Новини

29.06.2021
Всепогодні килимки з EVA-полімеру - це кращий варіант для надання стилю салону і досконалого захисту підлоги автомобіля. Їх оригінальність і якість виграють серед інших сучасних варіантів автокилимків, як по довговічності, так і за стилем. Почніть прямо зараз опрацьовувати і створювати свій комплект килимків Kinetic на сайті Авторадості. Тим більше, що в конструкторі килимків Кинетик з'явилися нові кольори: хакі та темно-синій, близький до лазурного. Скористайтесь конструктором килимків у салон, щоб якомога швидше створити свій унікальний комплект килимків, а ми постараємося виконати ваше замовлення в кращому вигляді і як можна швидше.
25.06.2021
Шановні клієнти! Колектив інтернет-магазину Авторадості 🚗 вітає всіх з Днем Конституції України! Нехай мир і взаєморозуміння сприяють подальшому розвитку! Бажаємо достатку і благополуччя в кожну сім'ю. Зі святом! Зверніть увагу! У святкові дні магазин працює за графіком: 26.06.2021 - видача замовлень з 10:00 до 20:00; колл-центр з 09:00 до 20:00 27.06.2021 - видача замовлень та колл-центр з 10:00 до 17:00 28.06.2021 - видача замовлень та колл-центр з 10:00 до 17:00 Прохання враховувати цю інформацію при плануванні візитів до нас! Всім гарних вихідних! @media screen and (min-width:1280px){ .
25.06.2021
При тривалому процесі експлуатації автомобіля з часом виникають певні несправності. Однією з поширених неполадок є відхилення автомобіля в сторону при прямій траєкторії руху. Пересування на автомобілі стає менш комфортним, оскільки водієві доводиться постійно коригувати напрямок автомобіля. Для усунення цієї проблеми необхідно визначити причини виникнення несправності. Основними з них є: Колеса Найчастіше через нерівномірний тиск в шинах присутнє легке відведення автомобіля в бік. Перевірити відповідність атмосфер і усунути проблему досить легко за допомогою звичайного компресора з манометром.
24.06.2021
Більшість автосервісів при заміні мастила мають у прайсі додаткові послуги, у які входять різні роботи, аж до технічного обслуговування клімат-контролю. Серед таких послуг є промивання мотора автомобіля – фахівець із заміни мастила вимиває спеціальним складом відкладення та бруд з двигуна. Процедура промивання мотора Спеціальну суміш закачують у двигун та заводять його. Він працює кілька хвилин на малих обертах. Заводити машину потрібно для того, щоб рідина проникла у ті місця, куди потрапляє мастило при роботі двигуна. Після цього брудна суміш зливається таким же чином, як відпрацьоване мастило.
18.06.2021
Нова лінійка LED ламп Ultinon Pro задає новий стандарт автомобільного освітлення. Оновлена серія автомобільних лампочок від компанії Philips придбала додаткові можливості. Зменшений корпус, вбудована електроніка, нова система охолодження і діодні чіпи з поліпшеними здібностями. Це чергове вдале впровадження сучасних технологій, за яким будуть слідувати інші виробники автомобільних ламп. У цій статті ми поговоримо про новинки та розповімо про переваги нової серії світлодіодних ламп Philips Ultinon Pro. Яскравість, колірна температура і світло розподіл В рамках нової серії компанія випустила дві лінійки LED ламп: Philips Ultinon Pro5000 LED +160% Philips Ultinon Pro9000 LED +250% На відміну від попередників, в нових авто лампах Pro5000 встановлені оновлені світлодіоди Lumileds OEM grade LED, а преміальна серія Pro9000 отримала діоди Lumileds TopContact.
17.06.2021
Жаркий період є випробуванням для автомобілів, особливо з пробігом. Всі поверхні, вузли, деталі та рідини машини нагріваються до високих температур під променями сонця. Літній період призводить до підвищення зносу машини. Щоб виключити погані наслідки та необхідність буксирування заглухлого автомобіля до найближчого сервісу, потрібно провести технічний огляд та ремонт машини до початку спеки. Пропонуємо рекомендації з догляду та підготовки машини до спекотних днів. Рівень охолоджуючої рідини Антифриз є важливою рідиною, необхідної для роботи мотора, особливо при підвищеній температурі зовнішнього середовища.
16.06.2021
Шановні клієнти! Колектив інтернет-магазину Авторадості 🚗 вітає всіх з наближенням свята Трійці! Бажаємо вам спокою на серці, добрих надій і світлих почуттів! Побільше миру і щастя на душі, блага і ладу в родині! Зверніть увагу! У святкові дні магазин працює за графіком: 19.06.2021 - видача замовлень з 10:00 до 20:00; колл-центр з 09:00 до 20:00 20.06.2021 - День Святої Трійці - без видачі замовлень; колл-центр з 10:00 до 17:00 21.06.2021 - видача замовлень і колл-центр з 10:00 до 17:00 Прохання враховувати цю інформацію при плануванні візитів до нас! Всім гарних свят! @media screen and (min-width:1280px){ .
14.06.2021
Двигун є головним агрегатом машини, що забезпечує її рух та живлення бортовою електрикою. Мотор потребує особливої уваги, а його ремонт вимагає багато годин роботи фахівців. Два простих та дешевих вузли двигуна допоможуть продовжити його справну роботу при своєчасному обслуговуванні. Це повітряний та масляний фільтри. Розглянемо, як вони впливають на роботу двигуна.  Вплив повітряного фільтра  Простими словами, він допомагає мотору дихати чистим повітрям. Після довгої поїздки ви зможете помітити на передньому бампері та номерному знаку комах, пил, бруд тощо. Все це сміття, яке летить назустріч машині при великій швидкості, може потрапити у двигун, у тому числі краплі води.
10.06.2021
При перегріві двигуна у його корпусі відбуваються незворотні процеси, що призводять до небезпечних наслідків, прискореного зносу та виходу з ладу силової установки. Залежно від ступеня перегріву проблеми наступають поетапно. При підвищенні температури моторне мастило змінює ступінь в'язкості через ряд хімічних процесів. Простіше кажучи, воно розкладається. В'язкість (або «маса» мастильного матеріалу) виконує ключову роль при роботі двигуна. У нормальному стані мастило проходить через канали та магістралі, покриває плівкою поверхні, що труться, знижуючи знос робочих вузлів мотора. Зміна властивостей мастила через термічну реакцію змінює його структуру та змащувальні властивості.
07.06.2021
Точної послідовності чистки мотора на кожній машині немає, але існують універсальні правила, які підійдуть для догляду за будь-якою автівкою. Розглянемо, як не викликати коротке замикання або несправність у автомобілі мийкою двигуна. Для чого потрібно мити двигун? Брудний мотор приховує витоки мастила, антифризу, патьоки у прокладках та інші сліди несправностей. При витоку будь-якої рідини водій не зможе відразу помітити це, що призведе до більш серйозних та дорогих наслідків. Також бруд ускладнює охолодження машини, що знижує ресурс мотора через перегрів. Відсутність чищення електропроводки може привести до роз'їдання ізоляційного матеріалу мастилом, бензином або реагентами з дорожнього покриття, що знизить термін її служби, утруднить пуск та роботу двигуна та інших пристроїв автомобіля.
03.06.2021
Усім водіям доводиться очищати внутрішній простір машини від пилу та бруду. Чистота за рахунок професійних мийок обходиться дорого, особливо у разі великої родини з дітьми або перевезення хатніх тварин. Для зниження витрат та дбайливого догляду за машиною розберемося, як правильно чистити салон самому. Що входить у процедуру внутрішньої хімчистки машини Регулярна мийка машини проводиться у міру її забруднення. Періодично очищають та миють килимки, протирають поверхні. Для хімчистки застосовують спеціальні автомобільні склади, які очищають пластик та оббивку сидінь від плям. Хороша самостійна мийка салону дасть результат на рівні професійної хімчистки.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено