Новинка від Skopa: автокилимки з повним покриттям!

14.12.2021
Автомобільні килимки стали незамінним аксесуаром для кожного транспортного засобу та їхніх власників. Рідко можна зустріти автомобіль без килимків у салоні, оскільки це абсолютно непрактично. Закриваючи підлогу автомобіля, можна значно знизити необхідність регулярного прибирання салону, а також захистити рідну оббивку від передчасного зносу і різного роду забруднень. Але для реального захисту потрібно відповідально підійти до вибору килимків, щоб вони закривали необхідні ділянки в авто.

Новинка від компанії Skopa – це автокилимки преміального рівня, що покривають 90% підлоги автомобіля. Унікальний дизайн виробів чудово доповнить інтер'єр салону будь-якого авто та надасть йому особливої елегантності. Висока якість екошкіри та пошиття на належному рівні гарантує тривале використання килимків без втрати їхнього привабливого зовнішнього вигляду. Дані килимки були розроблені для того, щоб зробити максимальний захист оббивки салону. Інноваційне рішення щодо їхньої форми допомогло досягти бажаного результату.

Багатошарова структура килимків Skopa


Для максимальної стійкості до зносу автомобільні килимки Skopa виготовляються з декількох матеріалів та мають багатошарову структуру. Поєднання якісних матеріалів надає розкішний вигляд килимкам та надає їм низку переваг.

  • У верхньому шарі автокилимків застосовується тільки якісна та гіпоалергенна екошкіра, яка не має запаху. Використання екологічно чистого матеріалу гарантує безпеку використання. Покриття стійке до механічних пошкоджень та збереже свій первісний вигляд навіть після певного часу експлуатації.

  • Проміжний шар виконаний із м'якого, але пружного поролону. Завдяки товщині шару 6 міліметрів він створює додаткову амортизацію і значно знижує вібрації під час руху в автомобілі.

  • Нижній шар автомобільних килимків є підкладкою з щільного нетканого текстильного матеріалу. Застосування міцної та якісної повсті в основі килимків забезпечує максимальне зчеплення з оббивкою салону автомобіля. Дане рішення дозволяє запобігти небажаному ковзанню килимків і уникнути їх зміщення навіть при різкому гальмуванні.

  • Килимки значно підвищують комфорт від перебування в автомобілі та не допускають проникнення вологи на рідну оббивку авто. Щоденне використання килимків ніяк не вплине на їх зовнішній вигляд завдяки використанню якісного та міцного термопластичного полімеру.

    Якісне пошиття та приємний дизайн


    Особливу увагу при виготовленні килимків приділили саме пошиттю. Контур автокилимків прострочений якісною та міцною ниткою, що виключає ймовірність розшаровування країв виробів. Спеціальне тиснення не тільки створює елегантний стиль, а й виконує практичну роль. Рельєфна поверхня килимків надійно утримує бруд та розлиту рідину від подальшого розповсюдження по салону автомобіля. Естетичний зовнішній вигляд автомобільних килимків Skopa чудово впишеться в інтер'єр будь-якого автомобіля та додасть йому елегантності.

    Модельність килимків


    Килимки Skopa – це оригінальні вироби, а застосування інноваційних технологій при розробці автокилимків дозволили їх зробити ідеальними під конкретні моделі автомобілів. За допомогою лазерного сканування салону вдалося досягти максимальної підгонки. Килимки повністю відповідають конструктивним особливостям та повторюють усі вигини підлоги авто. Завдяки модельності килимів їм не властиво задиратися або зміщуватися під час руху, а також килимки не підпадають під педалі під час керування автомобілем.

    Особливості модельних виробів


    Високі борти - це головна особливість килимків від бренду Skopa. Нетипові борти цих килимків були створені для того, щоб захистити не тільки площину підлоги, а й бічні частини. Їхня висота виключає будь-яку ймовірність забруднення оригінальної оббивки салону, оскільки килимки покривають 90% підлоги авто.

    У всіх комплектах на водійському килимку в зоні педалей є потовщення у вигляді прогумованого підп'ятника. Таке рішення дозволяє продовжити загальний термін експлуатації килимків захистивши найделікатніше місце, яке зазнає найбільшого зносу.

    Спеціальне покриття килимків має волого- і брудовідштовхувальну властивість, що робить процес очищення максимально легким і швидким. Забруднення не в'їдаються в поверхню виробів і їх можна просто видалити, скориставшись вологою губкою або рушником. Килимки також досить легко можна дістати і витрусити, при цьому не забруднивши салон.

    В інтернет-магазині Авторадості представлений величезний вибір автокилимів з різних матеріалів та колірних рішень. У каталозі автомобільних килимків Skopa ми зібрали для вас оригінальну продукцію бренду для багатьох моделей автомобілів за доступною ціною.

    Висока якість і приємний дизайн протягом тривалого часу неодмінно вас тішити. Оновіть інтер'єр вашого авто разом з інтернет-магазином "Авторадості"!


    Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено