Нові кольори EVA-матеріалу в конструкторі килимків Kinetic!

29.06.2021
Всепогодні килимки з EVA-полімеру - це кращий варіант для надання стилю салону і досконалого захисту підлоги автомобіля. Їх оригінальність і якість виграють серед інших сучасних варіантів автокилимків, як по довговічності, так і за стилем.

Почніть прямо зараз опрацьовувати і створювати свій комплект килимків Kinetic на сайті Авторадості. Тим більше, що в конструкторі килимків Кинетик з'явилися нові кольори: хакі та темно-синій, близький до лазурного.

Скористайтесь конструктором килимків у салон, щоб якомога швидше створити свій унікальний комплект килимків, а ми постараємося виконати ваше замовлення в кращому вигляді і як можна швидше.


Створюйте свій килимок та забирайте у магазині Авторадості


До того як створювати комплект килимків для своєї машини, спочатку виберіть марку і модель автомобіля. Далі вам відкриється меню конструктора килимків, яка дозволить Вам:
  • обрати колір, матеріал і тасьму для килимків;
  • обрати комплект або неповний набір килимів.
Форма та всі вирізи кожного килимка відповідають лекалами штатних килимів, так як розроблені модельно, з урахуванням контуру статі і особливостей салону кожного автомобіля.

Ціна за сконструйовані вами килимки в салон Kinetic формується і підраховується в залежності від кількості виробів і доповнень, які ви виберете для комплекту в салон своєї машини.


Доповнення в конструкторі дозволяють:


Конструктор ковриков
  • поєднувати різні кольори матеріалу і тасьми,
  • замовити один, кілька або весь комплект,
  • встановити підп'ятник на килимок водія,
  • доповнити килимки емблемами з лого марки авто,
  • вибрати відповідне кріплення для килимків.
Існуюча база лекал фабрики дає можливість виготовити килимки в салон для легкових автомобілів, вантажівок і фургонів для більшості марок і моделей авто. При цьому ми щодня поповнюємо базу контурів під все більшу кількість нових машин. На виготовлення Kinetic потрібно 3-4 дні. Термін виготовлення залежить від завантаженості і черги виробництва.

Потрібен комплект з доопрацюванням?


Как сделать свои лекала? Для нестандартних моделей авто або для транспорту з тюнінгом, можна скористатися послугою виготовлення килимків за індивідуальними лекалами. На основі ваших вимірів і персональних побажань ми виготовимо килимки будь-якої форми і розмірів, в тому числі, не тільки автомобільні.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено