Який найкращий спосіб видалити наклейки з автомобіля, не дряпаючи його?

18.05.2020
Автомобільний брендинг корисний бізнесу, а декоративні наклейки - можуть додати трохи іскри зовнішньому вигляду автомобіля. Ось тільки, коли ви втомилися від наклейки на бампері вашої машини, ви відчуваєте необхідність видалити її. Зняття наліпки з написами іноді може бути трохи складним процесом. Але є декілька хитрощів, за допомогою яких можна видалити наклейки з автомобіля, не залишаючи слідів клею, і що найголовніше - не дряпаючи лакофарбове покриття. У цій статті ми надамо докладний посібник щодо зняття наклейок з автомобіля.

Особливість наклейок полягає в тому, що чим довше ви з ними каталися, тим важче буде їх видалити. Однак, головне правило видалення стікерів з авто: не поспішати! Якщо ви нападаєте на бампер без плану, ви можете зіпсувати покриття, подряпати фарбу або залишити слід з липким залишком. Якщо наклейка закріплена за допомогою вінілу або клею, процес видалення зазвичай однаковий. Перш ніж починати демонтаж - вам потрібно підготуватися і взяти все необхідне.

Матеріали необхідні для видалення наклейок:



  • Фен для волосся або тепловий пістолет - термофен .
  • Пластикове лезо або скребок. Важливо не використовувати традиційне металеве лезо на фарбі, а тільки для делікатного зняття плівок зі стекол.
  • Засіб для видалення клею - WD-40 і засоби для видалення смол і бітуму теж будуть добре працювати. Можете спробувати засіб для миття скла, так як аміак в них теж може допомогти.
  • Серветки з мікрофібри або неабразивні рушник.
  • Автошампунь і миючі кошти , адже після завершення роботи ви захочете повністю помити машину.


  • Як видалити наклейки з вашого автомобіля?


    1. Переконайтеся, що наклейка і навколишня область не забруднені. Виконання процесу видалення найкраще працює після миття. Виконуючи локальну чистку обробіть ділянки навколо наклейки гарячою водою або розчинником. Рясно змочіть тканину дуже гарячою водою і замочуйте край плівки. Таке застосування допоможе послабити клей на наклейці. Також допомагають і розчинники, але будьте обережні і перевіряйте склад. Одним з найбільш ефективних розчинників, безпечних для більшості поверхонь, є спирт, як альтернатива - горілка, на випадок, якщо в аптеках зіткнетеся з дефіцитом.

    2. Нагрійте наклейку феном. Направте гаряче повітря на наклейку і грійте не менше хвилини. Тримайте фен над центральною областю протягом декількох секунд, переконавшись, що виходить гаряче повітря, а потім повільно починайте переміщати його навколо іншої частини наклейки. Якщо фен працює на слабкій температурі, ви можете тримати його поруч з наклейкою; якщо ви встановите його на занадто високе значення температури, тримайте його подалі. Повітря повинне бути спрямоване всього в 8-15 см від наклейки. Не торкайтеся наклейки або фарби автомобіля гарячим феном, адже на поверхні може залишитися слід.

    3. Обережно використовуйте гумовий або пластиковий шпатель. Важливо акуратно зачепити і відігнути кут наклейки, в цьому може пластикова карта або в крайньому випадку - ніготь. Не використовуйте метал і леза для гоління - є ризик подряпати ЛКП. Як тільки у вас буде хороше зчеплення з краєм, почніть відривати наклейку назад, а не вгору. Якщо наклейка погано знімається, при необхідності продовжуйте підігрівати феном.

    4. Видалити залишки слідів клею. Для цього кроку ви можете використовувати розчинники, спирт або засіб для видалення клею, призначене для автомобілів. Можна купити спреї WD-40, як універсальний засіб, вони добре видаляють клейкі залишки з будь-яких поверхонь. Акуратно нанесіть засіб і протріть тканиною ділянки з липкими зонами, поки поверхня не стане чистою. Не можна використовувати рідину для зняття лаку з ацетоном або бензином, щоб видалити наклейки з автомобіля, ці розчинники можуть пошкодити фарбу, їх застосування можливе лише на склі.

    5. Необхідно повторювати цей процес очищення від клею до тих пір, поки Ви не позбудетеся від усього клейкого залишку, інакше з часом на липкому шарі збиратиметься багато бруду. Просто нанесіть кілька крапель очисника на чисту ганчірку або серветку і видаліть їх. Якщо на склі вашого автомобіля є липкі сліди, використовуйте лезо, щоб акуратно зішкребти його. Нарешті, гарненько промийте весь автомобіль, щоб все ретельно перевірити ще разок і видалити залишки бруду. Останній крок - висушити автомобіль і нанести віск на всю поверхню і провести полірування, щоб забезпечити захист поверхні.

    Дотримуючись цих правил, ви зможете самостійно переконатися що, акуратно прибрати наклейку з автомобіля без подряпин і липких залишків - простіше, ніж здається. Автомобільні засоби для зняття наклейок Ви зможете знайти на нашому сайті avtoradosti.com.ua. Переходьте до перегляду асортименту товарів і аксесуарів для автомобіля в магазині Авторадості і купуйте все необхідне для обслуговування та догляду за авто в каталозі автомобільних аксесуарів і автотоварів.


    Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено