Новини

29.12.2022
Практично всі електроприлади, що використовуються в Україні, працюють від мережі 220 В, а ось бортова мережа легкового авто здатна видавати в середньому 12 В (показник може коливатися залежно від того, наскільки заряджений акумулятор в автомобілі). Однак, якщо виникає необхідність виконати підключення стандартного побутового приладу до бортової мережі машини, зробити це можна легко і просто, підключивши перетворювач напруги. Здавалося б, а навіщо в принципі потрібний автомобільний інвертор? Насправді, цей корисний пристрій просто незамінний у подорожах, під час поїздок за місто або проведення ремонтних робіт.
28.12.2022
Шановні клієнти! Колектив інтернет-магазину Авторадості вітає Вас з наближенням Новорічних свят! Бажаємо, щоб кожен день наступного року приносив тільки радість, а всі бажання здійснювались! Мирного неба, рівноваги, любові та спокою! Нехай Новий 2023 рік принесе Україні мир та найскоріше відновлення! Зверніть увагу! У наступні дні магазин працює за графіком: 31.12.2022 Call-центр: з 10:00 до 15:00 Видача замовлень: зачинено 01.01.2023 - 02.01.2023: вихідні 06.01.2023 Call-центр: з 9:00 до 17:00 Видача замовлень: з 9:00 до 17:00 07.
26.12.2022
У багажнику кожного автомобіля має бути такий незамінний інструмент як домкрат. Саме цей аксесуар допоможе вам в екстреній ситуації, коли спустило колесо та необхідно швидко встановити запаску на авто. Оскільки цей інструмент доводиться зберігати в автомобілі, він повинен бути досить компактним і не займати багато місця, а також легким, щоб можна було легко і швидко скористатися ним у будь-якій ситуації. У цій статті ми розповімо про види домкратів та їх конструктивні особливості, на які варто звернути увагу. Гідравлічні Даний тип автомобільних домкратів є найпопулярнішим, оскільки вони відрізняються відмінною вантажопідйомністю (2-200 тонн) і не вимагають особливих фізичних зусиль.
22.12.2022
Довгий термін експлуатації, супутникова сигналізація на авто, яке простояло більше тижня в гаражі, неоригінальна автомобільна акустика, проблеми в роботі генератора або електропроводки - це лише частина причин, по яких акумулятор може сісти і чому машина не заводиться в мороз. Акумулятор, що сів, є справжньою проблемою для будь-якого водія, незалежно від того з якої причини різко сів акумулятор. Однак сьогодні для таких випадків є справжня чарівна паличка - пусковий пристрій (бустер), який забезпечує можливість швидкого запуску автомобіля з акумулятором, що сів, без допомоги кабелів або іншого авто.
19.12.2022
Жоден сучасний автомобіль не обходиться без двірників. Цей простий за своєю конструкцією пристрій призначений для очищення лобового скла під час руху від дощу, снігу, дорожнього пилу, різних мошок і т.д. Їх використання дозволяє покращити видимість у негоду і від них багато в чому залежить безпека водія, пасажирів та інших учасників дорожнього руху. Адже якщо водій погано бачитиме те, що відбувається на дорозі, або відволікатиметься, акцентуючи увагу на окремих точках, є ризик потрапити в ДТП. Їздити із несправними двірниками категорично заборонено. Для того щоб результат був хорошим і мав віддалену дію, рекомендується використовувати спеціальну склоомиваючу рідину.
15.12.2022
Гальмівна та рульова системи транспортного засобу є найважливішими системами, від яких залежить безпека водія, пасажирів та інших учасників дорожнього руху. Рульова система - той вузол, який відповідає за напрямок руху, гальмівна - за те, як чітко буде виконано зупинку. Відслідковувати справність роботи гальм - одне з найважливіших завдань для водія, якщо є підозри в тому, що гальма не в порядку, треба негайно звернутися на найближчу станцію технічного обслуговування (з доброю репутацією) та перевірити гальмівну систему. Як зрозуміти, що гальмівна система несправна? Про те, що непогано було б звернутися до майстра, можуть свідчити такі «симптоми»: кермо тягне в якийсь бік; гальмівний шлях збільшився; під час руху якесь із коліс (а може й не одне) перегрівається; при натисканні на педаль доводиться докладати значних зусиль або навпаки педаль натискається занадто м'яко; ручне гальмо не спрацьовує (водії часто використовують його навіть при пересуванні містом, де кут нахилу не дуже високий і тому зазвичай це стає відразу помітно); гальма спрацьовують не відразу, а із запізненням на натискання.
12.12.2022
Рівень оливи в авто - той показник, за яким потрібно обов'язково стежити кожному автомобілісту. Якщо рівень масла падає дуже швидко, то швидше за все авто несправно і варто відвідати СТО. Якщо довго ігнорувати проблему, то наслідки можуть бути найгірші - необхідність заміни дорогих вузлів машини і тривалий час без улюбленого "залізного коня". Щоб перевірити, чи все гаразд і чи не є побоювання безпідставними, варто звернутися на станцію технічного обслуговування за такою послугою, як діагностика двигуна внутрішнього згоряння. А яка ж вона – норма? При ідеальному розкладі чотиритактний ДВЗ, який зустрічається в більшості автомобілів, не повинен "їсти" масло зовсім.
08.12.2022
Термос або термокухоль є незамінною річчю для повсякденного життя, що значно підвищує комфорт і дозволяє насолодитися зігріваючим напоєм в холодну пору року. Основною його функцією є збереження тепла вмісту якомога довше. Широкий вибір термосів і термокухлів дозволяє задовольнити будь-якого покупця, але перш за все варто визначитися, який саме потрібен вам. У нашій статті ми розповімо про види термосів та їх основні відмінності. Конструкція термоса Основним елементом конструкції термосів або термочашок є колба з подвійними стінками виконана з металу або скла, що заповнена повітрям або вакуумом, де викачано абсолютно все повітря.
05.12.2022
Сьогодні на ринку можна знайти різні присадки, які додаються до палива, трансмісійної та моторної оливи тощо. Популярною присадкою для оливи є синтетичні кондиціонери металу. Ці засоби просто незамінні в експлуатації і здатні сприятливо впливати на двигун, а також деталі, пов'язані з ним. Принцип роботи синтетичного кондиціонера для металу полягає в модифікації властивостей поверхонь, що труться. Їх застосування дозволяє підвищити термін служби деталей та їх ресурсність. Додавати такі кондиціонери металу можна до системи змащення двигуна, коробки передач. За бажання власника транспортного засобу, також допустимо додавання кондиціонера в гідравлічну систему або в перелічені вище системи автомобілів, вантажівок, тракторів, мотоциклів і не тільки.
01.12.2022
Грунт є базою для лакофарбових покриттів. Він забезпечує захист металевої поверхні від корозії, на відміну від шпаклівки, яка застосовується для корекції форми деталей авто після попадання в аварію тощо. Залежно від призначення ґрунтовки для машини можна поділити на такі різновиди: для пластику; акрилові ґрунти; аерозольні ґрунтовки; кислотні; антикорозійні; епоксидні; з наповнювачами; ґрунтовки-ізолятори. Особливості кожного із видів ми розглянемо далі. Акриловий ґрунт для авто Щоб уберегти елементи кузова авто від його найлютішого ворога-корозії, варто подбати про покупку акрилового ґрунту.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено