Новини

30.04.2021
При технічному обслуговуванні автомобіля, в основному, всі перевіряють на знос тільки гальмівні колодки, абсолютно забуваючи про те, що і гальмівний диск вимагає уваги. Існує думка, що гальмівний диск зовсім не схильний до зносу, але це далеко не так. Він є такою ж експлуатованою деталлю, як і гальмівні колодки. Причини, з яких відбувається знос гальмівних дисків Знос гальмівних дисків - це абсолютно нормальне явище. У момент гальмування на диск відбувається не тільки сильне механічне навантаження, але і температурне. При натисканні на педаль гальма колодки з великим зусиллям притискаються до диска, а нагрів в точці дотику може досягати понад 350 С.
29.04.2021
Автомобільні експерти нагадують нам про необхідність стежити за тиском в шинах. Оскільки високий тиск в шинах призводить до нерівномірного зносу центральної частини протектора, знижує комфорт і збільшує навантаження на підвіску. У свою чергу, недостатній тиск призводить до надмірного споживання палива, погіршує керованість автомобілем, збільшує гальмівний шлях і може призвести до розбортування і руйнування шини на високих швидкостях. Більшість автовласників стикалися з необхідністю підкачування шин. Якщо поруч є автосервіс, то вам пощастило. Але що робити, якщо це сталося в дорозі, а поруч немає ні заправок, ні шиномонтажу, або це сталося вночі? Всі ці проблеми вам допоможуть вирішити новинки від компанії Osram - поршневі компресори Tyreinflame 200 и Tyreinflate 450.
27.04.2021
Шановні клієнти! Колектив інтернет-магазину Авторадості вітає всіх з наближенням свята Пасхи! Нехай серце наповнюється світлими почуттями надії, любові та щастя. Бажаємо Вам радості, здоров’я, добробуту і благополуччя! 🚗 Зверніть увагу! У святкові дні магазин працює по графіку: 01.05.2021 - видача замовлень і колл-центр з 10:00 до 17:00 02.05.2021 - на Великдень вихідний 03.05.2021 - колл-центр з 10:00 до 17:00 04.05.2021 - видача замовлень і колл-центр з 10:00 до 17:00 Прохання враховувати цю інформацію при плануванні візитів до нас!Щасливих Великодніх свят! @media screen and (min-width:1280px){ .
26.04.2021
Бренд Momo представляє на ринку кращий італійський стиль, давні традиції якості та свій багаторічний досвід перегонів і технологічні інновації в виробництві автоаксесуарів. Своє існування компанія почала ще в 1964 році та на сьогодні залишається одним з лідерів серед інших брендів. Основною місією компанії є виведення на ринок кращих автомобільних аксесуарів у світі. Вони співпрацюють з найпрестижнішими компаніями та подають їх в якості офіційних партнерів. Momo адаптує дизайн своїх товарів індивідуально під історію і стиль кожного бренду, приділяючи особливу увагу якості.
22.04.2021
Скрип двірників - це найменший клопіт, який може бути спричинений старими щітками склоочисника. Найнебезпечніше, коли вони починають залишати розмиви та пропуски на лобовому склі. Причина по якій ми радимо підійти до вибору нових двірників усвідомлено - ваша безпека. Коли справа доходить до вибору нових щіток склоочисника, людям потрібні переконливі докази, що після заміни комплекту двірники почнуть працювати краще. Двірники подешевше можна купити навіть в супермаркеті. Однак, від їх якості буде залежати, як довго вони будуть справлятися зі своєю роботою. У цій статті ми поділимося рекомендаціями по обслуговуванню двірників від експертів Bosch і розповімо про правильну заміну щіток склоочисника для їх надійної і тривалої роботи.
19.04.2021
Після зими у багатьох автовласників виникає питання про те, як правильно і де зберігати зимову гуму, адже в середньому колеса знаходяться в такому стані приблизно 6-7 місяців. Вважається допустимим їх зберігання як з диском, так і без нього. Але існує ряд умов, яких потрібно дотримуватися при зберіганні, що б наступні зими ваші покришки були придатні до використання. Дуже легко зіпсувати навіть нову гуму неправильним способом зберігання. У даній статті ми допоможемо вам розібратися з основними правилами та розповімо про корисні поради, що допоможуть продовжити термін експлуатації ваших покришок.
15.04.2021
Вперше світлодіодні лампи почали встановлювати кілька років тому у якості головного світла на преміальних автомобілях. Найголовніша їхня перевага була в тому, що вони дають надзвичайно яскраве і чисте світло, але з дуже низьким навантаженням на електричну систему автомобіля. Власники інших автомобілів могли тільки мріяти про подібне світлодіодне освітлення. Зараз же ситуація зовсім змінилася, і кожен охочий може дозволити собі встановити світлодіоди у оптику авто. Адже в темний час доби, і при тривалих поїздках вночі, вкрай важливо, щоб автомобіль володів відмінною оптикою. Власникам автомобілів з галогеновою оптикою нерідко доводиться стикатися з недостатньою кількістю світла на дорозі.
12.04.2021
Mercedes-Benz заявили про намір стати лідерами у виробництві електромобілів і програмного забезпечення для них. Основним елементом стратегічної мети компанії є поступовий перехід на електричний привід всього асортименту продукції. «Ми розуміємо границі нашої планети та забезпечуємо інновації.» (c) Mercedes Прогресивним суббрендом Mercedes-EQ, Mercedes-Benz AG вони підкреслюють своє прагнення до лідерства в області електрифікації та оцифрування, для створення нової злагодженої системи в досконалому поєднанні технологій, людей і природи. Прагнення компанії до захисту клімату і перехід до CO2-нейтральності були науково підтверджені, і вони відповідають вимогам Паризької всесвітньої кліматичної угоди.
08.04.2021
При спробі знайти ідеальні килими в свою машину, автовласникам іноді доводиться відвідувати десятки сайтів і вибирати килимки в салон і багажник з безлічі різних варіантів. І коли хочеться оновити інтер'єр улюбленого автомобіля, не завжди доступні варіанти стають кращим рішенням. Але ж так хочеться знайти килимки, які будуть мати пристойний вигляд, закривати максимум простору і служити не один сезон. У цій статті ми розповімо про нову можливість в нашому інтернет-магазині, яка дозволить Вам замовити свої, ідеальні килимки. Килимки по Вашим лекалами - нова послуга в магазині Авторадості! Виробництво килимків за індивідуальним замовленням відповідно до контурів автомобіля - це послуга, яка дозволяє замовити килимки навіть для винятково рідкісних моделей авто.
05.04.2021
Запорука надійності двигуна і його коректної роботи в правильно підібраному моторній оливі і її своєчасній заміні. Тому при переході на оливу іншої марки варто відповідально підійти до вивчення всіх нюансів, щоб не завдати шкоди двигуну автомобіля. На що варто звертати увагу при виборі нової моторної оливи Якщо ви вирішили перейти на моторну оливу іншої марки, то важливо враховувати, щоб клас якості нової оливи був не менше, ніж у попереднього. Особливо це необхідно при експлуатації сучасних двигунів, оскільки вимоги до якості олив дуже високі. Обов’язково варто орієнтуватись на рекомендації автовиробника і переконатись, чи відповідає він усім допускам і специфікаціям.
01.04.2021
Повітряний фільтр часто називають «легенями» автомобіля, саме від нього залежить працездатність двигуна, але багато хто недооцінює його роль і нехтує вимогами до заміни. Для чого потрібен повітряний фільтр? Під час роботи двигуна, він пропускає через себе десятки тисяч кубометрів повітря, якби не повітряний фільтр, то частинки сміття попадали до деталей двигуна і діяли на нього як «наждак» та привели б до швидкого їх зносу і ламання. Так само він допомагає заглушити шум двигуна, що поширюється по всьому впускному каналу і зменшує кількість шкідливих речовин у вихлопних газах. Повітряний фільтр дуже важлива складова в роботі двигуна і потребує заміни набагато частіше, ніж інші деталі, оскільки експлуатація автомобіля з забрудненим фільтром може привести до надмірної витрати палива, збільшити робочу температуру двигуна і його ламання або всієї паливної системи.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено