Новини

25.02.2021
Коли рідні чохли сидінь в автомобілі втратили вигляд і буквально просять поновлення, покупка нових чохлів може стати дуже розумним рішенням. Хоча в багатьох випадках придбання накидок на сидіння або універсальних чохлів майок теж може стати хорошим варіантом захисту, але ... Основна причина, по якій люди надягають чохли на сидіння в автомобілі, полягає в тому, що вони не хочуть, щоб стандартні сидіння бруднилися або рвалися. У цій статті ми розповімо про те, які існують способи захисту автомобільних сидінь, і поговоримо про перевагу різних варіантів. Що краще - чохли, накидки на сидіння або універсальні майки? Чохли для сидінь - один з головних способів заховати недоліки, або не допустити, щоб крісла нової машини втратити вигляд.
22.02.2021
Заміна свічок запалювання - необхідна частина планового обслуговування кожного автомобіля. При цьому, оновлення свічок може зробити набагато більше, ніж просто поліпшити роботу двигуна і продовжити термін служби вашого автомобіля. У цій статті ми поговоримо про своєчасну заміну і модернізацію автомобільних свічок, а також розповімо цікаві факти про свічки запалювання Bosch. Заміна свічок запалювання Замінити свічки запалювання в автомобілі не так вже й складно, навіть для тих, хто не схильний до механіки. Якщо ви будете обережні, то у вас не буде проблем з тим, щоб самостійно поміняти свічки запалювання.
18.02.2021
Одна з речей, яку більшість водіїв шукають в лампах фар - це яскравість. Хоча і є деякі водії, які шукають лампи для стилю, або хочуть вибрати лампи з максимальним терміном служби. Однак, більшість з них погодяться, що яскравість найбільш важлива. Більш яскраві автолампи дозволяють бачити дорогу краще і допоможуть іншим транспортним засобам помітити вас і, в кінцевому підсумку, забезпечать вам безпеку в нічний час. У цій статті ми поговоримо про новинки автомобільного освітлення від Philips і розповімо про їх переваги, щоб ви могли вибрати найкращий варіант для свого автомобіля. Коли справа доходить до автомобільного освітлення, дешеві лампи часто виявляються неефективними.
15.02.2021
Використовуючи зарядний пристрій можна допомогти акумулятору залишатися зарядженим навіть у найхолодніші місяці. Допустимо вживати декілька методів, які призводять до одного і того ж - повільного заряджання акумулятора автомобіля, але різниця полягає у швидкості заряджання. Поки на вулиці ще тримається мороз, якими заходами краще запускати автомобіль? В цій статті ми розповідаємо про методи заряджання акумулятора автомобіля та їх відмінності, про які повинен знати кожен автовласник. Як зарядити акумулятор зарядним пристроєм? Заряджати зарядним пристроєм дуже просто. По-перше, вам потрібно знайти свою батарею, вона, швидше за все, знаходиться під вашим капотом або внизу багажника.
11.02.2021
Продаючи власний автомобіль кожен прагне повернути найбільше грошей за свої інвестиції. І коли настає час, буває важко згадати все те, що потрібно зробити, перш ніж зустрічатися з потенційним покупцем. У цій статті ми говоримо про те, що перевірити та налагодити перед продажем власного автомобіля, а також розповідаємо про дотримання умов, за яких можна розраховувати на збільшену вартість перепродажу. Два прості кроки збільшення вартості авто: Слідкуйте за технічним обслуговуванням Само собою, що сезонні та регулярні техогляди, технічне обслуговування та ремонт - це основний спосіб забезпечити належний стан вашого автомобіля.
08.02.2021
Майже будь-який автомобіль може отримати користь та вигоду від хорошого полірування кузова. Суть? Основною перевагою нанесення прозорого покриття на ваш автомобіль - є захист та створення неперевершеного зовнішнього вигляду фарби. І, якщо ви збираєтеся відполірувати машину самостійно, - то робить це правильно! В цій статті ми надаємо важливі поради та вказівки щодо методів та засобів деталізації автомобіля. Чи пошкоджує автомобільний поліроль фарбу? Деякі автомобільні засоби для полірування містять м’які абразиви або полімерні суміші, щоб допомогти видалити подряпини та недоліки. При неправильному використанні не виключено, що з часом полірувальний засіб може зішкребти прозорий шар і потрапити у фарбу.
04.02.2021
Якби автомобілі говорили, то певно сказали, як їм тяжко зимувати, особливо без належного догляду в холодний період. Хоча нинішня зима - це прекрасне видовище, але це і неймовірно жорстка пора року для авто. Окрім небезпек на дорогах і щоденної зимової підготовки, необхідно враховувати й те, що автомобіль постійно знаходиться у супроводі дощу, снігу та льоду. Тому, зараз машині потрібен особливий догляд. У цій статті ми розповідаємо про 5 простих кроків догляду за автомобілем взимку, а також надаємо поради стосовно технічного обслуговування в холодний сезон. Як автомобілю краще зимувати? Автомобіль під накриттям - це найкращий спосіб зберегти стан кузова та лакофарбового покриття.
01.02.2021
Будемо відвертими: як часто ви перевіряєте надійність колісних гайок і колісних болтів? Що стосується безпеки, дуже важливо час від часу перевіряти кріплення коліс, а не лише після заміни шини. Але чому ви повинні закручувати гайки коліс правильно?Залежно від характеристик автомобільних коліс, різні болти вимагають відповідної сили затягування. Якщо затягнути їх занадто туго, тоді можна пошкодити різьбу болта або навіть зламати його. Якщо затягнути їх недостатньо - колесу загрожує розкручування гайок. Щоб нагадати, наскільки все це важливо, ми підготували для Вас цю статтю. Далі ми поговоримо про способи видалення іржавого болта і гайки зі стертою різьбою, а також, розповідаємо про правильне затягування коліс за допомогою динамометричних ключів.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено