Килимки по Вашим лекалам - нова послуга магазину

08.04.2021
При спробі знайти ідеальні килими в свою машину, автовласникам іноді доводиться відвідувати десятки сайтів і вибирати килимки в салон і багажник з безлічі різних варіантів. І коли хочеться оновити інтер'єр улюбленого автомобіля, не завжди доступні варіанти стають кращим рішенням. Але ж так хочеться знайти килимки, які будуть мати пристойний вигляд, закривати максимум простору і служити не один сезон. У цій статті ми розповімо про нову можливість в нашому інтернет-магазині, яка дозволить Вам замовити свої, ідеальні килимки.

Килимки по Вашим лекалами - нова послуга в магазині Авторадості!


Виробництво килимків за індивідуальним замовленням відповідно до контурів автомобіля - це послуга, яка дозволяє замовити килимки навіть для винятково рідкісних моделей авто. Все, що потрібно зробити, замовляючи килимок потрібної вам форми - це відправити нам свій макет або контур з розмірами.

Кому можуть знадобитися килимки за індивідуальними лекалами?

  • Власникам автомобілів, для яких немає килимків в каталозі.
  • Тим, кому потрібні килимки за індивідуальним кроєм особливої форми.
  • Власникам нестандартних моделей авто або тюнингованного транспорту.
  • Бажаючим замовити килимки унікальної форми і не тільки автомобільні.

Вартість виготовлення килимів за Вашими лекалами


Ціна формується на основі макету і розраховується за кількістю витраченого матеріалу, часу на обшив, а також доповнень, які Ви захочете побачити на килимі. Орієнтуйтеся, що ціна на комплект килимків в салон, або ціна на килимок в багажник буде приблизно такою ж, як на килими з аналогічних матеріалів із каталогів:

Матеріали для виробів під замовлення


На основі ваших вимірів і персональних побажань ми виготовимо килимки з таких доступних матеріалів: EVA-полімер або текстильний матеріал Optimal.

EVA - Ethylene Vinyl Acetate - сучасний гіпоалергенний полімер. Не пропускає вологу, має текстуру у вигляді ромбів або сот.
За останні роки EVA-полімер став дуже популярним матеріалом для виготовлення автомобільних килимків. З переваг - легка чистка, оригінальний вид, доступність кольорів.

Optimal - текстильний матеріал з водонепроникною основою. Це практичний і красивий матеріал, який подібний до оригінальної обшивки салонів більшості моделей автомобілів.

При виготовленні килимків по Вашим лекалами враховується бажаний Вами колір, форма і необхідні доповнення для створення килимків. Це нова можливість, яка дозволяє Вам замовити вироби не тільки для автомобілів, але і наприклад для катерів, господарської техніки, шумоізоляції будинків або для іншого застосування.


Способи зробити індивідуальні лекала:





Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено