Новинка - Мийка високого тиску Karcher K 2 PREMIUM

13.03.2014

Є багато різних способів вимити автомобіль. Можна просто взяти відро і ганчірку, а можна відправитися на мийку, де машину вимиють і відполірують без вашої участі. Звичайно, користуватися послугами автомийки досить зручно, і не потрібно витрачати ніяких зусиль, але не завжди її використання виправдане. До того ж навіщо платити гроші за те, що ти можеш робити сам з не меншою ефективністю? Якщо ви заїжджаєте на автомийку кілька разів на місяць, по вартості це можна порівняти з придбанням власного апарату для якісного миття.

Мийка високого тиску - потужний і багатофункціональний апарат, яким можна мити не тільки автомобіль, але і доріжки на ділянці, садовий інструмент, ступені, фасад вашого будинку і все інше, що вимагає якісної мийки. Для тих, хто живе в приватному будинку, мінімийка незамінна. Струмінь води, яка формується мийкою, здатна відмити будь-який бруд без допомоги ганчірки та скребка. Принцип роботи мийки високого тиску досить простий. За допомогою насосу тиск надходить води підвищується в кілька разів, і вода прямує в пістолет з форсункою. При відкритті клапана струмінь води змиває бруд. За допомогою форсунки формується віяловий або точковий струмінь. Віяловий здатен охопити велику площу, а точкова краще справляється з забрудненнями. Є моделі, які можуть створювати віяловий точковий струмінь - висока очисна здатність при широкому охопленні поверхні. Спеціальні насадки для мінімийок здатні істотно розширити їх функціонал. Наприклад, обертається щітка може відмити підлогу, не розбризкавши воду, а спеціальна насадка для очищення труб дуже корисна при засміченні водостоку або каналізаційної труби. При митті автомобіля обертається щітка в комплекті з насадкою з поворотним соплом здатні відмити днище машини та внутрішні частини коліс, адже струмінь води можна направити під зручним вам кутом.

Ми раді повідомити вам про розширення асортименту мінімийок - у нас з'явилася мийка високого тиску Karcher K2 PREMIUM . Купити її, і інші автомобільні мийки високого тиску можна в розділі «Мийки для автомобілів». Авторадості допомагають вам тримати автомобіль в чистоті!



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено