Новини

28.05.2020
«Дія» - це новий крок України до цифрової ери і позбавлення від паперової тяганини з документами. Правда вже на початковому етапі було виявлено ряд недоліків сервісу. Чи вдається розробникам виправляти ситуацію, щоб запустити дійсно вартий продукт для всіх користувачів? Тим більше, що з останніх новин стало відомо про скандал з витоком даних мільйонів українців: чи могло це статися через додаток "Дія"? Про все це більш детально ми поговоримо в цій статті. Цифрова ера для інтернет-користувачів України В Україні вже давно існує суспільний запит на оцифровку документів і переведення державних послуг в онлайн-режим.
25.05.2020
Шина і протектор можуть багато розповісти про підвіску. Зокрема, нерівномірний знос може показати, чи знаходяться кути, розвал сходження і важливі компоненти в межах норми. Чим небезпечний нерівномірний знос і як його запобігти? У цій статті ми розповімо про причини нерівномірного зносу шин і розберемо обставини, які впливають на виникнення проблем з ходовою автомобіля, щоб попередити небажані наслідки. Безумовно, шини з часом зношуються через тертя і тепло, з якими їм доводиться стикатися при русі по асфальтованих дорогах. Згодом протектор шини стає меншим, а характеристики зчеплення шин знижуються.
21.05.2020
Існує думка, що світлодіодні денні ходові вогні покращують зовнішній вигляд автомобіля. Сучасні дизайнерські рішення виробників авто спрямовані на підвищення комфорту водіння і підвищення рівня безпеки на вулицях. Біле світло світлодіодних ламп дає набагато кращий візуальний ефект, ніж жовті лампи, використовувані в деяких автомобілях. Споживання енергії трохи збільшує термін служби батареї і показують високу стійкість до ударів і пошкоджень. І кожен раз, коли ви відправляєтесь у поїздку, ви очікуєте від електричних і освітлювальних пристроїв машини відмінної роботи. Практично всі світлодіодні лампи служать довше звичайних галогенних ламп, дають більш яскраве світло і роблять зовнішній вигляд авто більш сучасним і хижим.
21.05.2020
Шановні клієнти! Поспішаемо інформувати Вас про те, що магазин і пункт видачі за адресою м.Київ, Ентузіастів 5 знову повертається до свого штатного графіку роботи! Адреса магазину Авторадості: Місто Київ, вул. Ентузіастів, 5 "Салон меблів Русанівка", ліве крило, м-н. Авторадості. Видача замовлень: ПН - СБ з 10:00 до 19:00 ВС з 10:00 до 17:00 Колл-центр: ПН-ПТ з 09:00 до 19:00, СБ - ВС з 10:00 до 17:00 Самовивіз і доставка: Детальніше ознайомитися з інформацією про доставку завжди можна в розділі: Доставка
18.05.2020
Автомобільний брендинг корисний бізнесу, а декоративні наклейки - можуть додати трохи іскри зовнішньому вигляду автомобіля. Ось тільки, коли ви втомилися від наклейки на бампері вашої машини, ви відчуваєте необхідність видалити її. Зняття наліпки з написами іноді може бути трохи складним процесом. Але є декілька хитрощів, за допомогою яких можна видалити наклейки з автомобіля, не залишаючи слідів клею, і що найголовніше - не дряпаючи лакофарбове покриття. У цій статті ми надамо докладний посібник щодо зняття наклейок з автомобіля. Особливість наклейок полягає в тому, що чим довше ви з ними каталися, тим важче буде їх видалити.
14.05.2020
Якщо ви хочете зробити все можливе, щоб захистити лакофарбове покриття автомобіля - існує кілька способів про які ми хочемо розповісти в нашій новій статті. Правильне покриття ЛКП здатне захистити і продовжити довговічність фарби, зробити її стійкою до пилу і забруднень, а також вберегти від подряпин. Давайте пройдемося по основним пунктам і поговоримо про відновлення ЛКП авто. Також ми поділимося порадами про догляд і захист лакофарбового покриття автомобіля. Можна заполонити фарбу воском, керамікою або використовувати захисні 3М наліпки - вибір покриття залежить від можливостей кожного.
07.05.2020
Якщо справа дійшла до вибору пари щіток для двірників або склоочисників, є кілька речей, які необхідно враховувати. Крім очевидних фактів, що вам потрібно знати розмір леза, тип кріплення і враховувати сумісність з вашим авто, вам також необхідно з'ясувати, чи достатньо якісні щітки того виробника, які ви обираєте? У цій статті ми розглянемо деякі варіанти склоочисників, звернемо увагу на щітки, які отримали позитивні відгуки, щоб допомогти вам вибрати кращі двірники для свого автомобіля. Двірники повинні бути ефективними і довговічними Ви вже могли помітити, що зі старими щітками під час дощу видимість просто огидна.
04.05.2020
Багато автовласників незадоволені роботою гальм, не припускаючи, що саме гальмівна рідина і її властивості відіграють ключову роль. Під час гальмування автомобіля виділяється значна кількість тепла, і це тепло повинно розсіюватися досить швидко. Тому для збереження ефективності, гальмівна рідина повинна мати високу температуру кипіння, але не кожна рідина здатна довго зберігати свої робочі властивості. Обслуговування гальмівної системи автомобіля і заміна рідини є критично важливим питанням. У цій статті ми поговоримо про роль гальмівної рідини, про властивості, якими вона повинна володіти, а також розповімо про сучасні технології автомобільних мастильних матеріалів і обговоримо деякі новинки.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено