Авточохли з екошкіри від EMC-Elegant

16.12.2021
Інтернет-магазин «Авторадості» постійно працює над збільшенням асортименту товарів для транспортних засобів. Крім дефлекторів капота, решіток бамперів, багажників на дах, килимків для салону автомобіля та інших аксесуарів, магазин пропонує широкий модельний ряд автомобільних чохлів. Не варто нехтувати покупкою таких аксесуарів для машини. Саме чохли дозволяють зберегти нову оббивку машини з салону від потертостей та забруднень, а також повернути презентабельний вигляд салону, якщо заводська оббивка постраждала з плином часу, на ній з'явилися плями, дірки та сліди потертостей. На сайті є авточохли з екошкіри, автотканини, а також комбіновані варіанти. Кожен з варіантів має свої переваги й недоліки. Окрему нішу займають авточохли Елегант з екошкіри. Вони відрізняються розкішним зовнішнім виглядом, виконані з високоякісних матеріалів, а також доступні до покупки в різній колірній гаммі та модельному виконанні. Чохли на сидіння з еко-шкіри - також впевнена заявка на індивідуальність.

Особливості матеріалу


Екошкіра за якістю не поступається натуральній шкірі, виглядає просто карколомно й при цьому коштує набагато дешевше ніж якісний натуральний аналог. Даний матеріал являє собою справжню знахідку сучасності. Екошкіра виготовляється шляхом нанесення синтетичного полімеру на тканинне полотно. Відрізнити екошкіру від натуральної шкіри під силу тільки тим, хто дійсно добре розбирається в таких тонкощах. Виконане тиснення на полімері повністю імітує натуральний малюнок шкіри. Крім презентабельного зовнішнього вигляду та надання виробам «дороговизниі», цей матеріал може похвалитися також хорошими експлуатаційними характеристиками. Авточохли з нього комфортні у використанні й при цьому вони абсолютно не вибагливі у догляді. Важливо її лише час від часу чистити (кожні пару місяців) та кондиціонувати. При виробництві автомобільних чохлів з екошкіри Елегант використовується високоякісна екошкіра родом з Європи. Еластичний й в той же час міцний матеріал забезпечує ідеальну посадку на сидінні (чим щільніше прилягає авточохол на крісло, тим краще він виконує свої завдання та довше прослужить) й відмінну якість крою (невідповідності чохла та сидінь виключені). Товщина матеріалу також забезпечує надійний захист від потрапляння плям на заводську оббивку.

Модельність чохлів з екошкіри


Авточохли з екошкіри EMC-Elegant розроблені індивідуально під форму кожного транспортного засобу та мають повну розмірну відповідність. Широкий асортимент модельних виробів від компанії виробника дає можливість замовити авточохли для більшості марок та моделей легкових й вантажних автомобілів, фургонів, а також позашляховиків. На сайті "Авторадість" є чохли для Nissan Rogue '14 -20, Renault Megane 3 '08 -16, Hyundai Tucson '15 -21, Opel Zafira B '05 -13, Suzuki Grand Vitara '06 -, Mercedes C-Class W203 '00 -07, Kia Sportage 2016 - та інших авто.

Купівля чохлів для сидінь з екошкіри - це прекрасна інвестиція для Вашого "залізного коня", так як ці чохли підходять для цілорічного використання. Ви можете не турбуватися про те, що з настанням холодів улюблений аксесуар потріскається та втратить свій привабливий зовнішній вигляд. Правда, надягати такі чохли з екошкіри в мороз не рекомендуется. Адже такий матеріал втрачає свою еластичність на морозі та може просто потріскатися.

Кастомізація чохлів EMC-Elegant


Можливості кастомізації модельних чохлів Елегант передбачають:
  • Вибір матеріалів для виготовлення аксесуарів для сидінь (є гладка екошкіра, перфорована екошкіра та автотканина);
  • Різну кольорову компоновку, а також різний крій (автотканина доступна в 2 кольорах, перфорована шкіра в 6 кольорах, гладка - в 7 кольорах);
  • Нанесення логотипу марки автомобіля (не у всіх моделях);
  • Варіація кольору ниток та малюнка строчки (є 4 типи рядків: пілот, ромб, соти та хвиля).

  • Відповідно, у кожного власника транспортного засобу є можливість придбати унікальні аксесуари, які зможуть підкреслити його індивідуальність, а також вигідно підкреслять особливості інтер'єру салону автомобіля. Термін виготовлення чохлів Елегант з екошкіри становить до 10 робочих днів після оформлення замовлення. Авточохли з екошкіри EMC-Elegant доступні в "Авторадості" в 3 лінійках.

    Vip Elit


    Серія авточехлов Vip Elit - чудовий варіант для тих, хто вважає за краще насолоджуватися комфортом під час руху. Центр виконаний з текстилю (сірого або чорного кольору) та гладкої екошкіри, бічна - з гладкої екошкіри. Екошкіра може бути в чорному, сірому, оранжевому кольорі та інших кольорах. Також додатково можна замовити нанесення логотипу марки транспортного засобу. При виробництві використовуються високоякісні матеріали, які відрізняються гарною зносостійкістю та практичністю. Вони не вибагливі у догляді. Купуючи ці елегантні чохли з екошкіри Ви можете бути впевнені, що це хороше вкладення в Ваше авто.

    Eco Prestige


    Салон з такими чохлами з екошкіри виглядає дуже стильно та дорого. Центральна частина може бути виконана з двох видів гладкої шкіри або скомбінована з перфорованої та гладкої екошкіри. Бічна частина аксесуара виконана з гладкої екошкіри (доступна в різних кольорах). Центр виробу передбачає застосування різних варіантів прострочки, які пропонує виробник. Обрати відповідний малюнок можна при оформленні замовлення на виріб. В даному варіанті також доступна опція нанесення логотипу марки автомобіля. Завдяки широкій колірній гамі такі чохли з екошкіри ідеально підходять й для авто представницького класу, де важливо підкреслити лиск та розкіш, й для маленьких машин, які експлуатуються милими адміністраторами салону краси або домогосподарками.

    Eco Lazer


    Зразки аксесуарів з екошкіри для автомобільних сидінь з цієї лінійки дозволяють моментально перетворити салон автомобіля й надає йому блиск. Авточохли Елегант відрізняються привабливим виглядом й відмінно справляються з поставленими перед ними завданнями, вони надійно захищають рідну оббивку салону авто й самі при цьому виглядають справді розкішно. Бічна частина чохлів з екошкіри виконана з гладкої екошкіри (є чорний, сірий, коричневий, синій, червоний, помаранчевий та бежевий колір), а центральна - з перфорованої екошкіри (є чорна; сіра; коричнева; синя, червона та бежева). Прострочки у центральній частині виконуються смугою. Нанести логотип автомобіля в даному варіанті не можна. Виглядають сидіння з такими чохлами з екошкіри строго, а тому вони відмінно підходять для представницьких автомобілів. Відрізнити такі аксесуари від аналогів з натуральної шкіри практично неможливо.

    Переходьте до каталогу автомобільних чохлів, де ми зібрали найпопулярніші вироби з екошкіри. Висока якість, модельність та приємний дизайн чохлів додасть індивідуальності салону будь-якого автомобіля.


    Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено