Як вибрати чохли для сидінь автомобіля: види, виробники, особливості

25.02.2021
Коли рідні чохли сидінь в автомобілі втратили вигляд і буквально просять поновлення, покупка нових чохлів може стати дуже розумним рішенням. Хоча в багатьох випадках придбання накидок на сидіння або універсальних чохлів майок теж може стати хорошим варіантом захисту, але ... Основна причина, по якій люди надягають чохли на сидіння в автомобілі, полягає в тому, що вони не хочуть, щоб стандартні сидіння бруднилися або рвалися. У цій статті ми розповімо про те, які існують способи захисту автомобільних сидінь, і поговоримо про перевагу різних варіантів.

Що краще - чохли, накидки на сидіння або універсальні майки?


Чохли для сидінь - один з головних способів заховати недоліки, або не допустити, щоб крісла нової машини втратити вигляд. Завдяки оновленню авточохлів салон автомобіля завжди набуває зовсім іншого образу. Часто, чохли також купують для збільшення вартості автомобіля при перепродажі. Але, якісні та хороші чохли не можуть коштувати дешево. Бюджетним захистом автосидінь можуть стати накидки на сидіння чи універсальні чохли-майки. Однак, накидки - це про комфорт, а універсальні чохли - це додатковий захист.

У випадку з новими автомобілями, установка комплекту чохлів має менше спільного з комфортом, ніж, більшою мірою, з тим, щоб уберегти заводську обшивку сидінь від слідів використання. І також немає нічого дивного в бажанні відновити чохли не нової машини. Адже за роки експлуатації стандартні сидіння можуть потребувати, якщо не в перетягуванні, то, як мінімум, в оновленні комплекту чохлів.

Який чохол для автокрісла краще, тканинний або шкіряний?


У якийсь момент вашого життя вам, ймовірно, доведеться прийняти рішення: тканина або шкіра. Що це буде? Звичайно, вибір авточохлів з варіантів від різних виробників завжди буде залежати тільки від Вашого особистого рішення і можливостей. Але, щоб Ви не вирішили - нові чохли на сидіння - це інвестиція, яка однозначно облагороджує вигляд будь-якого салону, і робить автомобіль на порядок краще!

Автотканина VS Екошкіра


На більшості легкових і вантажних автомобілів тканину входить в стандартну комплектацію, а шкіра доступна, як окремий варіант або, як частина пакету оновлень. Але, трапляється, що на деяких дешевших автомобілях багато приречені їздити тільки з тканиною, оскільки шкіра недоступна для деяких конфігурацій сидінь. І навпаки, водіям автомобілів преміумкласу навіть не пропонується тканинна оббивка. Варіанти для таких авто - шкіра, шкірозамінник і понад якісні матеріали, що імітують натуральну замшу.

Однак, хороша новина для більшості автовласників полягає в тому, що в Україні існує ряд фабрик, які шиє чохли сидінь практично індивідуально. І такі варіанти чохлів від різних виробників представлені на сайті Авторадості та доступні до замовлення вже сьогодні. Тобто, варіанти є практично для кожної машини та Ви можете купити чохли сидінь, вибираючи між тканиною і шкірою.

Багато покупців автомобілів вважають шкіряні сидіння не більше ніж дорогим задоволенням. Але це ще не все ...

Ціна


Шкіра і навіть імітація шкіри завжди буде коштувати вам дорожче, ніж чохли з самого якісного текстилю. Питання тільки в тому, наскільки дорожче? Це значною мірою залежить від якості матеріалів, які вибираються для виготовлення. Але в будь-якому випадку, навіть самі бюджетні авточохли повинні бути зроблені з дуже міцних і зносостійких матеріалів. По цьому не дивно, що чохли з розкішного шкірозамінника та Алькантара можуть стати вдвічі дорожче чохлів з Еко шкіри та авто текстилю.

Статус


Шкіряні чохли для сидінь автомобіля - «це передбачуваний показник багатства і статусу». Оббивка автомобіля зі шкіри випромінює «грошову» атмосферу. Негласно, це змушує інших - або, принаймні, вас - думати, що ви багач, а салон і машина в цілому буде завжди мати гарний вигляд. І навпаки, тканинна оббивка - це еквівалент простоти та практичності. В будь-якому випадку. Щоб Ви не обрали - інтер'єр вашого автомобіля з новими чохлами завжди буде акуратним і доглянутим.

Догляд


Шкіра і шкірозамінник - це не тільки висока якість, але і матеріал, що не вимагає особливого догляду. Хоча гладка шкіра найкраще запобігає появі плям, її все ж необхідно очищати та кондиціонувати за допомогою певних засобів кожні кілька місяців. Якщо не чистити шкіру, з часом на ній з'являться ознаки зносу через піт, пил і бруд, які просочуються в її пори. Без кондиціонування він затвердіє і, можливо, потріскається.

Тканинна оббивка має потребу в деякому догляді, включаючи періодичну чистку пилососом, чистку паром (якщо ви хочете, щоб вона була чистою в вітальні), і, можливо, хімчистку кожні кілька років.

Комфорт


Який варіант зручніше використовувати? Хочете, щоб досвід водіння був максимально комфортним, тоді шкіряне сидіння - це найближче до того, щоб сидіти в машині, як на зручному дивані вдома. Однак, комфортність шкіри багато в чому залежить від якості. Дешева шкіра тверда і незручна, а дорожча шкіра може бути набагато приємніше. Але, і з тканиною ви ніколи не помилитеся, коли справа доходить до комфорту. У спекотні дні на відміну від шкіри, на тканині ви не будете ковзати і фактично, авто текстиль приємніший до шкіри, як футболка з м'якої бавовни.

Поради тим, хто бажає купити комплект чохлів для автосидінь


Для початку виберіть матеріал відповідно до вашого бюджету. Шкіра, тканина або комбінація матеріалів? І перш ніж замовляти чохли на сидіння, Ви обов'язково повинні знати модель і комплектацію вашого автомобіля. Більшість чохлів на сидіння призначені для модельної посадки та розробляються під кожну окрему модель авто. Доглядаючи товар від конкретного виробника, читайте відгуки наших замовників і дивіться фото від клієнта - це дуже допомагає з вибором.

На сайті avtoradosti.com представлені авточохли від різних виробників. Наприклад, чохли від компанії EMC-Elegant можуть бути виготовлені з автотканини або зроблені з екошкіри. Вироби можуть бути виконані з різним малюнком рядки та виготовлятися в різному кольорі на вибір замовника. Також є авточохли оригінального дизайну AVTO-MANIA і продукція виробника Seintex. У каталозі також представлений величезний асортимент чохлів від MW Brothers - виробника преміальних серій автомобільних чохлів.

В розділі авточохли та автомобільні чохли ви знайдете модельні чохли для великої кількості популярних марок і моделей авто. Всі запропоновані нами варіанти мають дуже гідну якість! Запитайте нас про наявність чохлів для вашої моделі авто або перевірте наявні варіанти чохлів для свого автомобіля за допомогою точного підбору по марці та моделі авто. Приступити до підбору чохлів:

Підбір чохлів на сидіння за моделлю авто!


Виберіть свій автомобіль:


Марка авто:
Модель авто:


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено