Новини

30.06.2020
Шинний чорнитель - це справжня знахідка для людей, які вважають за краще приділяти увагу деталізації свого автомобіля і люблять щоб все залишалося, як нове. Основна мета - надати шинам бажаний вологий вигляд, який робить обід і шину більш привабливими. Знайти якісну формулу може бути складно, так як є безліч дешевих засобів, які вимагають застосування щотижня. Досягнення бажаного мокрого виду покришок на більш тривалий період є результатом використання високоякісного блиску шин. У цій статті ми розповімо про деякі популярні чорнителі гуми і поділимося результатами тесту декількох типів засобів для блиску шин від різних брендів.
25.06.2020
Як перевезти свій велосипед на машині? Якщо ви коли-небудь намагалися взяти свій велосипед в поїздку, ви знаєте, як важко це зробити, якщо у вас немає відповідного спорядження. Ось чому придбати велокріплення для автомобіля - відмінна ідея. Володіння надійним велосипедним кріпленням дає можливість любителям велопрогулянок не тільки відправитися з ним у відпустку, але і розширити свій кругозір, досліджуючи далекі маршрути і нові траси на своєму велосипеді. У цій статті ми розглянемо варіанти велобагажників, розповімо про різні типи кріплень і дамо повне керівництво по вибору спорядження для перевезення велосипедів на авто.
24.06.2020
Шановні клієнти! Колектив інтернет-магазину Авторадості вітає Вас з Днем Конституції України! Зверніть увагу, що в святкові дні магазин буде працювати в наступному режимі: 28.06.2020 - пункт видачі замовлень і колл-центр працюють з 10:00 до 20:00 29.06.2020 - пункт видачі замовлень і колл-центр працюють з 10:00 до 17:00 Прохання враховувати цю інформацію при плануванні візитів до нас! Гарних свят! @media screen and (min-width: 1280px) { .inside {background-image: url (https://www.avtoradosti.com.ua/files/2020/actions/grafiki/den-konstitutsii.jpg)...
22.06.2020
Автомобільні подорожі - один з кращих способів насолодитися відпочинком на природі без шкоди для комфорту. Що потрібно для початку вдалого кемпінгу з сім'єю або друзями? У цій статті ми вирішили зібрати для вас контрольний список необхідного для виїзного відпочинку і дати базові поради з організації поїздки і підготовки автомобіля. Передбачається, що канікули - це час для веселощів і відпочинку, але різниця між задоволенням і стражданням часто полягає в тому, чи зробили ви належні кроки, щоб підготувати свій автомобіль до цієї довгої поїздки? Перш ніж покинути будинок, переконайтеся, що автомобіль повністю готовий до подорожі: 1.
18.06.2020
Літні спекотні дні в самому розпалі, і якщо в таку погоду не включається кондиціонер в машині - різницю між приємною поїздкою по місту і пекельною подоріжжю до місця призначення помітити не складно. Багато автовласників точно не знають, як працює кондиціонер, або не володіють знаннями і досвідом, необхідними для його ремонту. У цій статті ми розглянемо ряд загальних проблем, які можуть виникнути з системою кондиціонування, пояснимо, якими можуть бути причини проблем, а також дамо поради з обслуговування кондиціонера. Як працює автомобільний кондиціонер? Блок кондиціонування повітря в автомобілі складається з трьох частин.
15.06.2020
Купівля лампи для автомобіля питання не хитре, але до нього варто підходити відповідально. Щоб не розгубитися при виборі джерел світла і придбати відповідні автолампи, які будуть відповідати особистим уподобанням і стандартам на дорозі - до їх вибору потрібно буде підійти усвідомлено. У цій статті ми розповімо про вибір галогенних ламп і відстежимо співвідношення якості ламп в залежності від цін. Розберемо важливі моменти пошуку і заміни галогенних ламп, щоб мати уявлення про те, які лампи найкраще підходять для фар. Лампи галогенові - галузевий стандарт авторинку Галогенні лампи розжарювання є законними і вважаються галузевим стандартом.
11.06.2020
Задумали оновити авточохли для сидінь в салоні автомобіля? У нас є що Вам запропонувати! Асортимент каталогу Авторадості поповнений авточохлами нових модельних серій. Тепер на сайті ви зможете купити міцні і розкішні чохли з високоякісної екошкіри, які доступні для замовлення в різному виконанні кольору і крой. У цій статті ми докладніше розповімо про відміності між популярними серіями авточохлів зі штучної шкіри, а також розглянемо всі доступні варіанти кастомізації чохлів EMC-Elegant. Матеріали поступається за якістю натуральній шкірі Матеріал екошкіра - синтетичний полімер нанесений на тканинне полотно - справжня знахідка сучасності.
04.06.2020
Колектив інтернет-магазину Авторадості вітає Вас зі Святом Святої Трійці! Зверніть увагу, що в святкові дні магазин буде працювати в наступному режимі: 06.06.2020 - пункт видачі замовлень і колл-центр працюють з 10:00 до 20:00 07.06.2020 - колл-центр працює з 10:00 до 17:00 08.06.2020 - пункт видачі замовлень і колл-центр працюють з 10:00 до 17:00 Прохання враховувати цю інформацію при плануванні візитів до нас! Гарних свят! @media screen and (min-width: 1280px) { .inside {background-image: url (https://www.avtoradosti.com.ua/files/2018/actions/8march.
04.06.2020
Ціни на нові машини досягли рекордно високого рівня, а середня ціна нового автомобіля перевищила 37 000 доларів. Для покупців з обмеженим бюджетом покупка уживаного автомобіля - є привабливим варіантом. Фактично, покупка всього лише після року експлуатації машини може заощадити споживачеві в середньому 23% від нової версії автомобіля. Ті, хто бажає придбати трохи старіший трирічний автомобіль, можуть заощадити в середньому 38,2 відсотків, а споживачі, які придбають п'ятирічний автомобіль, можуть заощадити майже 50%. Незважаючи на економію коштів, деякі споживачі побоюються купувати старий автомобіль із-за невизначеності історії транспортного засобу і складності процесу покупки.
01.06.2020
З 1 червня 2020 року в роботу запущена система автоматичної фото- і відеофіксації порушень правил дорожнього руху. Система автоматичної фотовідеофіксації порушень ПДР вже в перші години роботи зафіксувала понад 30 000 порушень, в основному випадки перевищення швидкості. МВС розмістило на своєму сайті документ, в якому детально описується весь процес - від порушення до покарання. У цій статті ми більш детально розповімо про роботу системи, поговоримо про розподіл штрафів та суми, а також надамо список адрес і карту розташування камер автофіксації. Що таке автоматична система фотовідеофіксації порушень ПДР? З початку літа 2020 року українцям, які порушили правила дорожнього руху будуть приходити «листи щастя», а саме - повідомлення про нарахування штрафів за перевищення швидкості або недотримання правил дорожнього руху.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено