Новини

30.09.2021
Раніше системи охолодження перевірялись зазвичай напередодні зими. Це робилося з метою впевнитися, що у системі знаходиться достатньо антифризу, та його кольоровий код збігається з необхідним. У такому випадку вода всередині двигуна не замерзне, її об’єм не зросте, а також вона не зможе нашкодити компонентам двигуна, якщо температура упаде. Зараз ситуація стала складнішою. Тепер неможливо замінювати антифриз, дивлячись на його колір. Розглянемо основну інформацію про сучасну охолоджуючу рідину та її заміну. Якщо використовувати забруднений або невідповідний антифриз, це призведе до ерозії двигуна та інших пошкоджень.
27.09.2021
Кліматичні умови нашого регіону не дають можливості користуватися постійно одними й тими ж самими шинами, тому водіям доводиться купувати два комплекти – для літа та для зими. «Перевзуваючись», багато хто замислюється про зберігання комплекту, який на даний момент не використовується. При цьому автовласників цікавлять питання про правильність зберігання, про можливість це зробити у домашніх умовах та про відповідальне зберігання. Як підготувати гуму до зберігання Перед тим як надовго прибрати шини, їх слід правильно підготувати. Для цього виконують кілька дій: Видаляють із протектора застрягли у ньому невеликі камінчики.
23.09.2021
Збої в роботі печі зводяться до двох причин - вийшла з ладу система охолодження або безпосередньо проблема в роботі системи опалення. Щоб прояснити ситуацію, в цій статті ми розпишемо про основні причини виникнення проблем у роботі печі. Цих причин дві: антифриз, який довгий час не змінювався або термостат вийшов з ладу. Чому піч не гріє? Пристрій печі в автомобілі досить-таки простий: антифриз або тосол (охолоджуюча рідина) по патрубкам надходить від працюючого двигуна в радіатор. Піч працює завдяки системі контролю рідини, яка включає повітропровід, термостат (він регулює подачу охолодженої суміші) і заслінку з приводами.
20.09.2021
«Після застосування антидощ можна набагато менше користуватися двірниками» - саме так стверджують виробники даного виду товару. Ми вирішили на власному досвіді з'ясувати і розібратися чи це так. І розповімо Вам в цій статті був отриманий бажаний результат, які складнощі виникали в цьому питанні, який засіб краще вибрати в співвідношенні ціна-якість. Який засіб краще? Антидощ можна сміливо розділити на два основних види. Перший - звичайний, недорогий варіант, який просто розпорошується на скла автомобіля. Другий - набагато ефективніше, його можна відрізнити, в першу чергу за ціною (вона значно вище), і також додана приставка «нано».
16.09.2021
У цій статті ми детально розповімо Вам для чого потрібні підкрилки на авто, як поліпшити комфорт в машині за рахунок зменшення шуму під час руху і чи є сенс встановлювати рідкі підкрилки для коліс. Які бувають підкрилки: Існують заводи, які не встановлюють підкрилки коліс на авто. Найчастіше це, звичайно, бюджетні заводи. Коли немає підкрилок, бруд і дрібні камені летять з-під коліс прямо на кузов, створюючи не тільки проблеми із забрудненням кузова, але і шум, який створює дискомфорт під час їзди. Відповідно, встановивши підкрилки та додатково їх шумоізолювати, шумовий ефект можна звести до мінімуму і, як приємний бонус - створити додатковий захист кузова від небажаної корозії.
13.09.2021
Що ж таке герметик? Виходячи з назви цього матеріалу стає зрозуміло, що служить він для запобігання розгерметизації і всіляких витоків. Герметик наноситься на різні конструкції, матеріали, з'єднання і т.д. Склад герметика підбирається виходячи з цілей і потреб застосування. Існує безліч видів герметиків і використовують їх для: радіаторів; стекол; кузовів; Герметики бувають: термостійкі; силіконові; герметики - фіксатори. Дуже важливо розуміти, що кожен вид герметика повинен бути використаний тільки за призначенням, інакше можна в підсумку отримати вкрай небажані результати. То який же герметик використовувати, для яких цілей і коли вам буде потрібно той чи інший вид? Для радіатора Трапляється таке, що радіатор починає протікати і оперативно відвідати автосервіс не представляється можливим.
09.09.2021
Замінити свічки запалювання - завдання просте і її можна виконати самостійно. Далі ми опишемо процес заміни свічок запалювання, як розпізнати погані свічки і дамо поради по установці. Коли необхідно міняти свічки? Існує регламент заміни свічок для автомобілів. Можна орієнтуватися по пробігу авто. В середньому це число від 15 до 45 тисяч кілометрів. Необхідно проводити заміну свічок разом з повітряним фільтром, на кожен другий раз заміни масла в моторі. Обов'язково потрібно стежити за якістю бензину. Поганий бензин виводить з ладу свічки дуже швидко. Якщо Ви помітили, що потужність двигуна помітно зменшилася, вранці автомобіль стало складніше завести, машина їде гірше - це явні ознаки і сигнал про те, що необхідно міняти свічки.
06.09.2021
Гібридні авто - автомобільна техніка, яка може застосовувати для поїздки альтернативні джерела енергії, крім дизельного або бензинового палива, і перемикатися між ними. Сьогодні багато держав переходять на гібридний тип двигуна для реалізації програми збереження екології. Принцип дії Авто включає в себе 2 і більше двигунів. Традиційно, це електричний і бензиновий/дизельний двигуни. Електродвигун застосовується на менших швидкостях, а внутрішнього згоряння - для високих. Це дозволяє економити паливо, а також знижувати забруднення навколишнього середовища. Нині також є гібридні модифікації, що працюють на пропані й природному газі та ін.
02.09.2021
Роль амортизаторів в автомобілі полягає в гасінні коливань передньої підвіски. В результаті рухливі деталі конструкції служать більш тривалий термін. У цій статті ми розповідаємо про причини і ознаки різних поломок в амортизаційному вузлі і даємо інструкції щодо їх усунення. І перш, ніж давати вам подальші рекомендації, радимо вже переглянути та купити відповідний комплект автомобільних амортизаторів . Підбір деталі по марці і моделі авто в магазині Авторадості допоможе Вам зробити правильний вибір! Ознаки поломки вузла В автомобілі амортизатор постійно зазнає навантаження. Іноді він може вийти з ладу.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено