Новини

28.09.2023
Світлові пристрої автомобіля (до них відносяться сигнальні ліхтарі та фари головного освітлення, покажчики повороту, стоп-сигнали) покликані забезпечити безпеку та комфорт керування рухом автомобіля в умовах недостатньої видимості (сутінки, ніч, туман, негода). Також вони відповідають за попередження інших учасників дорожнього руху про маневри, які планує здійснити водій. Найчастіше водії стикаються із такою проблемою, як несправність стоп-сигналів. Варто відзначити, що далеко не завжди проблема критична і треба їхати до сервісного центру, щоб вирішити її. Дуже часто проблему можна вирішити самостійно буквально за кілька годин.
25.09.2023
Це тільки так здається, що полірування кузова легко і просто. Насправді є ряд правил, дотримання яких є обов'язковим, інакше результат не потішить детейлера. У цій статті розглянемо найбільш "популярні" помилки умільців-початківців і розповімо як треба виправити ситуацію. 1. Полірування кузова відбувається в умовах аутдору Детейлер-початківець - це, як правило, людина, яка купила набір для полірування кузова і хоче якнайшвидше випробувати його і оцінити у справі. Так як спеціального боксу для виконання робіт такого плану немає, то проводити маніпуляції з кузовом доводиться на вулиці або в гаражі.
21.09.2023
Оригінальні автопідкрилки для конкретної машини виготовляються за формою її колісної арки (тільки щільне прилягання забезпечить виконання ними своїх функцій). Вони можуть бути як розрізані, так і цілісні. Такі вироби добре показують себе на практиці і повністю відповідають геометрії авто, що стосується неоригінальної продукції, то тут потрібний більш ретельний вибір. На жаль, далеко не всі виробники транспортних засобів встановлюють підкрилки оптимального розміру. Якщо в машині встановлені вироби невеликого розміру, то очікувати від них непоганого показника роботи не варто. У разі їх встановлення колісні арки починають страждати від корозії вже через рік експлуатації (на іномарках оцинкування більш товсте і тому цей термін може бути продовжений до півтора року).
18.09.2023
Порожній багажник автомобіля - "небачений звір", адже зазвичай власник авто намагається помістити в нього всілякі інструменти, які можуть стати в нагоді в дорозі, а також засоби догляду за машиною, щоб не шукати їх у потрібний момент в гаражі, будинку і т.д. Домкрат, шампуні, ключі, губки… Якщо вони просто валятимуться в багажнику, то по-перше, знайти потрібну річ буде вкрай складно, по-друге, під час поїздок все це створюватиме шум і кататиметься по багажнику (через це є ризик того, що банки відкриються, засоби розіллються, кришки лопнуть і т.д.), а по-третє - у потрібний час Вам просто не буде куди поставити кульки з продуктами або інші речі для транспортування.
14.09.2023
Люди, які проводять за кермом тривалий період часу відзначають, що їх непокоїть біль у м'язах шиї та виникають проблеми з хребтом. Особливо це актуально для тих, хто працює у таксі, займається вантажоперевезеннями тощо. Щоб створити максимально комфортні умови для переміщення в авто, слід подбати про покупку подушки на підголовник. Докладніше про цей аксесуар та його різновиди читайте далі в нашій статті. Навіщо потрібна подушка на підголівник? Упор для шиї є корисним аксесуаром для авто, який виробляється у вигляді подушки прямокутної форми (варіанти можуть бути різні) і закріплюється на стійках підголівника - він покликаний забезпечити більш високий рівень комфорту під час пересування та сприяє зниженню втоми водія або пасажира.
11.09.2023
Ксенон має сьогодні величезний попит серед власників авто - галогенки не такі безпечні і не можуть забезпечити такий високий рівень освітленості та видимості під час руху, як ці сучасні лампи. Найбільш популярним і сучасним типом освітлення є біксенонові лінзи - вони більш ефективні і краще показують себе на практиці (подають більше світла і споживають менше енергії). Ще однією особливістю таких ламп є їхнє біле світло - воно більш сприйнятливе і приємне людському оку. Просто використовувати ксенон буде неефективно, оскільки фари засвічуватимуть, зліпитимуть водіїв зустрічних авто та знижуватимуть безпеку на дорозі.
07.09.2023
Швидке зношування протектора, збільшення гальмівного шляху, перегрів покришок, збільшення витрати палива - те, з чим неминуче зіткнеться власник авто, в шинах якого тиск відхилився від норми. Якщо Ви не хочете зіткнутися з такими проблемами, необхідно періодично здійснювати його перевірку. Якщо тиск все ж таки має певні відхилення від норми, то треба буде використовувати ножний автомобільний насос. У цій статті розглянемо, як правильно його вибрати. Що таке автомобільний насос? Автомобільний насос є спеціальним пристроєм, який використовується для підвищення тиску в камерах коліс.
04.09.2023
Унікальна особливість бренду Sunoco полягає в його довгій та багатій історії. Компанія є одним із найстаріших виробників бензину та моторних олив у США. Sunoco також є одним із лідерів у галузі інновацій та нафтопереробки. Американська компанія Sunoco була заснована в 1886 році в Піттсбурзі, штат Пенсільванія, як The Peoples Natural Gas Company. Компанія займалася видобутком природного газу, але незабаром переорієнтувалася на нафтопереробку і в 1890 була перейменована в Sun Oil Company. У 1920-х роках Sun Oil Company стала одним із найбільших виробників палива в США. Компанія розробила унікальну технологію очищення бензину, яка дозволила покращити його якість та знизити його шкідливі викиди.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено