Новини

31.12.2021
Шановні клієнти! Колектив інтернет-магазину Авторадості вітає Вас з Новим роком та наближенням Різдвяних свят! Бажаємо любові, розуміння, втілення бажань, здорових близьких, чудових подій та незабутніх днів! Зверніть увагу! У святкові дні магазин працює за графіком: 31.12.2021 Call-центр: з 10:00 до 17:00 Видача замовлень: з 10:00 до 17:00 01.01.2022 - вихідний 02.01.2022 Call-центр: з 10:00 до 17:00 Видача замовлень: зачинено 03.01.2022 Call-центр: з 10:00 до 17:00 Видача замовлень: з 10:00 до 17:00 06.01.2022 Call-центр: з 10:00 до 17:00 Видача замовлень: з 10:00 до 17:00 07.
30.12.2021
Всім транспортним засобам необхідний належний догляд. Від цього залежить термін безперебійної роботи та можливість відстрочити довгий та витратний капремонт «залізного коня». У першу чергу слід вчасно міняти технічні рідини та витратні матеріали. Ці деталі коштують недорого, але для ефективності роботи автомобіля дуже важливі. Так, якщо протягом довгого часу не здійснювати заміну рідини у гальмівній системі, вона почне працювати зі збоями, що призведе до погіршення гальмування та збільшення довжини гальмівного шляху. Все це може закінчитися аварією. Щоб убезпечити себе, необхідно знати нюанси та періодичність заміни цих невеликих комплектуючих та рідин.
26.12.2021
Як усі інші рідини, гальмівна має плинність. Ця властивість може послужити причиною виходу з ладу гальмівної системи та підштовхнути до серйозного ДТП. Як проконтролювати рівень рідини Перед поїздкою необхідно відкрити капот та візуально визначити рівень антифризу, гальмівної рідини, мастила. Це допоможе уникнути аварій через несправність транспортного засобу. Для визначення кількості гальмівної рідини у резервуарі є мітки, що вказують на допустимий мінімум та максимум. Бажано підтримувати рівень між цими двома позначками. Якщо кількість рідини швидко зменшується, це означає, що у ємності є отвори, та вона витікає чер Насамперед систему тестують.
24.12.2021
Шановні клієнти! Колектив інтернет-магазину Авторадості вітає Вас з наближенням свят та католицьким Різдвом! Нехай навколо буде більше тепла та усмішок, краси та гармонії! Бажаємо всім миру, достатку і лише благих звісток! Зверніть увагу! У святкові дні магазин працює за графіком: 25.12.2021 Call-центр: з 10:00 до 17:00 Видача замовлень: з 10:00 до 17:00 26.12.2021 Call-центр: з 10:00 до 17:00 Видача замовлень: з 10:00 до 17:00 27.12.2021 Call-центр: з 10:00 до 17:00 Видача замовлень: з 10:00 до 17:00 Прохання враховувати цю інформацію при плануванні візитів до нас! Гарних свят! .
23.12.2021
З першими ознаками похолодання автовласників починає турбувати питання про перевзування машини. Нові шини коштують недешево, проте безпека коштує витрачених грошей. Щоб знизити витрати та вибрати якісний варіант, слід враховувати деякі нюанси, не вірити некомпетентній рекламі та рекомендаціям ошуканців-продавців. Щоб правильно вибрати хорошу гуму, достатньо врахувати 5 факторів. Види зимових шин Насамперед треба зробити вибір між липучкою та шипованою гумою. Це залежить від кліматичних умов регіону. Деякі відрізняються сильними снігопадами та ожеледицею, а у деяких переважає тепла погода.
20.12.2021
Гальмування відбувається шляхом притиснення гальмівних колодок до диска. З часом це призводить до їх зношування. Експлуатаційний термін дисків залежить від декількох факторів. Це стиль водіння, можливі дефекти у гальмівній системі, умови експлуатації автомобіля. Також слід враховувати пробіг ТЗ, тип та якість деталі. Зменшують термін експлуатації їзда по мокрій дорозі, наявність на ній хімреагентів та бруду. Орієнтовні терміни визначаються виробником. Їх можна знайти безпосередньо на деталі. Причини заміни гальмівних дисків Гальмівні диски необхідно міняти для безпечного пересування по трасі, збереження здоров'я та життя всіх учасників дорожнього руху, оскільки вони беруть активну участь у гальмуванні та забезпечують безпечну зупинку автомобіля.
16.12.2021
Інтернет-магазин «Авторадості» постійно працює над збільшенням асортименту товарів для транспортних засобів. Крім дефлекторів капота, решіток бамперів, багажників на дах, килимків для салону автомобіля та інших аксесуарів, магазин пропонує широкий модельний ряд автомобільних чохлів. Не варто нехтувати покупкою таких аксесуарів для машини. Саме чохли дозволяють зберегти нову оббивку машини з салону від потертостей та забруднень, а також повернути презентабельний вигляд салону, якщо заводська оббивка постраждала з плином часу, на ній з'явилися плями, дірки та сліди потертостей. На сайті є авточохли з екошкіри, автотканини, а також комбіновані варіанти.
14.12.2021
Автомобільні килимки стали незамінним аксесуаром для кожного транспортного засобу та їхніх власників. Рідко можна зустріти автомобіль без килимків у салоні, оскільки це абсолютно непрактично. Закриваючи підлогу автомобіля, можна значно знизити необхідність регулярного прибирання салону, а також захистити рідну оббивку від передчасного зносу і різного роду забруднень. Але для реального захисту потрібно відповідально підійти до вибору килимків, щоб вони закривали необхідні ділянки в авто. Новинка від компанії Skopa – це автокилимки преміального рівня, що покривають 90% підлоги автомобіля.
13.12.2021
Дизельні двигуни в експлуатації показують себе набагато краще, порівняно з бензиновими аналогами, проте в обслуговуванні вони трохи складніше. Особливу увагу слід приділяти заміні оливи в двигуні. Дизельна моторна олива досить специфічна, саме тому вона виділяється в окремий клас. Причиною тому є погіршені умови згоряння палива, а також підвищений тиск в циліндрах, в результаті якого продукти неповного згоряння активніше проникають в картер. Також при роботі мотора на високосірчистому паливі швидкість старіння масла значно зростає.З огляду на специфіку силових агрегатів, до мастильного матеріалу та періодичності його заміни, до нього пред'являються більш високі вимоги.
09.12.2021
Сьогодні більшість людей працює в режимі багатозадачності, такий графік нерідко стає причиною стресів та поганого самопочуття. Пересуваючись по місту, навіть на своєму особистому авто, в холодну пору року водіям може бути некомфортно через холодні сидіння. Це також несприятливо впливає на емоційний стан. Під час поїздок на зустрічі з клієнтами, друзями, в спортзал та інші місця, водіям доводиться постійно стикатися з цією проблемою. Навіть після зупинки в кілька хвилин, щоб купити воду або круасан в магазинчику, буває неприємно повернутися в авто та знову відчути пронизливий холод від сидінь.
06.12.2021
Кожен поважаючий себе власник автомобіля обов'язково приділяє належну увагу салону свого автомобіля. І тут немає нічого надприродного, адже чистий та доглянутий автосалон характеризує особистість власника. Щоб на довше зберегти привабливість салону, слід придбати автомобільних чохли на сидіння, а також килимки. Килимки покликані запобігти потраплянню бруду та вологи на заводське покриття транспортного засобу. Дані вироби представлені на ринку в широкому асортименті.Моделі відрізняються між собою дизайном, кольором, виробником і т.д. Також килимки в авто розрізняються за рекомендованою сезонністю їх застосування.
02.12.2021
Щоб не допустити появу зачіпок на новеньких сидіннях або ж врятувати презентабельність салону та заховати протерті місця рекомендується придбати чохли на сидіння авто. Ці прості та відносно недорогі аксесуари здатні миттєво перевтілити салон автомобіля. Сьогодні виробники пропонують величезний вибір чохлів для сидінь машини, серед них є як універсальні, так і модельні варіанти. Перші коштують дешевше, однак їх придбання виправдано лише в тому випадку, якщо підібрати чохли на сидіння авто під конкретну марку не можна (машина стара або ж досить рідкісна у Вашому регіоні). Купуючи чохли індивідуально під Вашого "залізного коня", Ви позбавите себе від турбот про те, що чохли та сидіння не співпадуть між собою, так й на установці заощадите час.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено