Як обрати накидку з підігрівом?

09.12.2021
Сьогодні більшість людей працює в режимі багатозадачності, такий графік нерідко стає причиною стресів та поганого самопочуття. Пересуваючись по місту, навіть на своєму особистому авто, в холодну пору року водіям може бути некомфортно через холодні сидіння. Це також несприятливо впливає на емоційний стан. Під час поїздок на зустрічі з клієнтами, друзями, в спортзал та інші місця, водіям доводиться постійно стикатися з цією проблемою. Навіть після зупинки в кілька хвилин, щоб купити воду або круасан в магазинчику, буває неприємно повернутися в авто та знову відчути пронизливий холод від сидінь. Вони викликають дискомфорт та напругу в тілі, які заважають розслабитись та отримувати комфорт за кермом. Щоб уникнути таких відчуттів та підвищити комфорт за кермом в холодну пору року, варто подумати про покупку таких аксесуарів, як накидки передніх сидінь. Накидки передніх сидінь встановлюються всього за пару хвилин й при необхідності також швидко знімаються.

Принцип роботи накидки передніх сидінь


М'які накидки передніх сидінь являють собою накладки, які розміщуються поверх сидінь й покликані підігрівати їх в холодну пору року. По суті, такі накидки передніх сидінь виступають бюджетними аналогами сидінь з підігрівом в автомобілях преміум-класу. Працює такий аксесуар від прикурювача (всі дроти розміщуються по внутрішній частині подушки).Також на ринку вже є варіанти, які можна використовувати навіть в офісі або вдома й підключати прямо до мережі. Суть роботи полягає в наступному: тепло, що створюється тертям, забезпечує нагрівання подушки. Коли вона нагрівається до дуже високої температури, то спрацьовує термостат й нагрівальний елемент вимикається. Після охолодження виробу нагрівальний елемент включається й температура виробу знову піднімається до бажаного рівня (деякі моделі оснащені перемикачем, який дозволяє регулювати температуру виробу).

Переваги автомобільних крісел з підігрівом


Теплі сидіння дарують максимальний комфорт під час руху водієві та пасажирові. Нагрівання тіла сприятливо впливає на здоров'я, а саме покращує кровообіг, полегшує біль у м'язах, біль у спині та суглобах. Крім того, підігрів сидінь запобігає появі простатиту, епідидиміту у чоловіків, циститу, пієлонефриту у жінок, а також цілого ряду інших захворювань. Найголовніше, слідувати інструкції від виробника з експлуатації та не забувати про те, що різкий перепад температури також небезпечний для здоров'я. Тому якщо ви знаєте, що за вікном автомобіля дуже морозно й Вам скоро треба буде вийти - знизьте температуру накидки або ж вимкніть її, щоб тіло поступово звикало до більш низької температури.

Чи несе небезпеку накидка передніх сидінь з підігрівом?


Нагрівальна накладка може бути такою ж небезпечною, як і будь-який електричний прилад в автомобілі якщо порушувати правила її експлуатації. Якщо неправильно використовувати накидку, то проводка може швидко зношуватися або вигоряти. Вивести її з ладу може надмірний перегрів. Виробники таких виробів рекомендують включати накидку не більше ніж на 30-45 хвилин. Після такого проміжку в робочому режимі, необхідно її вимикати не менше ніж на 20 хвилин.Така зміна режиму роботи досить комфортна, накидка добре тримає тепло, тому Ви практично не помітите змін в своїх відчуттях, коли вона буде відключена від прикурювача. Відключити живлення слід і в тому випадку, якщо Ви помітили, що підігрів виробу здійснюється інтенсивніше ніж зазвичай.

Також важливе значення має правильне зберігання виробу. У той час, коли накидки передніх сидінь не використовуються не можна допускати їх перебування на морозі. Сильний холод може стати причиною того, що проводка стане крихкою й на ній виникнуть тріщини в місцях перегину. Оголені дроти проводки можуть стати причиною виникнення іскор, що може призвести до непоправної біди. Слід періодично перевіряти, що видима частина проводки знаходиться в хорошому стані та ізоляція не зношена.

Які накидки передніх сидінь бувають?


«Авторадості» пропонує широкий асортимент накладок з підігрівом. Є варіанти, в яких доступний підігрів тільки спинки, а є варіанти - де підігрів здійснюється по всій площі виробу. Також є варіанти, які крім підігріву виконують ще й масажну функцію. Вироби представлені переважно в сірому та чорному кольорах. Магазин поставляє тільки високоякісні вироби, що гарантують довгий термін служби та безпеку експлуатації. Вироби, представлені на онлайн-полицях Авторадості, відрізняються гарною зносостійкістю й напевно прослужать не один рік, з ними Вам не будуть страшні навіть найлютіші морози.

Варто також відзначити, що накидки передніх сидінь коштують в інтернет-магазині зовсім недорого, тому така розкіш доступна кожному автолюбителю.


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено