Новини

31.03.2014
Лампа-переноска на акумуляторах дуже корисна для водія як в гаражі, так і на дорозі. Нужда у світлі може виникнути абсолютно несподівано, і хороший, якісне джерело світла завжди повинен бути під рукою. Особливо на нічній дорозі під час раптової зупинки. Та й вдома така лампа може стати в пригоді під час раптового відключення електрики в результаті вибитих пробок або щось гірше. Ми пропонуємо вам огляди саме світлодіодних перенесень на акумуляторах, оскільки вони найбільш зручні у використанні. Розберімося, чому. По-перше, світлодіодні перенесення повністю незалежні. Ви зарядите їх від звичайної розетки, і цього заряду вистачить надовго, особливо якщо врахувати, що включається така лампа не так часто і зовсім не на тривалий час.
25.03.2014
У нас на сайте новинка – автомобильные компрессоры Беркут! Чем же они интересны покупателю? Особенности модельного ряда компрессоров Беркут: Поршневой насос, который не требует смазки Поршневое кольцо сделано из фторопласта и устойчиво к нагрузкам Воздушные клапаны изготовлены из нержавеющей стали Рабочий цилиндр выполнен из алюминиевого сплава Провода питания устойчивы к низким температурам Корпус полностью пыленепроницаем Компрессор оснащён точным манометром с двумя шкалами К каждому компрессору прилагается сумка для удобства хранения и набор дополнительных насадок.
24.03.2014
Навіщо фарбувати супорти? Фарба, яку ви завдасте на правильно підготовлену до цього процесу поверхню, не тільки додасть вашому автомобілю стильний зовнішній вигляд, але і зможе захистити супорт від іржі, окислення та інших шкідливих наслідків взаємодії з довкіллям. Як підготувати супорти до фарбування? Зніміть колесо. Найкраще знімати всі чотири колеса відразу, загнавши машину на підіймач. Підготовка супортів до фарбування в принципі не відрізняється від підготовки будь-який інший металевої деталі. Спершу потрібно очистити поверхню від бруду та іржі за допомогою металевої щітки та/або наждачного паперу.
21.03.2014
Сегодня мы рассмотрим автомобильный навигатор Palmann 512a.В комплект этого устройства входят: подставка для навигатора, крепление на лобовое стекло, блок питания на 12В и USB-кабель для подзарядки от компьютера и передачи данных. Навигатор многофункционален - можно слушать музыку, смотреть видео, играть в игры, читать книги и многое другое. Навигационный модуль работает на основе программы Навител, и в коробке есть официальный код лицензии. Кроме того, есть возможность приобрести такой же навигатор с предустановленной картой Libelle, по той же цене. Навигатор может подключаться к интернету и может подтягивать информацию о пробках.
20.03.2014
Автошампуні Turtle Wax дуже популярні в усьому світі. Правда, є ще люди, які ніколи не користувалися автомобільною косметикою від цієї чудової компанії, і для них ми написали цю статтю. У ній піде мова про три найбільш поширених продуктах з лінійки шампунів Turtle wax для ручного миття. Автошампунь Turtle Wax Zip Wax Це найпопулярніший автомобільний шампунь у світі. Його почали випускати п'ятдесят років тому і за всі ці роки формула практично не змінилася - ось наскільки він ефективний! Це яскравий приклад відмінної репутації професійні засоби для миття автомобіля. Чим же він такий хороший? 1.
18.03.2014
Щоб правильно вибрати радар-детектор і ефективно його використовувати, потрібно мати базові знання про те, як працює поліцейський радар і про діапазонах, на яких він функціонує. Важливо купити радар-детектор , який буде попереджати про роботу радара в найбільш поширених у вашій країні діапазонах, а не в тих, які не популярні або застаріли. Інформація про те, на яких частотах працює той чи інший радар ДАІ, є відкритою. Просто купіть радар-детектор, який вміє ловити ці частоти. Найпопулярнішими діапазонами є Х, К, Ка, Кu. Розповімо про них докладніше. Діапазон Х. Найстаріший діапазон, який має частоту 10525 МГц.
17.03.2014
Для регулювання протитуманних фар потрібно знайти рівну вертикальну поверхню (стіну), поруч з якою буде ділянка завдовжки хоч би 5 м. У вас повинна бути можливість від'їхати від стіни якнайдалі, чим далі ви від'їдете, тим якіснішим буде результат регулювання. Але спочатку потрібно під'їхати до стіни впритул і нанести на неї спеціальну розмітку. Потрібно відзначити дві точки, які показували б центри протитуманних фар, вони повинні бути рівно на тому ж рівні, що і справжні фари. Проведіть горизонтальну лінію через ці точки, а потім ще по одній лінії під кутом в 90 градусів до кожної з точок. Останній етап розмітки - нанесення ще одній горизонтальній лінії нижче основної на 10 см.
14.03.2014
В ходе повседневного использования автомобиля неизбежно образование на двигателе и коробке передач различных отложений. Автомобильные жидкости, такие как моторное и трансмиссионное масло, антифриз, тормозная жидкость и др., либо проливаются при заливке, либо просачиваются через сальники и прокладки, образуя осадок на агрегатах. На осадок довольно быстро налипает дорожная грязь, и вся эта смесь нагревается при температуре до 100 градусов. Безусловно, нельзя допускать, чтобы мотор постоянно находился в таком состоянии. Чистый двигатель не только эстетически приятен и удобен в обслуживании, но и является обязательным эксплуатационным требованием.
13.03.2014
Є багато різних способів вимити автомобіль. Можна просто взяти відро і ганчірку, а можна відправитися на мийку, де машину вимиють і відполірують без вашої участі. Звичайно, користуватися послугами автомийки досить зручно, і не потрібно витрачати ніяких зусиль, але не завжди її використання виправдане. До того ж навіщо платити гроші за те, що ти можеш робити сам з не меншою ефективністю? Якщо ви заїжджаєте на автомийку кілька разів на місяць, по вартості це можна порівняти з придбанням власного апарату для якісного миття. Мийка високого тиску - потужний і багатофункціональний апарат, яким можна мити не тільки автомобіль, але і доріжки на ділянці, садовий інструмент, ступені, фасад вашого будинку і все інше, що вимагає якісної мийки.
12.03.2014
У нас появились новые позиции дефлекторов окон от немецкой компании ClimAir! Это очень качественные и надёжные ветровики от компании, которой доверяют наиболее известные мировые производители авто. Имеется в виду, что такие автогиганты, как Audi, BMW, Ford, Opel, Mercedes и другие устанавливают на свои автомобили дефлекторы окон Climair в качестве оригинальных запчастей. Показателем высочайшего качества ветровиков Climair является наличие сертификата АВЕ (в Германии – это общее разрешение на эксплуатацию, которое означает, что при аварии страховая компания возместит в том числе и стоимость дефлектора).
11.03.2014
Зимові свята давно позаду і всі ми з нетерпінням чекаємо настання справжньої теплої весни. А поки ми ще тільки мріємо про веселі пікніки на природі, є час, щоб як слід підготуватися до них і прикупити корисні аксесуари, здатні зробити ваш відпочинок комфортним і безтурботним.
10.03.2014
Чтобы правильно подобрать свечи зажигания для своего автомобиля, нужно иметь хотя бы минимальное представление об основных характеристиках свечей. Вот самые важные из них: Тип электрода Типы свечей зажигания получили свои названия по наименованию материалов, из которых изготавливаются их электроды. Электроды классических, стандартных свечей изготовлены из меди, платиновых – из платины, а иридиевых – из особого иридиевого сплава. Некоторые производители покрывают медные электроды сплавом иттрия, этот приём повышает устойчивость электродов. Платиновые свечи имеют довольно продолжительный срок эксплуатации, так как платина характеризуется высокой устойчивостью к коррозии и высоким температурам.
07.03.2014
8 марта Магазин работает с 10 до 16 часов. Обратите внимание, что в связи с тем, что у Новой почты выходной, отгрузки в субботу проводиться не будут. Все плановые отгрузки будут совершаться в понедельник. 9 марта У нас выходной :) 10 марта Магазин работает с 10 до 16 часов. Отгрузки товаров Новой почтой проходят в обычном режиме.
05.03.2014
Вот и наступила весна! Пусть погода и не радует нас теплом, но многие уже чувствуют в воздухе весенний запах. Уже скоро станет тепло, девушки наденут короткие юбки, а автомобилисты начнут готовить свои автомобили к весенне-летнему сезону. Всем нам предстоит уйма забот и хлопот, и, само собой, без покупок не обойтись. Купить летние покрышки, проверить и при необходимости заменить свечи зажигания, поставить новые дворники, залить масло, обновить попорченный за зиму кузов, и, конечно же, тщательно вымыть и отполировать автомобиль. А за покупками автомобилисты идут в Авторадости! И, конечно же, мы приготовили для своих клиентов приятный весенний сюрприз.
04.03.2014
Водители делятся на две категории. Одни считают, что менять расходные элементы нужно точно в установленный производителем срок. Другие уверены, что если деталь в нормальном состоянии и работает без сбоев, ничего менять не нужно. Но сроки службы расходных элементов существуют совсем не для того, чтобы водители почаще тратили деньги в автомагазинах. Несвоевременная замена многих деталей может привести к нехорошим последствиям. Например, очень важно вовремя менять свечи зажигания. Давайте узнаем, что будет, если не менять свечи в сроки, заданные производителем. Зачем нужны свечи зажигания? Для начала следует освежить знания о том, зачем вообще нужны свечи.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено