Автокемпинг: як підготувати машину, що взяти в дорогу?

22.06.2020
Автомобільні подорожі - один з кращих способів насолодитися відпочинком на природі без шкоди для комфорту. Що потрібно для початку вдалого кемпінгу з сім'єю або друзями? У цій статті ми вирішили зібрати для вас контрольний список необхідного для виїзного відпочинку і дати базові поради з організації поїздки і підготовки автомобіля.

Передбачається, що канікули - це час для веселощів і відпочинку, але різниця між задоволенням і стражданням часто полягає в тому, чи зробили ви належні кроки, щоб підготувати свій автомобіль до цієї довгої поїздки?

Перш ніж покинути будинок, переконайтеся, що автомобіль повністю готовий до подорожі:


1. Замініть масло і фільтри.
2. Проведіть чистку/заміну повітряного фільтра, щоб салон мав хорошу вентиляцію і не мав неприємних запахів.
3. Поміняйте свічки запалювання.
4. Перевірте запасне колесо.
5. Візьми з собою вогнегасник.
6. Підготуйте рушники та рідини для очищення брудних вітрових стекол, розливів і т. Д.
7. Візьміть сонцезахисні шторки або/і тент для автомобіля.
8 Перевірте аварійний комплект тех. допомоги і аптечку, в автомобілі завжди розумно мати під рукою засоби першої допомоги.

Поряд з технічним обслуговуванням автомобіля, перш ніж вирушати в поїздку, переконайтеся, що у вашому аварійному комплекті є всі витратні матеріали, а сам автомобіль повністю готовий до поїздки.

Перед самою поїздкою зробіть остаточну перевірку наступного:

  • Стан шин. Перевірте протектор шин на наявність опуклостей або інших пошкоджень.
  • Перевірте тиск в шинах завантаженого автомобіля, при необхідності відкоригуйте. Не потрібно занадто перекачувати.
  • Склоочисники і рідина склоочисників. Коли потрапите під дощ, ви не захочете виявити, що двірники не приносять користі. Крім того, попадання мошок і жучків на скло може сильно зіпсувати огляд, тому вам знадобиться повний резервуар для рідини.
  • Фари дальнього і ближнього світла, працездатність всіх автолампочек.
  • Перевірте рівень масла, рідини гідропідсилювача керма і гальмівної рідини.
  • Переконайтеся, що комплект техдопомоги, домкрат і запаска знаходяться в машині.
Нові доповнення через пандемію Covid-19:
  • САНІТАЙЗЕР для рук
  • Одноразові рукавички
  • Зручні захисні маски

  • Деякі люди можуть сидіти в машині цілу вічність, насолоджуючись свіжим повітрям і спостерігаючи пейзажі з хорошою музикою на задньому сидінні. Але для водія справи йдуть інакше, потрібно подбати і про машину, і про безпеку самої поїздки.

    Водіння сонним схоже на водіння в стані алкогольного сп'яніння. В далеких поїздках уникнути втоми неможливо. Якщо у вас немає іншого водія, щоб підмінити вас, сплануйте зупинки на ніч так, щоб не потрібно було їхати за кермом всю ніч.

    Важливо планувати поїздку з зупинками кожні 2-3 години, щоб хоча б вийти з машини і потягнутися. Спланувати де поїсти, де поспати, подивитися визначні пам'ятки по шляху, скільки км між зупинками і який приблизний час у дорозі між ними.

    Що завантажити в машину?


    Розглянемо контрольний список того, що взяти в дорогу, якщо ви плануєте сімейну поїздку цього літа. Якщо поїздка буде з дітьми - обов'язково встановіть Автокрісло.

    Звичайно, це повсякденна річ, коли ви їдете з дітьми, тому це не дивно. Але для того, щоб перебувати в машині набагато довше, ви повинні переконатися, що все правильно. І хоча 96% батьків вважають, що їх автомобільні крісла правильні, в дійсності 3 з 4 автомобільних крісел використовуються неправильно. Керівництво по використанню автокрісел:

    1. Переконайтеся, що ваше автомобільне крісло буде надійно закріплено
    2. Переконайтеся, що ремені вашого ременя безпеки знаходяться в правильному положенні
    3. Переконайтеся, що затиск для грудей знаходиться в правильному положенні
    4. Переконайтеся, що ремені безпеки досить щільні
    5. Переконайтеся, що автокрісло правильної ростовки і дитині комфортно.

    Для дітей старшого віку або пасажирів доросліші можете подивитися подушки на сидіння.

    Закуски і достатня кількість води


    Для будь-якої далекої поїздки влітку в машину краще купити автохолодильник. Якщо в машині діти, закуски мають важливе значення. Ви не захочете мати справу з голодними дітьми. Та й вони не захочуть мати справу з голодними батьками. Крім того, не завжди легко знайти корисні закуски в дорозі. Продукти харчування й напої важливо зберегти свіжими. Поряд з харчуванням, ви знаєте, що вам потрібні вода і серветки, адже потрібно щоб руки завжди залишалися в чистоті.

    Зарядки для телефонів та іншої електроніки




    Якщо у вашого автомобіля немає GPS, ви можете використовувати свій телефон для навігації. У той час як більша частина поїздок по дорозі проходить по шосе, вам можуть знадобитися маршрути для запланованих зупинок або в містах, де вам потрібно змінити шосе. Тому не забудьте взяти зарядні шнури і тримайте портативний зарядний пристрій напоготові зарядженим. Якщо потрібно купити розгалужувачі прикурювача, Ви можете звернутися в Авторадості.


    Що ще можна купити в магазині Авторадості?


    Безумовно, можуть бути різні міркування, що ще може стати в нагоді в дорозі. У будь-якому випадку, під час поїздки будьте обережні і беріть все що потрібно для того, щоб як слід повеселитися цього літа. В інтернет-магазині автомобільних аксесуарів Авторадості Ви легко і швидко зможете замовити все що знадобитися для поїздки.

    Ознайомтеся з асортиментом товарів для відпочинку і подорожей на автомобілі в категорії Автокемпінг . В цьому розділі Ви зможете придбати товари для пікніка, газові пальники, намети та спальники , мангали, а також багато іншого для активного і приємного відпочинку на природі. Бажаємо вдалих придбань і приємних поїздок!


    Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено