Галогенні лампи Philips RacingVision GT200 отримали статус рекомендованої покупки

18.02.2021
Одна з речей, яку більшість водіїв шукають в лампах фар - це яскравість. Хоча і є деякі водії, які шукають лампи для стилю, або хочуть вибрати лампи з максимальним терміном служби. Однак, більшість з них погодяться, що яскравість найбільш важлива. Більш яскраві автолампи дозволяють бачити дорогу краще і допоможуть іншим транспортним засобам помітити вас і, в кінцевому підсумку, забезпечать вам безпеку в нічний час. У цій статті ми поговоримо про новинки автомобільного освітлення від Philips і розповімо про їх переваги, щоб ви могли вибрати найкращий варіант для свого автомобіля.

Коли справа доходить до автомобільного освітлення, дешеві лампи часто виявляються неефективними. Ось чому установка високоякісної лампи оригінального виробника не тільки забезпечить душевний спокій виробникам, але і дасть автомобілісту більш високу продуктивність. Продукція Philips для автомобільного освітлення вже понад століття знаходиться в авангарді інновацій і розробок в області автомобільного освітлення. Бренд недавно випустив першу галогенову лампу, яскравість якої до + 200% вище, ніж у галузевого стандарту - RacingVision GT200.

Найяскравіші галогенові лампи - Philips RacingVision GT200


Якщо ви купуєте нові лампи H7, існує безліч варіантів. Але є кілька лампочок, які виділяються, як найяскравіші. Ці лампи забезпечують чудові характеристики та більш яскраве світло, ніж більшість стандартних ламп. Лампи Philips RacingVision GT200 - популярний вибір серед водіїв, які шукають найкращі та найяскравіші лампи. Випущені в вересні 2020 року, це новітні лампи на ринку. Вони на 200% яскравіше стандартних ламп, тому ви отримаєте більш ніж подвоєну яскравість, якщо перемикнутися на лампи Philips RacingVision GT200.

Ця нова лампа вже отримала статус рекомендованої покупки в мегатесті Auto Express для фар у 2020 році, що означає, що вона повинна бути швидко розповсюджується. Ці лампи також мають ідеальну колірну температуру, що означає, що вони випромінюють трохи більше білий світ. Це дозволяє краще бачити, оскільки більш біле світло краще імітує денне світло. Автомобільні лампи Philips RacingVision для головного освіження доступу в цоколях - H7 і H4.


Світлодіодні лампи Philips X-tremeUltinon gen2


На відміну від інших ламп, які ми розглянули тут, лампи Philips X-temeUltinon gen2 є світлодіодними. Світлодіодні лампи мають деякі переваги перед галогенними лампами. Вони служать набагато довше і споживають менше енергії. Світлодіодні лампи також яскравіше галогенних. Однак перед установкою світлодіодних ліхтарів вам необхідно встановити світлодіодний адаптер CANbus. В іншому випадку ваш автомобіль може не виявити лампочки.

Якщо ви вже встановили адаптер CANbus, то лампи Philips X-tremeUltinon gen2 стануть відмінним вибором для фар. Вони яскравіше, ніж будь-які інші лампи H7, і на 250% яскравіше, ніж стандартні лампи. Крім того, світлодіодна технологія означає, що ваші лампи прослужать не менше десяти років. Єдиний недолік полягає в тому, що світлодіодні лампи Philips X-tremeUltinon gen2 Дозволені до використання на дорогах, тому вам слід обмежити їх використання в умовах бездоріжжя.

Чи хочете ви більше світла при русі вночі?


Ідеальне освітлення особливо важливо для огляду вдалину - зазвичай на відстані 75-100 метрів перед автомобілем - а також для безпеки та комфорту, тому і розробляється високоефективне освітлення.

Коротко кажучи, якщо ви шукаєте найяскравіші лампи H7, найкраще підійдуть світлодіодні лампи. Але якщо ви хочете використовувати галогенні лампи, не хвилюйтеся - Ви також можете придбати їх в нашому магазині Авторадості. Щоб забезпечити свій автомобіль правильним і більш яскравим світлом, підберіть і купить автолампи тут.

Вам сподобалася ця стаття? У вас є додаткова інформація, яку ми втратили? Повідомте нам про це на нашій сторінці в Facebook.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено