Новини

29.06.2023
Купили свічки запалювання у перевіреному місці, але двигун все одно функціонує некоректно? Якщо Вам знайома дана ситуація не поспішайте засмучуватись і думати про те, що система запалення несправна і потрібно вкласти багато грошей на діагностику та ремонт у найближчому майбутньому. Дуже часто проблема криється якраз у свічках, проте грішити на продавця теж не варто. Адже йдеться не про те, що свічки браковані чи низької якості, а про те, що в них може бути просто порушений зазор. Помилково вважати, що це брак, адже проблема вирішується дуже швидко і для цього не потрібно вдаватися до допомоги фахівців – найголовніше розібратися з тим, яким має бути цей проміжок.
26.06.2023
Відповідно до ПДД у кожному автомобілі, легковому чи вантажному, обов'язково має бути вогнегасник. Він стане у нагоді у разі загоряння авто внаслідок аварії чи несправності в системі авто (інколи авто може загорітися без видимих на те причин). В той же час не обов'язково використовувати вогнегасник виключно для цих цілей - ситуації можуть бути різні. Можливо вогнегасник знадобиться Вам для нейтралізації пожежі у приватному будинку чи під час відпочинку на природі, або ж він допоможе Вам врятувати чиєсь життя на дорозі. Так чи інакше він має бути в авто. По-перше - це безпека, по-друге - це вимога законодавства, по-третє - це душевний спокій.
26.06.2023
Шановні клієнти! Зверніть увагу! В цю п'ятницю 30 червня у нас вихідний! Ми будемо недоступні, і, на жаль, не зможемо приймати ваші дзвінки.Також не буде працювати пункт відправлення та видачі замовлень. Врахуйте цю інформацію під час планування візитів до нас. Бажаємо і вам хороших вихідних! Далі ми продовжуємо роботу за стандартним графіком: Call-центр ПН-ПТ - з 09:00 до 19:00 СБ - з 10:00 до 19:00! НД - з 10:00 до 17:00 Видача замовлень: ПН-СБ - з 10:00 до 19:00 НД - з 10:00 до 17:00 .a1 img {width:55%;padding: 5px 10px 0px 10px;float:center} .a1 img:nth-child(2n) {float:left} @media (max-width:500px) { .
22.06.2023
Гальмівна рідина є одним із типів гідравлічної рідини, яка потрібна для передачі зусилля всередині гальмівної системи транспортного засобу. А від стабільної роботи гальмівної системи залежить безпека всіх, хто знаходиться в машині, і поруч на дорозі. Гальмівна рідина - те, що відповідає за зупинку автомобіля, коли ви натискаєте на педаль гальма. Зважаючи на те, що ця рідина практично не стискається, зусилля, що додаються до педалі, передаються на супорти практично без втрат. Завдання гальмівної рідини полягає саме у передачі зусилля від головного гальмівного циліндра до колісних. І в цьому процесі дуже важливо, щоб тиск нагнітається рівномірно, а це можливо тільки в тому випадку, коли гальмівна рідина знаходиться в робочому стані, а саме: не закипає, не замерзає і зберігає свої робочі властивості в широкому температурному діапазоні.
19.06.2023
Сьогодні автомобіль рідко використовується виключно для комфортного переміщення містом. Адже все більше людей воліє проводити вихідні за містом, на природі - для подорожей це найкомфортніший вид транспорту, особливо коли йдеться про випадки, коли люди вважають за краще активні види спорту на кшталт катання на лижах, сноуборді і т.д. У звичайний багажник помістити все необхідне вкрай складно, тому покупка рейлінгів сьогодні є актуальною для багатьох. Також ці спеціальні аксесуари можуть знадобитися тим, хто надає послуги в галузі ремонту – вони дозволяють закріпити інструменти та раціональніше використовувати можливості автомобіля.
15.06.2023
Кожен власник авто розуміє наскільки важливо, аби воно було доглянутим та чистим. По-перше, це одразу демонструє його любов до чистоти та охайності, а по-друге, забезпечує більш тривале збереження цінності транспортного засобу й сприяє більш комфортному пересуванню ним (регулярне миття автомобіля виходять далеко за межі косметичної привабливості). Розглянемо переваги регулярної мийки авто більш детально: мийка допомагає зберегти цінність авто. Якщо ви плануєте продати або обміняти свій автомобіль у майбутньому, варто подумати заздалегідь - авто у гарному стані можна продати за більш вигідною ціною; регулярне миття забезпечує безпеку під час пересування.
12.06.2023
Стяжні ремені є основним інструментом, який відповідає за безпечне перевезення різних вантажів в авто, тому економити на них - точно не краща ідея. Перш ніж перейти до розгляду алгоритму вибору ременя зупинимося на класифікації стяжних ременів та їх функціональних елементах. Володіючи цією інформацією Ви точно зможете зробити правильний вибір та придбати оптимальний варіант для транспортування вантажів. Види стяжних ременів для вантажоперевезень Варіантів класифікації стяжних ременів існує багато. Так, наприклад, за способом фіксації вантажу ці елементи для авто поділяються на: Однокомпонентні.
08.06.2023
Навряд чи хтось ризикне сьогодні залишити авто на вулиці, якщо на ньому немає встановленої автомобільної сигналізації. Адже ризик того, що речі з салону (документи, гаманець тощо) чи взагалі сам автомобіль можуть викрасти дуже великий. Сигналізація покликана сповістити власника про спробу пограбування та збити з пантелику крадіїв. Враховуючи те, яке завдання покладено на неї вона завжди має бути в справному стані й цей момент вкрай важливо постійно відслідковувати. Саме тому, якщо сигналізація починає періодично спрацьовувати без видимої на це причини, треба звернутися до фахівців та розібратися в чому проблема.
05.06.2023
Комфорт та задоволення від їзди на машині багато в чому залежить від того, наскільки охайним буде її салон. В інтер'єрі транспортного засобу використовують безліч різних матеріалів, таких як: пластик, текстиль, шкіра, алькантара, натуральне дерево, карбон і не тільки. У цій статті розглянемо як доглядати за тканинним, шкіряним салоном та пластиковими деталями. Догляд за шкіряним салоном У процесі експлуатації авто на сидіннях зі шкіри осідає багато забруднень різного характеру. Від дотику волосся та шкіри до керма, підголівників, сидіння на оббивці осідає природний шкірний жир, який виділяється кожною людиною.
02.06.2023
Шановні клієнти! Колектив інтернет-магазину Авторадості вітає всіх із наближенням свята Трійці! Бажаємо умиротворення на серці, добрих надій та світлих почуттів! Миру та блага кожній домівці! Зверніть увагу! Найближчими днями магазин працює за графіком: 03.06.2023 - видача замовлень з 10:00 до 19:00; кол-центр з 10:00 до 19:00 04.06.2023 - День Святої Трійці! Магазин та кол-центр - вихідний! 05.06.2023 - видача замовлень з 10:00 до 19:00; кол-центр з 09:00 до 19:00 Прохання враховувати цю інформацію при плануванні візитів до нас! @media screen and (min-width:1280px){ .
01.06.2023
З настанням літнього сезону з'являється необхідність регулярної перевірки рівня охолоджуючої рідини в системі автомобіля, оскільки її недостатня кількість може призвести до негативних наслідків для транспортного засобу. В умовах високих температур система охолодження стає одним з головних елементів для справної роботи автомобіля та запобігає перегріву двигуна. Рух у міських умовах, або часте потрапляння в пробки на дорогах у спекотні дні, при недостатній кількості рідини в системі, можуть призвести до перегріву авто, тому кожному автовласнику дуже важливо стежити за її рівнем. Охолоджуюча рідина також важлива для автомобіля, як моторне масло чи паливо.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено