Топ 5 найдешевших автомобілів для обслуговування

30.07.2020
Якщо ви введете в Google фразу «найдешевші машини для обслуговування», ви обов'язково отримаєте безліч відповідей з різних сайтів. Більшість, якщо не всі з цих джерел, будують мати свої списки з наборів даних і цифр, що змушує задуматися: чому списки так відрізняються один від одного? Ми провели опитування сертифікованих майстрів-техніків з 15-річним досвідом роботи і зібрали для Вас список з 5 найдешевших автомобілів для обслуговування на основі досвіду фахівців. У цій статті ми розповімо, які автомобілі вимагають мінімального обслуговування, а які є грошовими ямами.

Найдешевші машини для обслуговування. Топ 5


Деякі машини працюють роками тільки з регулярним доглядом, в той час як інші зливають ваш гаманець одним ремонтом за іншим. Щоб уникнути поломок механіки і зберегти ваш банківський рахунок, вам потрібен автомобіль, який недорогий в обслуговуванні.

Це означає, що:
  • Машина не потребує ремонту
  • Автомобіль вимагає тільки обмеженого рутинного обслуговування
  • Автомобіль відносно недорогий в ремонті (тобто запчастини доступні за ціною)


Номінанти на топ-5 найдешевших автомобілів в обслуговуванні:


Toyota Corolla 2018


1. Тойота Королла

Є вагома причина, по якій Toyota Corolla є найбільш продаваним автомобілем у світі - вона практично не піддається руйнуванню. Ви почуєте багато позитивних історій від автовласників, у яких більше 560 000 км пробігу на приладі. Оскільки Corolla до біса надійна, ви не будете витрачати час і гроші на купу ремонтів. Крім того, запчастини доступні, а технічне обслуговування не дуже вимогливе.

Corolla стала світовим бестселером, тому що вона стильна і виділяється серед інших. Єдиним обломом є те, що всюди в світі існують мільйони таких седанів, тому легко втратити свій автомобіль на людній стоянці. Машина без сумнівів популярна, має відмінні показники комфорту, а її надійність перевірена часом і реальної безотказностью в роботі.

Тойота Камрі 2007


2. Тойота Камрі

Швидше за все, у вас або ваших знайомих є Toyota Camry, яка відмовляється вмирати. Хоча седан Toyota Camry досить габаритний і часом здається неповоротким, він є одним з найбільш безаварійних автомобілів, коли-небудь створених.

Потрібні докази? З тих пір, як Consumer Reports почав оцінювати і оглядати Camry 2000 року, машина отримала оцінку високої надійності, а показники довіри злетіли в 14 разів. Якщо хочете насолоджуватися десятиліттями дешевого володіння - обирайте чотирьохдверний Камрі.

Honda Civic 2017


3. Honda Civic

Honda Civic не тільки хороша для Форсажа в стилі вуличних гонщиків. Більшість з водії, котрі обирають цей компактний автомобіль, задоволені тим, що він вимагає мінімального обслуговування, а запчастини коштують недорого. Крім того, це може бути весело, якщо ви вибираєте механічну коробку передач.

Моделі, побудовані між 1992 і 2005 роками, особливо надійні і дешеві в обслуговуванні. Тримайтеся подалі від автомобілів початку восьмого покоління (2006-2009), у яких є проблеми, в тому числі тріщини блоків двигуна і відшаровується фарба. Будь-який інший Civic майже куленепробивний.

Honda Accord 2010


4. Хонда Акорд

Accord є ще одним дивом інженерної думки від Honda. Є кілька модельних років (1998-2004), які страждають від проблем з автоматичною коробкою передач. В іншому багато хто погодився і вважають цей автомобіль незмінно надійним з самого моменту виходу цієї моделі в 1979 році. Ви знайдете багато прикладів з більш, ніж 560 000 км на одометрі, які продовжують чудово працювати.

Надійність - одна з причин, по якій Акорд є популярною моделлю навіть для вдалого придбання вже уживаного автомобіля. Небажання ламатися дозволяє цьому автомобілю бути настільки довговічним, що саме ця модель часто переживає кілька поколінь власників.

Тойота RAV4 2015 року


5. Тойота РАВ4

Згідно зі світовою статистикою RAV4 був самим продаваним позашляховиком в 2019 році, коли було продано понад 448 071 автомобілів. Надійність і низька вартість володіння є двома рушійними факторами цих вражаючих показників. RAV4 ділить свою платформу або з Corolla, або з Camry, в залежності від року випуску. І спортивний РАВ4 так само надійний, як і його міські товариші по шасі.

Деякі модельні роки RAV4 (2013-2015 роки) відомі своїми проблемами з гидротрансформатором. Крім того, це плавний хід і мінімальне обслуговування з компактним позашляховиком Toyota.

Найдешевші автомобілі класу люкс для обслуговування


Сподіваємося цей невеликий список допоможе вибрати фаворита. Але що, якщо ви шукаєте найдешевші автомобілі класу люкс для обслуговування?

Ну, оскільки у дорогих автомобілів є додаткове обладнання, яке може вийти з ладу, вони майже завжди обходяться дорожче при ремонті. Регулярне технічне обслуговування також обходиться дорожче через необхідність заміни синтетичного масла і інших дорогих послуг. І запчастини можуть бути дуже дорогими.

Але якщо вам необхідний абсолютно ідеальний автомобіль зі шкіряною оббивкою і вентильованими сидіннями, а також мінімальним відходом, найкраще вибрати Lexus або Acura. Оскільки Lexus - це підрозділ Toyota, а Acura - це підрозділ Honda, ви отримаєте один з цих двох надійних брендів в незвичайній упаковці. В цілому, найдешевшими марками автомобілів є Toyota і Honda.

А яка ваша думка?


Поділіться своїми думками, які автомобілі Ви вважаєте більш надійними? Діліться своїми враженнями і залишайте коментарі на нашій сторінці Авторадості в Facebook!


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено