Новини

28.01.2021
Працюючи більш як 10 років на ринку автотоварів та автомобільних аксесуарів, ми визначили кілька важливих фактів. Одним з таких є те, що засоби захисту лакофарбового покриття завжди варті свого. Тент на авто - це лише одна річ, яка може допомогти уникнути пошкоджень, коли машина зберігається просто неба. Однак, автовласників все більше цікавить, як уникнути подряпин на автомобілі під час його експлуатації? Для цього потрібно розуміти, що їх спричиняє. У цій статті ми говоримо про деякі найпоширеніші речі, які часто завдають шкоди автомобільній фарбі, та розповідаємо, що з цим робити? Що може нашкодити лакофарбовому покриттю автомобіля? Каміння та щебінь По-перше, сипучі камінці, що вилітають з-під коліс - є одними з основних причин пошкодження фарби й лаку автомобіля.
25.01.2021
Якщо ви починаєте помічати будь-які зміни або коливання у тому, як ваш автомобіль перемикає передачі, ви можете почати турбуватися про трансмісію. Ремонт або заміна трансмісії можуть бути досить дорогими, тому важливо не забувати регулярно перевіряти трансмісійну рідину. Використання цього життєво важливого компонента може допомогти продовжити термін служби трансмісії і позбавити вас від дорогого ремонту. У цій статті ми розповімо про своєчасну заміну трансмісійної рідини і про те, як дізнатися, чому та коли перегрівається олива в автоматичній коробці передач? Як дізнатися, що мастило в коробці передач перегрівається? Автоматичні трансмісії виділяють багато тепла.
25.01.2021
Шановні клієнти! З радістю повідомляємо Вам, що магазин Авторадості знову працює в штатному режимі! Магазин і наш пункт самовивозу за адресою м. Київ, вул. Ентуізіастів 5 працює за стандартним графіком. Адреса магазину АвтоРадості: Місто Київ, вул. Ентузіастів, 5 "Салон меблів Русанівка", ліве крило, м-н. Авторадості. Видача замовлень: ПН - СБ з 10:00 до 20:00 НД з 10:00 до 17:00 Колл-центр: ПН - СБ з 09:00 до 20:00, НД з 10:00 до 17:00 Самовивіз і доставка: Детальніше ознайомитися з інформацією про доставку завжди можна...
21.01.2021
Світ змінюється і, хочемо ми того чи ні, на українських дорогах з'являється все більше автомобілів з електричними двигунами. Більшість, як і раніше, задається безліччю питань про те: як це працює, як поява електрокарів стосується вітчизняного авторинку, і на що чекати в майбутньому? У цій статті ми розглянемо найбільш поширені питання про електромобілі та надамо відповіді на часті запити про сучасні автомобілі на електричній тязі. Які типи електромобілів бувають? Існує три основних типи електромобілів: електромобілі з акумулятором (BEV) повністю працюють на електриці. Вони заряджаються або від електромережі, або шляхом уловлювання енергії (наприклад, сонячної).
18.01.2021
Справжню зиму замовляли? Тепер більшість людей розділилися на два табори. Частина з них із нетерпінням чекає повернення тепла, а інші - не мають наміру упускати можливості, щоб зайнятися улюбленим видом зимового спорту. Прийшов час завантажити машину для гірськолижної прогулянки. І, незалежно від того, чи збираєтеся ви освоювати сноуборд або ставати на лижі, ви завжди повинні бути впевнені, що ваш автомобіль зможе перевозити необхідне спорядження. У цій статті ми надамо список необхідних речей для зимових подорожей, починаючи з предметів для самого автомобіля, закінчуючи додатковим обладнанням, яке допоможе вам перевозити спортивне спорядження комфортно і безпечно.
14.01.2021
Єдина логічна причина, по якій можна припустити змішування моторної оливи і трансмісійної рідини - це ситуація, коли коробка передач вимагає мастила, а з технічних рідин під рукою тільки мастило для двигуна. Хоча, по суті, моторні і трансмісійні оливи працюють як мастильний матеріал в обох випадках, але різниця між ними суттєва. У цій статті ми розповімо, чи можна змішувати моторне мастило з трансмісійним, і як це впливає на роботу коробки передач? Що станеться, якщо в машині недостатньо трансмісійної рідини? Недолік трансмісійної оливи в коробці передач - це одна проблема, у якої може бути декілька наслідків: Нестійке перемикання передач.
11.01.2021
Туман є небезпекою для водіння, і вміння правильно користуватися фарами в таких умовах дуже важливо. Погана видимість в цей момент змушує водіїв включити протитуманні фари, а якщо їх немає, автомобілісти використовують фари ближнього світла, адже саме це автомобільне освітлення допоможе розгледіти дорогу куди краще, ніж дальнє світло фар. У цій статті ми розповімо чому водіння в туман створює проблеми і стає більш небезпечним, а також даємо кілька важливих порад, які допоможуть уберегти себе в умовах поганої видимості на дорозі. Як безпечно керувати автомобілем в тумані? Подібно до того, як бувають різні типи снігу, існує кілька видів туману.
08.01.2021
Шановні клієнти, зверніть увагу! У зв'язку з зимовим локдауном з 8 по 24 січня ми продовжуємо роботу, проте винятком буде магазин за адресою м. Київ, вул. Ентузіастів 5 - пункт самовивозу, на жаль в цей період буде закритий. До 25.01.2021 видача замовлень буде здійснюватися за адресою: м Київ, вул. Є. Сверстюка 56. Прохання враховувати цю інформацію при плануванні візитів до нас! Режим роботи інтернет магазину Авторадості! З 08.01.2021-по 24.01.2021 - магазин за адресою м.Київ, Ентузіастів 5 - закритий на період локдауна. З 25.01.2021 - магазин і пункт самовивозу продовжує роботу за штатним графіком.
04.01.2021
Останнє, що потрібно водію - це автомобіль, який може зламатися в холод. Поради по зимовому обслуговування допоможуть Вам освіжити свої знання в області догляду за автомобілем, щоб переконатися, що машина працює з максимальною ефективністю до початку настання суворої погоди нового року. У цій статті ми поповнимо список корисних порад для автовласників і надамо контрольний список рекомендацій по зимовому догляду за автомобілем. Ази догляду за автомобілем Абетка базового догляду за автомобілем включає: A - Завжди дотримуйтесь графік обслуговування автомобіля. B - Обов'язково огляньте свою машину, якщо підозрюєте, що виникла проблема.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено