Способи завести автомобіль, якщо сів акумулятор

22.12.2022
Довгий термін експлуатації, супутникова сигналізація на авто, яке простояло більше тижня в гаражі, неоригінальна автомобільна акустика, проблеми в роботі генератора або електропроводки - це лише частина причин, по яких акумулятор може сісти і чому машина не заводиться в мороз. Акумулятор, що сів, є справжньою проблемою для будь-якого водія, незалежно від того з якої причини різко сів акумулятор. Однак сьогодні для таких випадків є справжня чарівна паличка - пусковий пристрій (бустер), який забезпечує можливість швидкого запуску автомобіля з акумулятором, що сів, без допомоги кабелів або іншого авто.

Пусковий пристрій - бездротовий "стартер", який без проблем розміщується в бардачку або дверній карті. Такі стартери представлені на ринку в асортименті. Компанія OSRAM – BatteryStart пропонує різні моделі, які дозволяють здійснювати запуск бензинових двигунів від 3 до 8 л та дизельних двигунів об'ємом до 4 л. Діапазон досить великий, тому знайти відповідне обладнання для свого транспортного засобу не буде складно. Сьогодні зарядити автомобільний акумулятор можна за допомогою таких пристроїв:

  • Пристрій OBSL 200 дозволяє виконати запуск бензинового двигуна об'ємом до 3л та дизельного двигуна до 2л. Після експлуатації пристрій швидко заряджається. Щоб зарядити його, повністю буде достатньо 2 годин.

  • Модель OBSL 260 є новинкою на ринку. Така модель підходить для запуску транспортних засобів 12 В та бензинових двигунів об'ємом до 4 л, а також дизельних двигунів об'ємом до 2 л. Цей пристрій також можна використовувати як повербанк у режимі швидкого заряджання.

  • OBSL 300OBSL 300. Ця модель дозволяє завести бензиновий двигун об'ємом до 6 літрів або дизельний двигун до 3 літрів. На його зарядку потрібно 3 години.

  • OBSL 360 – акумуляторна зарядка для автомобіля, розрахована на 13 000 мАг і має опцію швидкого заряджання. Він миттєво запускає бензинові двигуни до 6 літрів та дизельні двигуни до 3 літрів.

  • OSRAM BatteryStart 400, ємністю 16800 мАг. Потужний пусковий пристрій, який можна використовувати для того, щоб завести бензиновий двигун до 8 літрів або дизельний двигун об'ємом до 4 літрів. Щоб зарядити пристрій, потрібно близько 4 годин.

  • Модель Pro 700. Потужний пусковий пристрій, який завдяки вбудованій літій-фосфатній батареї ємністю 78,6 Втч, з легкістю виконає запуск бензинових двигунів об'ємом до 8 л і дизелів до 6 л. Зі своєю функцією він справляється чудово, але у силу своїх особливостей він не має функції павербанку чи ліхтарика. Однак ви можете оцінити можливість швидкої зарядки стартера Pro 700 від автомобіля, що працює. Щоб зарядити акумулятор, потрібна лише хвилина.

  • Вибираючи пристрій для заряджання акумулятора автомобіля, слід звертати увагу на додаткові опції, серед яких:

  • можливість його використання як повербанк для зарядки ноутбука, смартфона і т.д.;
  • наявність ліхтарика Це дуже зручно, адже в такому випадку можна буде без проблем підключити пусковий пристрій у темний час доби.

  • Всі бустери відрізняються безпекою у використанні - виробник продумав все до найдрібніших деталей. У пристроях застосовано захист від короткого замикання, стрибків напруги, а також від зворотної полярності підключення.

    Придбати зарядку для акумулятора авто можна у нашому магазині. Ми пропонуємо найкращу ціну на OSRAM BATTERYstart 200, 12V, 6000mAh. Оформити замовлення на пусковий пристрій можна телефоном або через сайт магазину. У нас можна оформити доставку на акумулятор зручним способом для клієнта: новою поштою на відділення, новою поштою на адресу клієнта в будь-яку точку країни, самовивіз і т.д.


    Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено