Автошампуні для ручного миття Turtle Wax

20.03.2014

Автошампуні Turtle Wax дуже популярні в усьому світі. Правда, є ще люди, які ніколи не користувалися автомобільною косметикою від цієї чудової компанії, і для них ми написали цю статтю. У ній піде мова про три найбільш поширених продуктах з лінійки шампунів Turtle wax для ручного миття.

Автошампунь Turtle Wax Zip Wax

Це найпопулярніший автомобільний шампунь у світі. Його почали випускати п'ятдесят років тому і за всі ці роки формула практично не змінилася - ось наскільки він ефективний! Це яскравий приклад відмінної репутації професійні засоби для миття автомобіля. Чим же він такий хороший?
1. Ефективність - легко змиває всі поширені дорожні забруднення.
2. Економія - при розведенні дає густу і стійку піну, завдяки чому одного флакона вистачає надовго. Піна надає шампуню Zip Wax додаткову активність і пом'якшує абразивну дію бруду і піску на лакофарбове покриття.
3. Багатофункціональність - по-перше, крім мийки, препарат створює на кузові стійкий шар воскового захисту. По-друге, в нерозведеному вигляді його можна використовувати для видалення особливо стійких забруднень з кузова і зі скла.

Автошампунь Turtle Wax Extreme Nano-tech

Дуже ефективний шампунь з наночастинками, які дозволяють препарату проникати вглиб будь-якого забруднення, що в результаті призводить до відмінного результату. Шампунь Extreme Nano-tech не тільки миє, а й створює на поверхні кузова водовідштовхувальну плівку (такий вплив характерно для якісних поліролей). Після мийки цим шампунем кузов не потрібно витирати насухо, завдяки гідрофобним захисного шару він сам стає сухим дуже швидко.

Автошампунь Turtle Wax Hot Wax з воском

Цей препарат поєднує в собі функції автошампуня і поліроля. Це дуже зручно, коли у вас немає часу на роздільну мийку і полірування. Хоча ціна на нього досить приємна, свої функції він виконує на відмінно - очищає кузов і створює захист від руйнівних факторів зовнішнього середовища, яка здатна триматися до 4 тижнів. Зверніть увагу! Автошампунь володіє безпінною формулою, не дає піни при розчиненні в гарячій воді.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено