Зимові килимки в автомобіль

06.12.2021
Кожен поважаючий себе власник автомобіля обов'язково приділяє належну увагу салону свого автомобіля. І тут немає нічого надприродного, адже чистий та доглянутий автосалон характеризує особистість власника. Щоб на довше зберегти привабливість салону, слід придбати автомобільних чохли на сидіння, а також килимки. Килимки покликані запобігти потраплянню бруду та вологи на заводське покриття транспортного засобу. Дані вироби представлені на ринку в широкому асортименті.Моделі відрізняються між собою дизайном, кольором, виробником і т.д. Також килимки в авто розрізняються за рекомендованою сезонністю їх застосування. В рамках даної статті хотілося б зупинитися на зимових килимках в авто. Серед доступних до покупки варіантів: гумові та поліуретанові килимки в авто з високими бортами й килимки євростандарт; килимки з EVA-полімеру; гібридні аксесуари і т.д. Кожен з цих варіантів має як переваги, так і недоліки. Розглянемо їх детальніше.

Гумові та поліуретанові килимки в авто з високими бортами


З огляду на вітчизняні умови експлуатації, такі моделі є найбільш затребуваними. Високі борти служать надійним бар'єром від витікання води та болота на рідне покриття авто (правда за умови, що в автомобілі встановлені модельні аксесуари). Якщо ж килимки універсальні, то їх експлуатаційні характеристики будуть на порядок нижче.Замість зручності можна отримати зайві проблеми у вигляді бортів, що стирчать, через які можна спіткнутися при саджанні або виході з авто. Й гумові, й поліуретанові вироби добре зарекомендували себе на ринку. Правда, якщо порівнювати дані матеріали, то поліуретанові килимки в авто мають набагато більше переваг.

Поліуретанові аксесуари відрізняються більшою зносостійкістю, не мають запаху, витримують великі перепади температури. Однак, саме такі вироби сьогодні вважаються найдорожчими на ринку. Зазвичай такі килимки мають в комплекті перемичку, яка кріпиться до задніх ковриків (цей момент важливий для власників авто, які часто експлуатують задній ряд сидінь, це можуть бути щасливі власники великої родини або ж таксисти). Гумові вироби, на відміну від аналогів з поліуретану, стоять на порядок дешевше, правда, можуть потріскатися на морозі.

Килимки євростандарт з гуми та поліуретану


Такі аксесуари відрізняються більш привабливим зовнішнім виглядом, ніж килимки в авто з високими бортами. Вони мають бортик висотою 1-1,5 см. Однак не варто боятися, що вода з таких килимків витече та бруд потрапить на заводське покриття підлоги транспортного засобу. Такі килимки мають пористу структуру, саме в таких осередках й збирається вся волога. Чистити такі покриття набагато зручніше завдяки тому, що вони важать менше ніж аналоги. Недоліком таких аксесуарів є те, що комплекти, як правило, не передбачають накладку на тунель між задніми сидіннями.

Автоковри з EVA-полімеру


Килимки в авто з EVA-полімеру володіють хорошими експлуатаційними характеристиками, вони стійко переносять перепади температур, відрізняються екологічністю і т.д. Килимки в авто EVA мають спеціальну порожнисту систему, вона дозволяє збирати велику кількість вологи, бруду, а також пилу в осередку килимка. Така структура утримує бруд і пил та не допускає їх поширення по салону Вашого автомобіля. Вони відрізняються привабливим зовнішнім виглядом й при цьому дуже практичні. Вони важать порівняно мало й тому їх легко можна витягнути з салону, щоб помити. Вони не мають запаху й тому не створюють дискомфорт при використанні.

Які зимові килимки в авто можна купити в Авторадості?


Потрібні килимки для Volkswagen Caddy '04 -15, 4 дв. від Frogum? Шукайте килимки в авто для Mazda 6 '13 - з поліуретану від Novline? Або може потрібні килими для Renault Megane 3 '08 -16 з севілену? Підшукуєте гібридні килимки в салон для свого залізного коня Dodge Journey '07? В "Авторадості" є все. На онлайн-полицях Ви знайдете автокилимки на будь-який смак та бюджет. На сайті представлені переважно модельні килимки. Це означає, що вони спроектовані з урахуванням всіх технічних особливостей автомобіля, а тому під час їх експлуатації не блокують педалі та інші елементи управління, й гарантують безпеку пересування.

Переходьте в каталог автомобільних килимків, де ви зможете детальніше ознайомитися із запропонованими варіантами. Крім широкого асортименту, магазин може похвалитися також доступними цінами та швидкою доставкою, тому якщо Ви не подбали про своє залізному друге заздалегідь та не купили автокилимки - не переживайте, обраний товар буде доставлений максимально швидко.


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено