Чорнитель гуми: тестування і порівняння засобів для шин. Відео

30.06.2020
Шинний чорнитель - це справжня знахідка для людей, які вважають за краще приділяти увагу деталізації свого автомобіля і люблять щоб все залишалося, як нове. Основна мета - надати шинам бажаний вологий вигляд, який робить обід і шину більш привабливими. Знайти якісну формулу може бути складно, так як є безліч дешевих засобів, які вимагають застосування щотижня. Досягнення бажаного мокрого виду покришок на більш тривалий період є результатом використання високоякісного блиску шин.

У цій статті ми розповімо про деякі популярні чорнителі гуми і поділимося результатами тесту декількох типів засобів для блиску шин від різних брендів.

Типи засобів для блиску шин


Для нанесення будь-яких засобів для блиску покришок не потрібно багато часу, але результат чорніння гуми має значення для поліпшення загального вигляду автомобіля і довговічності самих покришок. Існує два основних типи шинних блисків, які ви можете використовувати: водний або масляний розчин.

На водній основі є кращим типом, тому що, якщо продукт потрапляє на лакофарбове покриття - стерти його досить легко. У ньому використовуються натуральні масла і менш жирні полімери для утворення покриття, що додає оновлений вигляд. Як правило, він менш міцний і не має глянсової поверхні.

Формули на основі розчинників і різних масел містить більш сильні компоненти, які більш довговічні і краще відштовхують воду. Вибір між двома різними типами залежить від особистих переваг.

Як наносити шинний блиск?


Застосування блиску шин може здатися простим, але для його вдосконалення потрібно кілька важливих кроків. Щоб отримати найкращий результат і знизити втрати продукту, дотримуйтеся наведених нижче порад.

Щоб правильно наносити шини, ми рекомендуємо вам виконати наступні кроки:

1. Ретельно вимийте шини. Перший крок - миття шин, яке є найбільш важливим. Ополіскування шин водою просто недостатньо. Якщо на гумі залишається бруд, чорнитель не може бути розподілений правильно. Зітріть весь бруд з шин, щоб отримати кращий результат для блиску шин.

2. Важливо, щоб шини були сухими. Надлишок води може змішатися із засобом, що призведе до несподіваного результату. Переконайтеся, що шини сухі, незалежно від того, який тип засобу ви обрали.

3. Рівномірно розпилювати або наносити аплікатором. Класична помилка, якої припускається більшість, - це надлишок продукта на аплікаторі. Уникайте цього, так як він виявиться на підлозі або по всьому колесу. Використовуйте трохи засобу і акуратно втирайте його в шину, надлишок видаліть тканиною.

4. Багато засобів вбирається не відразу. Якщо ви використовуєте засоби для гуми, після нанесення його на шину дочекайтеся повного вбирання / висихання - це важливий етап для досягнення найкращого результату. Період очікування від 15 до 30 хвилин, все залежить від особливостей продукту.

Що краще: спрей, аерозоль, гель або піна?


Засоби для блиску шин можуть бути у вигляді спрею, гелю або піни - всі вони дозволяють забезпечити шинам бажаний вид. Додатково, таке покриття забезпечує захист гуми від вологи, не даючи їй затримуватися на поверхні. Однак, який продукт краще і як довго він тримається і виконує свою функцію? Спрей, гель і піна - це три основні методи нанесення блиску на шини і всі вони мають свої переваги.

Наприклад, нанесення як спрею, так і піни, може залишити сліди на лакофарбовому покритті. Це може бути дійсно дратівливим, якщо ви тільки що помили машину. Крім цього, гель для шин може бути дуже жирним, і складно виведеним при видаленні, але може похвалитися більшою тривалістю використання.

Бажані особливості


Є кілька особливостей, які ви повинні враховувати при пошуку блиску шин. Варто визначитися, щоб вибрати тип засобу, оскільки деякі можуть бути більш глянцевими, тоді як інші призначені для обробки і матового ефекту «нової шини».

Тестуємо і оглядаємо!


Ми провели тест і зробили для вас невеликий огляд того, як діють різні чорнителі гуми, щоб наочно показати, що відбувається з шиною після застосування таких засобів. Всі засоби які ми протестували, забезпечують відмінне співвідношення ціни і якості і досить стійкі, але різниця все ж є.

В огляді взяли участь:


Дивіться відео і підписуйтесь на Youtube канал Авторадості, щоб не пропустити другу частину огляду, де ми розглянемо загальні засоби по догляду за дисками.

У чорнителів, як і у будь-якого покриття є термін служби на шині, і цей період залежить, як від якості самого продукту, так і від впливів навколишнього середовища. Щоб не використовувати його через день - обирайте перевірені засоби. Вибрати оптимальні для себе продукти і купити засоби по догляду за колесами Ви можете швидко і легко на сайті інтернет магазину Авторадості.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено