Новинки від МОМО - аксесуари в салон автомобіля з Італії

26.04.2021
Бренд Momo представляє на ринку кращий італійський стиль, давні традиції якості та свій багаторічний досвід перегонів і технологічні інновації в виробництві автоаксесуарів. Своє існування компанія почала ще в 1964 році та на сьогодні залишається одним з лідерів серед інших брендів.

Основною місією компанії є виведення на ринок кращих автомобільних аксесуарів у світі. Вони співпрацюють з найпрестижнішими компаніями та подають їх в якості офіційних партнерів. Momo адаптує дизайн своїх товарів індивідуально під історію і стиль кожного бренду, приділяючи особливу увагу якості.

Заснування і розвиток компанії Momo

Компанія MOMO відома як італійська компанія дизайну, виробника литих дисків, аксесуарів для спортивних і гоночних автомобілів. Сама назва MOMO є скороченням імені засновника, автогонщика Моретті-Монца (італ. Moretti-Monza).

Моретті вирішив перетворити своє захоплення в професійну справу після того, як в 1964 році гонщик Формули-1, Джон Сертіс, встановив на своєму Ferrari кермо від Momo і виграв з ним титул чемпіона світу. Кермо Momo мало більш товстий обід і чудове зчеплення з дорогою, на відміну від традиційних варіантів. Першим серйозним замовником компанії став гоночний підрозділ компанії Ferrari. Їх метою було встановити керма від Momo на всі автомобілі гоночної серії.

Спочатку компанія займалася виробництвом товарів виключно для гоночних автомобілів, але в 1970 році вирішила розширити свій асортимент, розробляючи нові продуктові лінійки. Після цього рішення активно почалося виробництво легкосплавних дисків і керма для дорожніх автомобілів як для вторинного ринку, так і для постачальників оригінального устаткування. А для тих, хто бажав надати своєму автомобілю індивідуальні риси послідкувало виробництво рукоятей важелів КПП і накладки на педалі.

Компанія відмінно розвивалася, і мала величезний успіх, але 1995 рік став поворотним для бренду. Цього року засновник Джанпьеро Моретті вирішив продати MOMO американській промисловій групі Breed Technologies, світовому лідеру в виробництві систем подушок безпеки та керма.

З 2005 року штаб-квартира знаходиться в Мілані (Італія) з дочірньою компанією Momo USA і реалізує свій товар у більш ніж 60 країнах по всьому світу. Продукція компанії виходить на ринки під брендами Momo і Momo Corse.

Нині компанія Momo крім фірмових рулів виробляє безліч унікальної продукції. Серед таких спеціально розроблені для спортсменів анатомічні сидіння, а також багатоточкові ремені безпеки, вогнетривкий одяг та взуття.

За останні десятиліття компанія активно розвивається і заявляє про себе. Так само, щорічно Momo бере участь в таких виставках, як AAPEX в Лас-Вегасі, а раз на пів року на China Import and Export Canton Fair в Гуанчжоу і AutoMechanika у Франкфурті, Німеччина.

Новинки від компанії Momo

Цей бренд представляє на ринку дуже важливі цінності. Максимальні стандарти безпеки та високий рівень продуктивності і якості - основне, на що орієнтується Momo.

Компанія володіє ексклюзивною ліцензією від Momo Italy на виробництво і розповсюдження таких автомобільних аксесуарів:

  • Чохли на кермо

  • Цей аксесуар не тільки прикрасить салон вашого автомобіля, але і поліпшить тактильні відчуття, і захистить кермове колесо від пошкоджень. Виконано з інноваційного матеріалу зі спортивної лабораторії Momo, який не реагує на вплив високої і низької температури, а також на тепло від рук.
  • Накидки на сидіння

  • Серед новинок Mомо також стильні накидки на сидіння, які надають інтер'єру спортивні риси. Цей продукт універсальний і його можна адаптувати до будь-якого транспортного засобу. Для виробництва так само використовується міцний і зносостійкий матеріал, який допоможе зберегти оббивку сидінь в чистоті. Накидки для сидінь від Momo незамінні при тривалому управлінні автомобілем.
  • Чохли на сидіння

  • Унікально розроблений дизайн чохлів на сидіння ідеально прикрасить салон вашого автомобіля. Чохли Momo є відмінним рішенням для тривалого і дбайливого збереження оригінальної оббивки сидінь. Інноваційні матеріали, які використовує компанія Momo, не реагує на температурні впливи, дуже міцні, стійкі до забруднення і дуже комфортні в щоденному використанні.
  • Универсальные автомобильные коврики

  • Універсальні килимки від компанії Momo володіють чудовою якістю, оскільки виконані за складною, багатошаровою технологією. Дуже практичні у використанні, а їх дизайн буде доречно виглядати в салоні вашого автомобіля. У лінійці Momo, що представлена в каталозі нашого інтернет-магазину, присутній металевий і гумовий підп'ятник, який забезпечить додатковий захист для оббивки вашого салону.
  • Інші аксесуари на авто

  • Спеціально для вас ми зібрали в нашому каталозі все найнеобхідніше, що зможе стати в пригоді кожному автовласнику. Спеціальні органайзери допоможуть вам зручно зберігати документи та інші речі, для яких раніше не вистачало місця. А їх стильний дизайн буде витончено виглядати в салоні вашого автомобіля. Спеціально розроблені мочалки і губки від Momo для утримання автомобіля в чистоті неодмінно потішать вас якістю і ефективністю виробів.
    Кожен з цих виробів створений з використанням багаторічного досвіду компанії і володіє високою функціональністю і привабливим дизайном.

    Основне виробництво відбувається в Китаї, дотримуючись усіх стандартів, які ретельно контролюються компанією.


    Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено