіючі засоби для чищення, відкривайте автомобільні двері, поки ви чистите пляма, щоб уникнути вдихання сильних парів.

Тест засобів по догляду за салоном автомобіля


Авторадості на ділі перевірили кілька пінних препаратів для чищення сидінь. У цьому відео Ви можете наочно побачити результати кожної перевірки і порівняти діючі характеристики кожного з препаратів.

Дивіться в огляді: як застосовувати різні засоби на автомобільній обшивці, а також провести якісну хімчистку сидінь своїми руками, щоб вид інтер'єру завжди радував своєю бездоганністю.




При тестуванні продуктів для тканинної оббивки використовувалися:


  • Пінний очисник обшивки салону Runway
  • Препарат, який дійсно працює!

    - Швидко видаляє навіть глибокі плями.
    - Видаляє неприємні запахи і освіжає повітря в салоні автомобіля.
    - Надає матеріалам антистатичні властивості.
    - Видаляє більшість свіжих плям від чаю, кави, молока, соків, крові, губної помади, машинного масла і т.д.
    - Застосовується для очищення всього інтер'єру автомобіля, включаючи вінілові і пластикові елементи, панель приладів, молдінги.

  • Суха хімчистка Turtle Wax зі щіткою
  • Унікальний за дією і ефективністю очищувач оббивки!

    -В процесі обробки на поверхні утворюється багато піни, проникає глибоко всередину покриття.
    -Вона не тільки виштовхує бруд на поверхню, але і не дозволяє їй рухатися назад.
    -Також вона вбирає неприємні запахи і утворює на поверхні антистатичний захисний шар, що оберігає від повторних забруднень.



Засоби по догляду за салоном на сайті Авторадості



Спеціальні засоби очищення салону дають хороший результат і можуть бути порівнянні з професійної хімчисткою сидінь. В інтернет магазині автомобільних товарів і аксесуарів Авторадості зібраний великий асортимент засобів по догляду за салоном.

Серед великого вибору автотоварів Ви знайдете не тільки засоби для очищення обшивки салону, а також різні шампуні для миття авто, кондиціонери шкіри і розділ з серветками і губками для якісного догляду за деталізацією улюбленого автомобіля.

Бажаємо комфортних поїздок і приємних покупок в магазині Авторадості. Звертайтеся до нас - ми завжди раді допомогти у виборі автомобільних товарів і знаємо, що запропонувати!


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено