Все для автопікніка!

11.03.2014

Зимові свята давно позаду і всі ми з нетерпінням чекаємо настання справжньої теплої весни. А поки ми ще тільки мріємо про веселі пікніки на природі, є час, щоб як слід підготуватися до них і прикупити корисні аксесуари, здатні зробити ваш відпочинок комфортним і безтурботним.

Все для автопікніка Отже, що ж потрібно для приємного відпочинку на природі? В першу чергу, необхідно зручно розміститися, а значить, не обійтися без спеціального килимка для пікніка. Килимки м'які, зручні, непромокальні, зручно і компактно складаються в сумку. А якщо купити плед для пікніка, на ньому можна не тільки сидіти, а й ховатися, або використовувати як скатертину. Подушка для пікніка зробить ваш відпочинок ще комфортнішим, і ви будете почувати себе королем.

Який же пікнік без шашлику? Для приготування вашого коронного блюда знадобиться якісна решітка-гриль , а якщо ви не пошкодуєте грошей, то зможете придбати гриль-шашличницю, яка працює на газу. З таким корисним пристроєм можна нагодувати велику і дуже голодну компанію абсолютно без зусиль і в найкоротші терміни. Ну і звичайно ж, не варто забувати про класичну газову плитку , яка обов'язково стане в нагоді вам в і в короткій одноденної вилазки, і в тривалому поході.

Їжа готова, але щоб накрити стіл, обов'язково потрібна посуд і прилади. Для тих, хто не звик відмовляти собі в комфорті, придумані сумки-набори для пікніка , в які входять і тарілки, і ножі з виделками, і інші корисні дрібниці; а в сумці часто передбачені ізотермічні відділення для зберігання продуктів або пляшок. Ну а якщо вам недостатньо одного невеликого відділу для охолодження провізії, захопіть з собою автомобільний холодильник.

Автомобільні холодильники компактні та надзвичайно корисні для будь-якого автомобіліста, навіть для того, який ніколи не виїжджає на природу. Погодьтеся, можливість завжди мати влітку кілька пляшок з приємно прохолодними напоями здатна порадувати кого завгодно. Адже сучасні автомобільні холодильники здатні не тільки охолоджувати, але і нагрівати! А значить, взимку ви зможете везти з собою підігріті продукти. Автохолодильники працюють від прикурювача, але при цьому досить ефективно охолоджують вміст. Наприклад, холодильник Thermomix SL-118 при своїй досить низькою ціною здатний охолодити продукти та воду до +1 З і зберігати цю температуру тривалий час. А для тих, хто вважає покупку цілого холодильника зайвою розкішшю (хороший холодильник і правда дорогий), є мініатюрні та складаються термосумки . Правда, самостійно вони не охолоджують, їм потрібні холодильні елементи.

Якщо купити мінімальний комплект корисних речей для пікніка і тримати його в багажнику постійно, вилазки на природу можна проводити набагато частіше і спонтанно. Адже все готово - про що ще турбуватися? Потрібно тільки зібрати компанію і поїхати веселитися!



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено