Популярні діапазони радар-детекторів

18.03.2014

Щоб правильно вибрати радар-детектор і ефективно його використовувати, потрібно мати базові знання про те, як працює поліцейський радар і про діапазонах, на яких він функціонує. Важливо купити радар-детектор , який буде попереджати про роботу радара в найбільш поширених у вашій країні діапазонах, а не в тих, які не популярні або застаріли. Інформація про те, на яких частотах працює той чи інший радар ДАІ, є відкритою. Просто купіть радар-детектор, який вміє ловити ці частоти.

Найпопулярнішими діапазонами є Х, К, Ка, Кu. Розповімо про них докладніше.

Діапазон Х. Найстаріший діапазон, який має частоту 10525 МГц. Це основний діапазон обладнання ДАІ. Спочатку на цій частоті працювало локальне устаткування, а після були створені популярні радари Сокіл, Бар'єр та інші, які працюють на цій частоті. Звичайно, це вже не найпопулярніший діапазон в силу його моральної застарілості. Але тим не менш, він дуже активно використовується.

Діапазон К. Частота 24150 МГц. Це більш свіжий і сучасний діапазон радарів. Використання радарів на основі діапазону До дозволило зробити їх більш компактними, швидкими і збільшило дальність визначення. На цьому діапазоні працюють Беркут, Візір і дуже багато фото-відео комплекси. Це найпоширеніший частотний діапазон у світі, і ваш радар-детектор просто зобов'язаний його ловити.

Діапазон Ка. Новий, сучасний і дуже перспективний діапазон з частотою 34700 МГц. Він ступив уперед в порівнянні з діапазоном К, знову ж збільшивши швидкості фіксації і дальність виявлення. Такий радар може засікти вас за 1.5 км!

Діапазон Кu. Це специфічний європейський діапазон, який використовувався в країнах Європи, Україні та Білорусі. На даний момент в Європі практично не використовується, так як на цій частоті (13450 МГц.) Стало віщати європейське супутникове телебачення. Але в Україні і Білорусі, як і раніше можна зустріти радар, який працює в .



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено