Новинки від EMC-Elegant - автомобільні чохли для сидінь з екошкіри!

11.06.2020
Задумали оновити авточохли для сидінь в салоні автомобіля? У нас є що Вам запропонувати! Асортимент каталогу Авторадості поповнений авточохлами нових модельних серій. Тепер на сайті ви зможете купити міцні і розкішні чохли з високоякісної екошкіри, які доступні для замовлення в різному виконанні кольору і крой. У цій статті ми докладніше розповімо про відміності між популярними серіями авточохлів зі штучної шкіри, а також розглянемо всі доступні варіанти кастомізації чохлів EMC-Elegant.

Матеріали поступається за якістю натуральній шкірі


Матеріал екошкіра - синтетичний полімер нанесений на тканинне полотно - справжня знахідка сучасності. Тиснення під натуральний малюнок шкіри виконано таким чином, що матеріал не тільки один в один схожий на справжню шкіру, але виділяється гідною якістю, завдяки чому має відмінну зносостійкість. Адже матеріал для пошиття авточохлів повинен бути максимально довговічним і комфортним при використанні.

Для виготовлення чохлів Елегант використовують тільки високоякісну "дихаючу" екошіру європейського виробництва. Для ідеальної посадки і відмінної якості крою застосовують тканини і матеріали високої європейської якості. Товщина матеріалу забезпечує захист від розливів і плям, матеріал легко чиститься і ідеально вписуватися в загальний стиль будь-якого салону.

Модельна сумісність чохлів з сидіннями автомобіля


Авточохли з екошкіри Елегант розроблені під форму кожного автомобіля і мають повну розмірну відповідність. Широкий асортимент модельних виробів від компанії виробника дозволяє замовити авточохли, які представлені для більшості марок і моделей легкових і вантажних автомобілів, фургонів і позашляховиків.

Чохли сидінь від українського виробника красиві і приємні у використанні вироби, завдяки чому можна не тільки відновити вигляд салону, але і додати стилю зовнішньому вигляду автомобіля. Регульовані ремені і підтяжки, а також шар поролоновою підкладки, дозволяють чохлам ідеально повторювати форму і вигини сидінь.

Чохли на автомобільні сидіння виготовлені за індивідуальним замовленням для певних моделей автомобіля. Скористайтеся модельним підбором чохлів на сидіння на нашому сайті, щоб дізнатися про можливість замовлення авточохлів EMC-Elegant для свого автомобіля.

Популярні серії чохлів з екошкіри від EMC-Elegant:


Купівля чохлів для сидінь - це прекрасна інвестиція для вашого автомобіля, так як ці чохли підходять для цілорічного використання. Для пошиття підбирається високоякісна гладка і перфорована штучна шкіра. Екологічно чиста і нешкідлива екошкіра дуже м'яка, міцна, дихаюча, легко чиститься і комфортно використовується, зберігаючи акуратний вигляд салону.

Серед доступних варіантів для замовлення є 3 нові лінійки чохлів з екошкіри: Vip Elit, Eco Prestige, Eco Lazer:

Представлені серії авточохлів доступні в різних виконаннях крою і колірних рішеннях. З кількістю відтінків, які пропонує виробник, можна легко підібрати чохли на сидіння, які ідеально впишуться в стиль салону будь-якого автомобіля.

Комплект виробів розробляється таким чином, щоб чохли мали ідеальну посадку на всі сидіння і підголовники. Ці чохли на сидіння сшиті на імпортних машинках для ідеальної підгонки. Чохли на сидіння комплектуються всім необхідним для самостійної установки.

Кастомізація автомобільних чохлів Elegant:


Виробник авточохлів пропонує кілька варіантів виконання чохлів, які відрізняються дизайном і можливістю колірного компонування. Є чохли, які виготовляють повністю з екошкіри, інші серії відрізняються виразним дизайном завдяки контрастним вставками, треті - можливістю вибору матеріалів, кольору ниток і навіть малюнка прострочки.

EMC-Elegant - авточохли для сидінь з екошкіри сумісні з системами airbag. При пошитті використовується спеціальна техніка зшивання уздовж бічної сторони чохла на сидіння, щоб забезпечити повну сумісність з будь-якими вбудованими бічними подушками безпеки на передніх сидіннях.

Купити авточохли Елегант з екошкіри ви можете швидко і легко на сайті інтернет магазину Авторадості! Після оформлення замовлення наші менеджери зв'яжуться з Вами, як тільки ми отримаємо повідомлення про замовлення, щоб уточнити деталі щодо вибору колірної компонувки і серії авточохлів. Нанесення логотипу марки автомобіля виконується за бажанням клієнта. Термін виготовлення - 10 робочих днів.


Підбір чохлів на сидіння за моделлю авто!


Оберіть свій автомобіль:


Марка авто:
Модель авто:


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено