Новини

29.02.2024
ДПКВ (датчик положення колінчастого валу) є електромагнітним датчиком, який відповідає за синхронізацію роботи паливних форсунок та процес запалення в системі упорскування палива. Залежно від моделі авто конструкції можуть дещо відрізнятися, проте загальні характеристики все ж таки мають місце бути. Вийти з ладу цей елемент може з різних причин, та й ознак проблем із ним існує багато. Тому далеко не завжди виходить швидко і чітко визначити, де і як виникла проблема, особливо коли йдеться про людей, які не мають справу з авто. Нерідко проблеми з датчиком положення коленвала виявляють себе у вигляді виникнення проблем з пару двигуна.
26.02.2024
Аварійні сигнали та сигнали поворотів - те, без чого рух транспортного засобу уявити вкрай складно. Адже вони мають сигналізувати про наміри водія і є однією зі складових, що відповідають за безпеку на дорозі. Порядок користування світловими сигналами визначено у ПДР. Якщо сигнали відмовили в процесі руху, тоді водій повинен позначати свої маневри сигналом руки і якнайшвидше дістатися стоянки або СТО. Несправності цієї групи є критичними. Чому важливо забезпечити справність аварійки та сигналів поворотників Виробники транспортних засобів приділяють особливу увагу цим вузлам авто з таких причин: сигнали багато в чому визначають безпеку руху.
22.02.2024
Для тих, хто проводить багато часу за кермом (таксистів, тих, хто любить подорожувати машиною), хоча, і не тільки для них, комфорт під час перебування в авто вкрай важливий. Однією із складових є гарне звучання музики в машині. Саме тому питання вибору якісної акустики для авто є важливим для більшості власників авто – адже відмовляти собі у комфорті не хоче ніхто. До того ж не варто забувати і про те, що якісне звучання в авто це ще й надто престижно. Повнозвучна звукова картина в машині - це свого роду візитна картка власника авто, покликана підкреслити його соціальний статус. Багато власників помилково вважають, що найважливіше для хорошого звучання правильно підібрати автомагнітолу.
19.02.2024
Система кермового управління, що є комплексом механізмів, які дозволяють водієві повертати колеса в потрібну сторону і керувати напрямком руху авто, є надзвичайно важливим вузлом авто, це навіть пояснювати нікому не треба і тому її справності приділяється особлива увага. У цьому випадку йдеться як про комфорт водіння, так і про безпеку на дорозі. Управління машиною за допомогою керма здійснюється за рахунок кермової рейки, її призначення полягає в тому, щоб передати рух кермового механізму на поворотні кулаки. У цій статті ми розповімо вам про принцип роботи кермової рейки та ситуації, коли її треба замінити в обов'язковому порядку.
15.02.2024
Монтаж сітки радіатора відбувається тоді, коли власник авто бажає захистити сам радіатор від потрапляння в нього каменів та інших абразивних частинок, ними можуть виступати комахи, шматочки гілок тощо. Також сітка покликана запобігти утворенню льоду на нижній кромці радіатора. Однак, варто розуміти, що монтаж сітки лише на перший погляд має суцільні переваги, насправді такі маніпуляції також мають і певні недоліки. У цій статті розглянемо їх, а також визначимо доступні види сіток для захисту радіатора на ринку сьогодні. Переваги сіток радіатора Радіатор транспортного засобу є доволі крихким, пошкодити його не так вже й складно.
13.02.2024
Ми раді повідомити про відкриття ще одного відділення магазину "Авторадості" на правому березі Києва! Завітайте до нового пункту видачі за адресою: вулиця Кирилівська, 64. Графік роботи: ПН-ПТ - з 10:00 до 19:00; СБ - з 10:00 до 17:00. У нас ви знайдете широкий вибір автотоварів, аксесуарів та автохімії. Від найновіших гаджетів для вашого авто до високоякісних продуктів для його обслуговування - усе, що може зробити вашу подорож комфортнішою. Фахівці інтернет-магазину завжди готові допомогти вам обрати найкраще для вашого автомобіля. Чекаємо на вас у нашому новому шоурумі для ще більш приємного досвіду автопригод! Всі адреси магазинів в розділі контакти.
12.02.2024
Холодним зварюванням називають високопластичний клей, який призначений для швидкого склеювання деталей із різних матеріалів (включаючи пластик, метал тощо). Виготовляється клей на основі епоксидних смол. За структурою цей засіб буває: однокомпонентним. Така речовина вимагає максимально швидкого застосування, оскільки з часом втрачає свої характеристики; двокомпонентним. Такий клей відрізняється тривалим терміном зберігання. Такий виріб випускається зазвичай у формі двошарового циліндра, у якого зовнішньою стороною є затверджувач, а внутрішньої - смола, змішана з наповнювачем. Як наповнювач може виступати металевий пил або інші добавки - саме вони є “відповідальними” за міцність з'єднання деталей між собою.
08.02.2024
Розширювальний бачок у машині є невід'ємним елементом її системи рідинного охолодження. Цей елемент виконує роль компенсатора коливань охолоджуючої рідини під впливом різних температурних режимів. Конструкція бачка може бути різною, все залежить від особливостей і складності конструкції самої системи, що охолоджує. Так, бачок виступає і спеціальним резервуаром для зайвої рідини, і спеціальним пристроєм, який є відповідальним за регулювання тиску в системі. У цій статті розглянемо, що таке розширювальний бачок, яка його конструкція та які несправності можуть виникнути у цьому вузлі транспортного засобу.
05.02.2024
Система ABS – це один із найкорисніших елементів обладнання транспортного засобу. Вона покликана піклуватися про безпеку і дозволяє машині рухатися у потрібному напрямку, запобігаючи появі непередбачених ситуацій на дорозі. Система була розроблена для того, щоб запобігти небезпечному застосуванню гальм у ситуаціях, коли водій змушений раптово зупинити автомобіль. Датчик ABS у такому разі посилає сигнал системі, система активується і запобігає заносу. Однак, як і всі системи авто ABS не вічна, вона також може вийти з ладу і потребуватиме заміни. У цій статті зупинимося на випадках, коли на приладі горить лампочка АБС як явний сигнал того, що на неї слід звернути увагу.
01.02.2024
Амортизатори - ті елементи авто, які знайшли застосування не тільки в його підвісці, але й використовуються в кузовних елементах, а саме в кришках багажника і капоті. Щоправда, що стосується останніх, то тут ці деталі швидше відповідають за підвищення зручності використання транспортного засобу і певною мірою за безпеку такої експлуатації. Амортизатори такого плану відрізняються простою конструкцією, мають хороший експлуатаційний ресурс (виходять з ладу вони не так часто, як це трапляється з компонентами підвіски та іншими деталями авто), але все ж таки можуть завдати клопотів власнику машини у разі поломки.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено