Philips Ultinon Pro: особливості та переваги третього покоління LED ламп

18.06.2021
Нова лінійка LED ламп Ultinon Pro задає новий стандарт автомобільного освітлення. Оновлена серія автомобільних лампочок від компанії Philips придбала додаткові можливості. Зменшений корпус, вбудована електроніка, нова система охолодження і діодні чіпи з поліпшеними здібностями. Це чергове вдале впровадження сучасних технологій, за яким будуть слідувати інші виробники автомобільних ламп. У цій статті ми поговоримо про новинки та розповімо про переваги нової серії світлодіодних ламп Philips Ultinon Pro.

Яскравість, колірна температура і світло розподіл


В рамках нової серії компанія випустила дві лінійки LED ламп:

  • Philips Ultinon Pro5000 LED +160%
  • Philips Ultinon Pro9000 LED +250%

    На відміну від попередників, в нових авто лампах Pro5000 встановлені оновлені світлодіоди Lumileds OEM grade LED, а преміальна серія Pro9000 отримала діоди Lumileds TopContact. Лампочки нових лінійок мають збільшену яскравість на 160% і 250% щодо вимог і стандартів до автомобільного світла фар ECE R112. Серія розроблена з колірним температурним потоком в 5800К - це означає, що лампи наділені яскравим білим світлом.

  • Новинки відрізняються тим, що світлодіоди вмонтовані не в плату, а в корпус і з'єднуються з платою парою роздільних контактів. Завдяки положенню і спайці плати з джерелом світла, розподіл тепла набуває інший формат. Крім грамотного розподілу тепла шляхом удосконалення конструкції, в лампах передбачено пасивний радіатор і система відводу тепла AirBoost з активним вентилятором.

    Внаслідок усіх конструктивних удосконалень інженерам вдалося збільшити термін служби ламп до 3 і 5 тисяч годин щодо кожного лінійного ряду. Крім збільшеної планки робочих температур до 85 градусів і можливістю витримувати пікові температури до 140 градусів, автовласники також отримують покращене світло розподіл і рівномірне освітлення дороги.

    Обидві лінійки легко розрізнити за кольором упакування: бюджетні варіанти з серії Ultinon Pro5000 LED + 160% поставляються в зеленій коробці; преміальна лінійка Pro9000 LED + 250% - в коробці синього кольору. Серед автомобільних лампочок нових лінійок є все найбільш популярні варіанти цоколів типів: H1, H4, H7, HB3 HB4, HIR2, H11, FOG H8 H11 H16, плюс лампи нового типу H3.

    Мерехтіння автомобільних LED лампочок виключено


    Перед розробниками третього покоління світлодіодних ламп Philips Ultinon Pro була поставлена задача позбутися клопоту, які були пов'язані з миготінням ламп. Щоб бортовий комп'ютер "не лаявся", а лампочки попереднього покоління працювали коректно, потрібно було додатково встановити "обманки".

    У новій серії ламп цей цифровий блок передбачений штатно. CAN-шина електронного узгодження та усунення помилок бортової мережі вмонтована в електронний блок. При цьому він герметичний і має високий захист від вологи і пилу.

    Компактні розміри Philips Ultinon Pro LED


    Завдяки тому, що всі електронні компоненти вмонтовані в корпус, нові лампочки стали компактніше. І тепер не потрібно окремо підключати блок радіатора, оскільки він став частиною лампи. Внаслідок меншого розміру, ця серія підійде для переважної більшості автомобільних фар.

    Серед переваг відзначимо, що процес установки та підключення став простіше і швидше. Потрібно зняти фланець фіксації або що називається, центральне кільце лампи, прикріпити до нього елементи фари, після помістити та закріпити в нього лампочку.

    Сертифікати та схвалення LED ламп Philips Ultinon Pro



    Лампочки оновленої серії отримали дозвіл в Німеччині на установку в штатні фари для доріг загального користування. Слідом за ними й інші країни Європи мають шанс отримати схвалення на легальне використання світлодіодних лампочок для галогенної оптики вже до кінця 2021 року.

    Схвалення Федерації управління автотранспортом світлодіодні лампи третього покоління отримали після ретельних випробувань. Проведені тести показали високу ефективність фланцевих LED-ламп. Сертифікат дозволяє використання для близько 30 моделей авто різних марок, серед яких: Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Mini, Opel, Peugeot, Skoda, Volkswagen.

    Де купити світлодіодні лампи Philips Ultinon Pro?


    Нове покоління світлодіодних ламп для головного світла вже доступно для придбання в інтернет-магазині Авторадості. Підібрати відповідний варіант лампочок для свого автомобіля Ви можете на сайті avtoradosti.com.ua в розділі автомобільні лампочки. Скористайтеся модельним підбором лампочок по марці та моделі авто для швидкого пошуку відповідних варіантів.

    Точний підбір лампочок по моделі автомобіля!

    Оберіть свій автомобіль:


    Марка авто:
    Модель авто:


    Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено